"Възраждане": Българите изнемогват заради безотговорната политика

Премиерът в оставка си играел на геополитика
33
"Възраждане": Българите изнемогват заради безотговорната политика
Снимка: БГНЕС

Цените на горивата у нас достигат исторически стойности и тенденциите са повече от притеснителни. С наближаването на зимата все повече семейства ще изнемогват финансово в резултат на национално безотговорното поведение на правителството. В това обвини Искра Михайлова от "Възраждане" в декларация от името на ПГ.

"Пред лицето на тази сурова действителност премиерът реши да си играе на геополитика. Първо бяха прибързаните санкции срещу Русия, после дойде безумният отказ за плащане на доставките на газ и спешната визита в САЩ, където Петков трябваше да измоли спешни доставки с неясен хоризонт. По-католици от папата ние успяхме да изумим света като изгонихме 70 служители на посолството на страна, с която нямаме интерес да прекратяваме отношенията си", каза тя.

Според нея, когато става дума за стандарта на живот на българите всякакви лични убеждения, политически предпочитания и идеологически убеждения трябва да са на на заден план.

"Трябва да работим на базата на реалностите, а те са, че около 70% от преработения от нас нефт е с руски произход, както и 90% от дизеловото гориво", каза Михайлова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
7
 
! Отговори
еврогеи мръсни преди 1 година
Всички евроатлантически позападнячени лекенца трябва да бъдат свалени от власт и съдени за национално предателство.Ало- ти не можеш *** да си изтриеш соросоиден либераст мръсен обикновен гражданин - марш ти на еврогей парада *** европедерскаФакт - ти предпочиташ да си един еврогеец и предателска ***..стягай бикините и изчезвай от България.Тука нямаме нужда от такава изметИ всички останали евроатлантически *** тука - вие сте мръсни национални предатели и жалки наведени слугини
28
12
 
2
 
! Отговори
Ало преди 1 година
Ако дойдете вие, дето освен за копейки да ни продавате, други не можете, ще ви изтрием от лицето на земята!
27
12
 
7
 
! Отговори
обикновен гражданин преди 1 година
Най-добре тези от Възраждане начело с Копейкин да заминават за Москва и раздават безценните си икономически съвети на местното население. Не разбирам как е възможно изобщо да се подвизават в българския Парламент.....
26
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много яка мадама тая!
25
2
 
4
 
! Отговори
Валери преди 1 година
Тоя двамата трябва да се изкарат голи на паветата и да се убият с камъни.
24
14
 
7
 
! Отговори
Кики преди 1 година
Погледнете километричните опашки на ГКПП Кулата, интернет търговията достига невиждани до сега обороти , жилищния сектор и той в разцвет и къде е изнемогващият народ?Руски фантасмагорий с ганьовски привкус.А на върхът маестро Копейкин и няколко придворни кифлички.
23
11
 
10
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Бе то у Рассия 100% от газа и петрола е руски, *** това не пречи 90% от тях да живеят кат скотове и младите да се опитват да избягат от там. Личните ми убеждения са, че предпочитам да живея като европеец, а не в мизерия като руснак.
22
7
 
7
 
! Отговори
mn преди 1 година
Много им е наак*но на платените ДБ *** по всякакви електронни издания и социални мрежи от Костадинов. Това означава, че е на правилен път.
21
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Нико браво другаре, заработи си и ти копейки, няма само шефа ти Копейкин да гуши. Няма по-голямо падение в БГ парламента от *** - ултра комунистическа партия подкрепяща Фашистка Русия + обикновеното БКП във власта, което хем записа рекордна загуба на изборите, хем крушовската *** коли и беси, поставя условия и тн.
20
3
 
1
 
! Отговори
Нико преди 1 година
До АнонименПо *** довод не бих могъл да измисля:))))
19
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
19 щото центовете са много по скъпи от копейката
18
11
 
14
 
! Отговори
Нико преди 1 година
Ако на Костадин Костадинов му лепнахте прякора Копейкин, ЗАЩО ДА НЕ НАРЕЧЕМ КИРО МУСТАФА ЦЕНТОВ?
17
15
 
8
 
! Отговори
да бе да преди 1 година
"...на страна, с която нямаме интерес да прекратяваме отношенията си". Напротив! Имаме огромен интерес...
16
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 16 Много точно си го обрисувал Копейкин.Браво!Поздравления!Страшно неприятен,наперен ,нагъл мошеник.Българския Хитлер
15
17
 
18
 
! Отговори
Парадокси преди 1 година
Възраждане- лъжи: 1. Не се ваксинирайте--а самите те са ваксинирани, "защото имали семейства"... 2. Ще върнем субсидията, реве Копейкин-- а всъщност си купува разкошна вила. 3. Не на ЕС и НАТО --- а , като се почне от облеклото и обувките и се стигне до МПС и следване и облаги от чужбина, всичко е от гнилия Запад. 4. Русия е братска страна-- но остават безмълни, затова че тези"братя" ни спряха газта, въпреки договорите, Мутрофанова ни обижда с всяка своя публична поява....
14
4
 
14
 
! Отговори
Немо преди 1 година
С две думи, най-добре да си бяхме останали на***пени, избягвайки всякакви движения, които биха ни извадили от унизителното положение в което политическото статукво ни държи от десетилетия.Но пък си вървят комисионните.На половината държави, които намериха начин да плащат в рубли, пак им спряха газа.На останалите, на които все още не са, от октомври миналата година, цената е ШЕСТ ПЪТИ по-висока.Цяла Европа търси решение , нашите "родолюбци" го намериха - да се държим здраво за палците на краката
13
1
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Парламента на живо по интернет.
12
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Народа изнемогва пък горе си въртят интриги, които ни тежат на нас простите хора с малките заплати. Много добре знаят мнението на болшинството от хората, но никой не ни пита. На избори ще се разбере.
11
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
бок,,луците от *** в сибир
10
0
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
До Анонимен..........По коя телевизия е? ............... на живо само по БСП ТВ