Нинова: Радев можеше да прояви повече въображение при избора си

Кабинетът е реваншистки към БСП, смята тя
146
Нинова: Радев можеше да прояви повече въображение при избора си
Снимка: БГНЕС

"Очевидно правителството ще бъде реваншистко към БСП, ще се представят компромати към БСП. Както виждате, президентът има и специално отношение към мен, след като той назначава на моята длъжност, човек, който съм уволнила”, коментира Корнелия Нинова по време на предаването на властта на новия служебен икономически министър Никола Стоянов.

"Радев е трябвало да прояви повече въображение, можеше да назначи Александър Михайлов от "Кинтекс", върху него поне има вече две дела, срещу Стоянов има само една проверка”, заяви още Нинова.

"За един час президентът свърши нещо, което аз не можах за една година, отвори очите на българските социалисти - два пъти употреби БСП, за да стане президент и два пъти ги провали", коментира още тя.

Докато беше министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова през юни тази година смени цялото ръководство на държавното оръжейно предприятие "ВМЗ-Сопот", на който Никола Стоянов бе председател с мотива за лоши финансови резултати. Сега той поема длъжността служебен министър на икономиката и индустрията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
5
 
! Отговори
ББ преди 1 година
не ви е провалил...напротив...отвори очите на хората,какъв лицемер и дребна душа е,отявлен поддръжник на путин и убийствата на жени и деца в Украйна...позорният рЕзидент!!!...митрофанова не прощава и той го знае!!!САЩ и Свободният също...приятели!!!
124
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайде стига вече, с този бесепарски приятелски огън. Болшинството от министрите са от БСП, ДС, или свързани с тази компания. Радев и Нинова са от един отбор, все пак. Останалото е театър и желание за по-широк електорат, от страна на президента.
123
2
 
9
 
! Отговори
Руска поодлога преди 1 година
Няма лъжа. Радев беше на живо. На живо каза КРИМ Е РУСКИ.
122
4
 
11
 
! Отговори
Лили преди 1 година
Корнело ти ,защо си с наведена глава и гледаш в замята,а не в очите на Николов?!.Така правят само гузните хора
121
2
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Нинова падна много ниско да се вържи така при предаването на властта в министерството. Както се казва трябва да можеш да губиш с достоинство. Да изнася киРлиВите ризи заедно с Радев не е белег на голяма интелигентност. Явно той яко я настъпи на болния мазол. Иначе джавкането им изглежда като махленска свада.
120
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Видях ехидната ти усмивка и съзрях как злобееш вътрешно. Уволнения ти застава на мястото. Каква ирония! Нали?! Мислише си, че си вечна...Сега губиш не само поста, а и комисионните... Скоро ще загубиш и Партията. Усещаш ли го?! Хватките ти свършиха.
119
4
 
8
 
! Отговори
по-далече от Русия преди 1 година
Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !
118
7
 
5
 
! Отговори
Буци преди 1 година
Радев и Първанов са единствените избирани по два пъти от народа. А Банов -чехъла Плевнелиев имам предвид и коня само по веднъж. Хахахха
117
6
 
11
 
! Отговори
Радев е пътник- ДА преди 1 година
Да, Радев е пътник, след 2 успешни мандата като президент! Защото не може трети. Ама Киро си отиде за има няма 6 месеца-изгърмя като ракета от една бензиностанция хахаха
116
5
 
8
 
! Отговори
Неприятно излъчване преди 1 година
Пенсионираният генерал Грипен Муунчов Радеф има много неприятно излъчване. Човек с такъв нисък интелект и такова излъчване не може да бъде добър човек и отблъсква хората
115
2
 
11
 
! Отговори
Сина преди 1 година
Корнелия, махни се от БСП да живеем малко, щото с теб Октомври ще сме на 6-то място!
114
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Една голяма злобна уста, един голям гa3 и нищо друго...
113
4
 
7
 
! Отговори
Радев е пътник преди 1 година
Румен Радев ще си отиде, както изчезна и Слави Трифонов. Ред е на прокуратурата да вземе съответните решения за повдигане на обвинения, относно многобройните престъпления от екипа на Радев - Йотова.
112
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ограниченият човек си остава ограничен
111
3
 
11
 
! Отговори
... преди 1 година
Нинче *** , не се ли наяде , още ли си жадна за пари ? Ха ха ха.
110
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова злобее, че е свалена министърка. Много й се услади да бъде във властта, но уви. Сега съска отровно. Време ти е Нинова, да слезеше и от сцената на БСП, защото с тоталитарните си хватки ги задушаваш.
109
0
 
9
 
! Отговори
ПО БЪЛГАРСКИ преди 1 година
АВТОГОЛ! НИНОВА- РАДЕВ, РАДЕВ - ПП, А СЪЗДАДЕНИТЕ СР-А В УСТИТЕ НА СЪЗДАТЕЛИТЕ СИ ЗА БЛАГОДАРНОСТ?
108
0
 
13
 
! Отговори
Питам преди 1 година
Късно е Нинова. Радев трети мандат не може да има.Защо го подкрепихте за втория мандат ?Чак сега ли се усети ?
107
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев го доведоха Нинова и БСП.И двамата са подчинени на Москва и действат против българските интереси.Радев ще остане в историята с вдигнатия юмрук и с всичката каша,която забърка и от която скоро държавата няма да излезе.
106
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Жените в кабинета на Радев са на средна възраст, с голям опит и определено умни,което се цени. Киро си беше избрал за министри хора от своя сой - с изключение на министъра на МОН и МО останалите бяха с ниско ниво за своите постове, почти без административен опит и за съжаление разсъждаващи не с ума си, а с друг орган на тялото.Какво направи Нинова в индустрията: тя нямаше никакъв опит ,нито нейните министри! Или мин.Николов в МЕ - там се вихреше Киро,който ни остави без газ за зимата