ДБ пусна целия запис, който завихри политическите скандали - вижте го

Странно е как ГЕРБ имат запис от заседание на ДБ
Обновена: 22 юли 2022 22:12 | 22 юли 2022 21:12, Александър Попов
299
ДБ пусна целия запис, който завихри политическите скандали - вижте го
Снимка: БГНЕС

Демократична България ще пусне целия запис от своето заседание, който днес стана повод за скандали и коментари. Слави Трифонов дори обяви, че ИТН повече няма да участва в коалиционните преговори, защото всичко било лицемерие и Христо Иванов ги провалил.

"Странно. ГЕРБ някак имат запис от заседание на групата на ДБ в зала "Запад" на НС. Още по-странно е, че ГЕРБ не са пуснали целия запис, а са изрязали частта, в която се коментира именно ГЕРБ и удобно са го лийкнали в придворния сайт за фейк новини Tribune. Затова пускаме целия запис от заседанието на ПГ на ДБ днес", заяви Ивайло Мирчев.

Христо Иванов също коментира публикуването на целият запис от закритото заседание на парламентарната група, който изтече в медиите.

"Защото той се превръща в пропаганден материал, от който се разпространяват откъси и извадени от контекста цитати по медии. Долавям, че някои от хората, които вземат решение, ги вземат на базата на тези извадени от контекста парчета. Нека всеки се запознае с този запис, за да се види, че това е една рутинна среща на парламентарната група".

Още по темата

По думите му политическата му формация подхожда сериозно и със задълбочен анализ към всички елементи на преговорите.

"Ако на някой не му харсва - не знае как се прави политика. Ние бяхме готови в името на това - да има правителство - да изтеглим нашите министри и да дадем само парламентарна подкрепа. Но ако Слави Трифонов реши, че трябва за четвърти път да счупи всичко, ДБ ще отиде на избори", категоричен е той.

„Защото знаем, че сме били отговорни. Ще се явим със спокойствието на хората, които са застанали на страната на здравия разум и със съзнанието, че България е по-голяма от нашето дребно его, възпалени претенции и мераци за позиции. Аз мисля, че ако всички се наспят и се успокоят - и си дадат сметка, че не може една рутинна среща на парламентарна група, която всяка води – нищо не се е променило от този запис. Моля всички да чуят този запис и да видят, че него няма нищо конспиративно”, призова лидерът на ДБ.

Вижте видеото тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз кюлчета (жълти квадратни предмети) и пистолет на нощно шкафче не виждам в този запис, значи скандал няма.
147
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая държава е дъното, който може да бега с 200
146
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо отидоха в залата за Комисия? 16 депутата са. Кой ги накара да отидат точно в зала предназначена за излъчване на живо заседанията на комисиите? 16 депутата могат да седнат в стаята на партията в НС. А Христо пуснал микрофон?! Някой вътрешен го сготви. Моята хипотеза е, че е бащата на Киро или Лена. Лена има интерес да унищожи ДБ и завземат техните избиратели. А и записа с парапета Лена си го пусна,за да разкара Линда понеже я свали от самолета за Рим.Любовниците така правят-отмъщават.
145
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
169, нали си умен, обясни? Дай да ти чуем умозаключенията.
144
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво е скандалното на този запис? Някой може ли да обясни?
143
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо не са изрязали ГЕРБ и не ГЕРБ го пуснаха на живо, а от залата за комисиите се излъчваше на живо. Няма как на живо докато се излъчва да се изрязва от записа. Много дави плоски опорките. За да се редактира видео запис се иска време. С видео програма е възможно, но само за запис, а това беше на живо. Абе, Христо, ти уж си образован човек? Може ли да се излагаш с елементарни лъжи? За да се редактира първо трябва да се запише лайфа,да се качи файла в програма,да се отреже, да се качи с ъплоуд.
142
20
 
2
 
! Отговори
Пайнературата преди 1 година
По-добре Бобоков и Прокопиев, от колкото червените Толупа и Сокола.
141
13
 
4
 
! Отговори
:) преди 1 година
Вие в ГЕРБ така ли си взимате подкупите? На задните седалки на джиповете?
140
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Крадливия и лъжлив комунист Бойкикев защо не пусне запис от задната седалка на джипа на Бобоков като вземаше пари за да разруши спец съда и да събори делата на прстъпника.
139
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До БУХАЛКИ И ГУЩЕРИ - тихо бе ***
138
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От целия запис най-хубавото е как Христо Иванов говори за Корнелия, мило и внимателно като влюбен тийнейджър.
137
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скандалното в излъчването беше, че някой ГЕРБ-ав *** им е оставил включена камера, за да ги хване в крачка, но ги хвана само за средния крак.
136
4
 
12
 
! Отговори
БУХАЛКИ И ГУЩЕРИ преди 1 година
ОТ СПАЛНЯТА НА КИРО, НИНОВА, БОЙКИКЕВ......... ЦЯЛА ЕВРОПА ГИ ВИДЯ КОЛКО СА ПОЧТЕНИ.......... ЗАТОВА КИРО, КАТО МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛ НЯМА НИТО ЕДНО ОФИЦИАЛНО ДЪРЖАВНО ПОСЕЩЕНИЕ В ЕВРОПА...... ПЪЛНО ***.....
135
15
 
7
 
! Отговори
2 пъти преди 1 година
2 пъти го гледам това и пак не мога да разбера кое му е скандалното. То няма дори едно мъничко нещо което наподобява скандалност. TЪПИ ГЕРБАДЖИИ
134
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДБ винаги е било някакво неуспешно комунистическо ГМО начело с недоразуменията бойкикев и оня мопс агент доносник танасов!
133
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е лайф. Не е запис.
132
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали Руди Гела заплашваше депутатка? Кво стана? Нищо. Сега ако не са ДПС и опозицията ще им се размине и на тях.
131
0
 
3
 
! Отговори
Бай Пешо преди 1 година
Такава разлика, сякаш гледаш един клип и същ клип, ама единият правен за youtube, другият за pornohub. :):)
130
2
 
2
 
! Отговори
Ауфсрат преди 1 година
Сметните за *** какви компромати имат, Костя не може вече гък да каже срещу Гешев и ГЕРБ и тоя оттече никъв го няма в Румъния чак се скри горкия
129
0
 
7
 
! Отговори
Железният Феликс преди 1 година
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава" Атанас Буров.Чисто, точно и поразяващо, до мозъка на костите!