Борисов към управляващите: Преча им защото нямат победа срещу мен

Свали ви корупцията, заяви той
Обновена: 27 юни 2022 19:08 | 27 юни 2022 18:11, Нели Христова
233
Борисов към управляващите: Преча им защото нямат победа срещу мен
Снимка: БГНЕС

„Президентът Румен Радев раздели нацията преди година и половина”. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Нова Загора.„Радев днес видя разликата”, каза Борисов. По думите му, когато ГЕРБ са управлявали, когато президентът пътувал в чужбина, с него отивали министрите, които е поискал. ГЕРБ не са отказвали и консултации.

„Коварният номер, който са замислили на Радев, е да не изтеглят нов дълг. Знаят, че отиваме на избори, и не искат Радев и служебното правителство да имат пари”, каза още Борисов.

„Свали ви корупцията", обърна се Борисов към управляващите. Преди това каза:

„Преча им защото нямат победа срещу мен. Нито Атанас Атанасов, нито Корнелия Нинова. Атанасов каза, че са направили повече отколкото аз за 12 години. Прав е – токът поскъпна 5 пъти, газът също поскъпна, нафтата и бензинът са почти двойни”, каза лидерът на ГЕРБ.„Корнелия Нинова да каже защо е 7 лева олиото". Бившият премиер и добави, че ГЕРБ нямаше да позволи такова поскъпване.

По отношение на цената на тока, той припомни, че България сама си произвежда въглищата и разполага с ТЕЦ-ове, които произвеждат електричество. „Откъде дойде този скъп ток?“, попита Борисов.

Той отново попита управляващите „кой им е привнесъл инфлацията”.  Борисов смята, че ГЕРБ нямало да позволи поскъпването на петрола, нафтата и газа. "ПП вкараха посредници. Така по половин милиард на месец отиват в чужбина", каза лидерът на ГЕРБ.

„Какво искате от мен, какво ви преча? Това ви каза и президентът Плевнелиев сутринта – как да си оставя моето отроче ГЕРБ”, каза Борисов. „Няма да подам оставка от партията”.

Борисов коментира и поведението на БСП, които отказаха да отидат на днешните консултации при президента с мотива, че са били на бюджетна комисия. „Нашите представители също бяха там, но отидохме при президента, защото това е национално отговорното поведение“, каза лидерът на ГЕРБ.

Борисов отново подчерта, че няма да даде ГЕРБ. „Партията на промяната ще има две брошки на ревера си – „Демократична България“ и БСП. Няма да дам ГЕРБ да стане брошка на някого. ГЕРБ е системна, здрава партия, с евроатлантическа ориентация“, подчерта той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама те не са ползували хартиения вот на **Столипиново** и секциите в тур,ция като теб.
105
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Върнете ми джипката
104
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко удари Ралев!!
103
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
102 ТИ ДА НЕ БИ ДА ПРАЩИШ ОТ АКЪЛ ПРИ ТЕБ Е ДЕФИЦИТ КАТО ТИ ЧЕТА ПРОСТОТИИТЕ ЕДНИ И СЪЩИ ВИЖ СЕБЕ СИ
102
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САМО НА ИЗБОРИТЕ КОГАТО ТЕ БИХА КАТО ТЪПАН
101
6
 
1
 
! Отговори
Бай Ставри преди 1 година
Боци..носи някое мезе...от суджуците останааха ли ?Ако не вземи някое кюлче или снопче от х500..тук ще намерим
100
10
 
6
 
! Отговори
Лора преди 1 година
Достоен българин,държавник от висок ранг! Озверелите елементарните мозъци , изпадат в нервни кризи и са жалки.Абе ей,Бойко не ви е виновен,че сте некадърници това е Божа работа .Колкото и да се напъвате,гърчите от злоба ,лъжете,мажете не ви се получава.Бойко е Божии избранник.Не ритайте срещу решението на Бога,че той много лошо рита ,като го ядосате
99
6
 
1
 
! Отговори
К.Нинова преди 1 година
Борко, олиото в Банкя е 7 лева оката, понеже там е курорт, та затова.Ако там ти е скъпо, купи си имение в Горно ***/има такова село, не трийте коментара/.
98
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
100 А ТИ КАКЪВ АНОНИМНИК СИ 100 ВИЖ СЕБЕ СИ ЩО ЗА СТОКА СИ И ТОГАВА ПЛЮЙ ПО ДРУГИТЕ СЪЩОТО КАЗВАМ И ЗА ОСТАНАЛИТЕ ДРАСКАЧИ ВИЖТЕ СЕ ВИЕ КАКВИ СТЕ
97
6
 
0
 
! Отговори
Бай Ставри преди 1 година
Мое и някоя табла да хвърлим..
96
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Забързали са се за избори Боко, Шиши и копейките. Да не им излезнат криви сметките обаче.
95
4
 
4
 
! Отговори
Строг но справедлив преди 1 година
При бай Ставри взимат само победителите Патроните.
94
5
 
5
 
! Отговори
Бай Ставри преди 1 година
Айде наборе..Боци...айде чекам те за сантасе..
93
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да си глупав не е като да криеш кюлчета.
92
10
 
4
 
! Отговори
До ПросТо То преди 1 година
Борисов вече една година не е във властта, но явно комунистите само като го видят, и почват да леят първосигнална помия! Толкова дълбок им е навлязъл! Държавата се срива , но тях омразата ги храни! Да изкара целокупният българин зимата, пък тогава ще видите как се управлява наистина държава! Ако не ви изритат дотогава!
91
3
 
5
 
! Отговори
Хичо преди 1 година
Гюбека и ку-ку бенд не го ли биха на изборите?Явно не,защото вече са от една банда..
90
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
90 И КОИ СА НОВИТЕ ПАРТИИ 90 И 90 МОЛЯ ПИШИ ОТ СВОЕ ИМЕ ТИ 90 СИ ЕДИН ПЪПЪ ЛИ СА НОВИТЕ КИРО И АСЕНЧО ОСНОВАТЕЛИ НА ДБ А БКП СА 100 ГОД ПАРТИЯ ФАЛИРАЛИ НЯКОЛКО ПЪТИ БЪЛГАРИЯ И БЕЗНАКАЗАНО СИ УПРАВЛЯВАТ МИЛИОНЕРИ ОГРОМНИ А ДБ ИЦО ЛОДКАРЯТ ЛИ АТАНАСЧО КОМУНИСТИЧЕСКИ СЛЕДОВАТЕЛ НОВИТЕ ЛИ СА А ЧАЛГАРИТЕ НЕ ЖЕЛАЯ ДА КОМЕНТИРАМ Е 90 КАКВО НОВО КАКВО ДОБРО НАПРАВИХА ЗА ТЕБ ЖИВЕЕШ НА МАРС ЛИ НЕ РАБОТИШ КОЛА НЯМАШ И ДОМ НЯМАШ И БЛИЗКИ ЩОМ ПРЕДПОЧИТАШ ГОРЕОПИСАНИТЕ
89
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При бачо Ставри..хич няма да пречиш..пазят ти мястото
88
3
 
10
 
! Отговори
Жбннмкй преди 1 година
Дядо я си отивай
87
6
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
нема майтап,въдворете го най-после тоя мутроид бе!...Лудостта му,комбинирана с уникалната мупростотия отдавна е ВРЕДНА за нацията и държавата!