Кой кой е в служебният кабинет на Румен Радев?

Вижте биографиите на всички министри
Обновена: 1 авг 2022 20:50 | 1 авг 2022 13:46, Красимир Ангелов
218

Иван Димитров Шишков - служебен министър на регионалното развитие и благоустройството.

Иван Шишков е роден на 14 септември 1963г. в София. Завършва образователна степен магистър по „Архитектура“ през 1990 във ВИАС София. Арх. Шишков е работил като проектант в „Интерпроект“ и „Софпроект“. В периода 1992г.-2000г. е заемал длъжността на главен архитект на Община Драгоман, от 2002г. до 2008г. - главен архитект на Район „Банкя“ в Столичната община (СО), а от 2008г. до 2021г. е бил главен архитект на Район „Триадица“ – СО.

От 1996г. до 2006г. e член на Общински експертен съвет по устройство на територията. От 2007г. до 2015г. е експерт в Комисия по устройство на територията и жилищна политика към СОС.

По време на двете служебни правителства, назначени от президента Румен Радев през 2021 година, е съветник и заместник-министър в Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Към днешна дата работи като архитект.

Президентът Румен Радев подписа указ за разпускане на 2 август 2022 г. на 47-ото Народно събрание. Държавният глава насрочи и избори за Народно събрание на 2 октомври 2022 г.

Още по темата
С друг свой указ президентът Румен Радев назначи служебно правителство от 2 август 2022 г.

Държавният глава ще представи задачите и приоритетите на служебното правителство на церемония в Гербовата зала в президентската институция от 12.00 часа на 2 август.

Вижте кои са министрите в кабинета на Румен Радев и техните кратки биографии в следващата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
1. Разносвач на ковчези и вмирисана риба2. Бях точен с парите3. Съпруга на прострелян мафиот4. митко есемесаТова са те "министрите " на фигуранта- корумпета от класа!
168
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Повечето са някакви търкали удобни директорски кресла в някое министерство и държавна администрация. Дано пак не заседне турски кораб с тор, че да се чудим какво да го правим пак 3 месеца, докато всичко отиде в морето
167
3
 
7
 
! Отговори
реалист преди 1 година
След Тиквата и шайката му от невежи и крадливи недоразумения ,всеки може да е премиер или министър .Абсолютно всеки.Дебелия разбойник събираше мишоци/министри по паркинги и бензиностанции ,само и само да не изглежда по-глупав и неграмотен от тях.Теменужки ,Николинки ,Калинки,Десита и безполови никакъвци като Нанковци и Владковци.
166
0
 
1
 
! Отговори
Ангелов: преди 1 година
Нищо не знам кога и как ташакккк Цеков се е озовал в моргата! Но според мен ташаааак Цеков е жив ... Простото Ганьовеца е безсмъртен. Той още живее в мислите, умовете и манталитета ви. Което нали ако искаш да ти дам хипотеза: Ташшшак Цеков се е засилил като бичеее в атака към циментова стена, арогантно самозабравил се кой е по-високият чин и видял лесна жертва и плячка!
165
0
 
0
 
! Отговори
Ангелов: преди 1 година
Обяснявам пак тия 500 хиляди ще са 100 % държавна субсидия - отново заради ташаааак Цеков и шовинистичния номер в София. Пак ще те посъветвам да не се пазариш! Криза- за вас сферата на културата винаги е кризисна - тоест няма пари за нея и удобен момент няма.Абе Майсторе кво работиш ...
164
0
 
0
 
! Отговори
Ангелов: преди 1 година
Айде нали десетата година ще е без тормоза на ташшшак Цеков, обаче за тия десет години много неща са ненаправени дето трябва да са направени - рамки, ателиета, Хореография, лекционна театрална зала, дизайнерска работилница - та оттам тия 100 хиляди отгоре и заради шовинистичния акт в София.
163
0
 
0
 
! Отговори
Ангелов: преди 1 година
Виж сега, че ташаааак Цеков беше цяло бедствие това всеки човек с нормална интелигентност ще го потвърди, въпроса за коствените щети от *** Цеков както и боксовия мач между него и мен продължил девет години е друг въпрос. Но нали само вметка осем години без нищо да съм му направил *** Цеков млатеше ганьовската , което в последствие се оказва, че е правил цял живот!
162
0
 
0
 
! Отговори
Ангелов: преди 1 година
За разлика от Перлман аз съм прагматик човек! Виж остарявам вече. И идва един момент в живота на човек дето трябва да си опече питката. За разлика от някой други хора аз не работя с далавери, измами, престъпни забогатявания - искам точно колкото ми дължите - нито стотинка повече,нито стотинка по-малко! За 14 години са се натрупали бая нарушения на закона срещу мен!
161
1
 
0
 
! Отговори
Ангелов: преди 1 година
НПитсш и отговарям : аз ще я изкарам още една година и ще я изкарам както трябва , но не без нищо тоя път! И за мене и за училището !Квото ташшшшак Цеков прецака за училището!Квото ми дължите на мене за мене!
160
1
 
1
 
! Отговори
НЯКО преди 1 година
До ЬЬЬ Брово бе ти си бил по-умен от майка му на агнето --бивши служители на ДС 33години след ДС значи тия 40 или 50 тодишни служебни министри са били служители на ДС ОЩЕ ОТ 7 -10 ГОДИШНИ НО ЗА "" УМЕН 4 гербер М О Ж И !
159
2
 
1
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 година
А какъв служебен кабинет искаше,Народе,когато всички съветници и цялото задкулисие на радеф е от бивши сътрудници на ДС?
158
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мачкай гълъбо пилетата в кокошарника, ама гледай да не ти излезе ястреб на среща.
157
6
 
0
 
! Отговори
Миро преди 1 година
Мачкай Гълъбо !
156
2
 
4
 
! Отговори
Служебен преди 1 година
Да,служебен кабинет трябва да прилича на назначаващия го...Само военни силови личности и по възможност от южните райони на страната-там е парата!
155
2
 
3
 
! Отговори
Кервана си върви! преди 1 година
Единственото, което постигате тук с тия драсканици е да си амортизирате клавиатурите!
154
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой кой е?? Милиционер, комунист, милиционер - КОМУНИСТ. Всички са членове на ДС и радетели на престъпния комунистически режим.Горко и на България!
153
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименЧЕСТИТО КГБ!
152
6
 
10
 
! Отговори
бг преди 1 година
Руския агент Радев направи правителство от руски агенти , които не избирани от народа .типично путински стил.Радев е стара *** путиняга.
151
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хм, Донев е с кариера на ЗКПЧ! Тази дребна подробност е пропусната в изложената по-горе биография!
150
1
 
6
 
! Отговори
също преди 1 година
До Случаен минувачПитам се дали Димитър Стоянов не е внук на тодорживковия министър на вътрешните работи /и следователо рски агент/димитър Стоянов или е съвпадение на имената или носи името на дядо си