Лена на Десислава дума: По комплексите на тема газ ще ги познаете

Двете се "сблъскаха" в социалните мрежи за газовата криза
10 авг 2022 11:37, Александър Попов
234
Лена на Десислава дума: По комплексите на тема газ ще ги познаете
Снимка: БГНЕС

Лена Бориславова отвърна на ехидния пост на Десислава Атанасова, в който "острието" на ГЕРБ иронизира как имало газ "още от Джулай морнинг".

"Не мога да разбера защо се тревожите. От July morning газ тече в пълен обем към България. Втечнен газ пристига с кораби на четири пъти по-ниска цена. Изобщо...40 дни по-доброто бъдеще е реалност".

Бориславова също използва социалните мрежи, за да отговори.

"По комплексите на тема газ ще ги познаете.

Как да разберем, че една политическа сила и нейните лица искат да държат България в миналото:

• Объркани са как така получаваме пълните количества азерски газ от 01.07.2022. Не искат да признаят, че е имало и алтернативни трасета за доставки - например "Кулата - Сидирокастро", и газовата диверсификация е била възможна още преди кабинетът Петков да свърши тази работа.

• Чертаят ценови апокалипсис. Надяват се някой да саботира старта на газовата връзка с Гърция преди изборите, защото когато азерскят газ потече по нея, а не по трасетата, по които тече сега, цената на тези количества ще е драстично по-ниска и ще повлияе съществено на цената на общия микс за България.

• Седемте танкера втечнен газ, договорени с ангажираща оферта от кабинета Петков, са им трън в очите. Изглежда, че им се иска тя да не бъде потвърдена. Защото това ще е поредният производител, от когото купуваме директно и митът за «посредниците» съвсем ще рухне.

• Пригласят активно на внушенията, че Газпром нямат никаква вина за нищо. Няма значение, че просто спряха да подават газ към България още през април, в нарушение на действащия договор със страната, подписан по време на тяхното управление.

• Лъжат и всяват страх сред хората с надеждата да забравим кой направи България напълно зависима от газов монополист. Може и да го забравим. Не заради забавянето на газовата връзка с Гърция с 10 години. Не заради набързо построения Балкански поток, по който не получаваме и една молекула газ. А заради факта, че газова криза поради липса на газ няма. По време на нашето правителство България отчете най-голям ръст в ЕС на индустриалното производство, което разчита основно на газ. Газът не е спирал за нито един бизнес или домакинство. Независимо от и въпреки Газпром.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На кой да вярвам Лена Б., на тебе или на сметката в пощенската кутия?
96
1
 
11
 
! Отговори
Не преди 1 година
е професионално политици да се драчат в социални мрежи. Или това просто не са политици?
95
1
 
13
 
! Отговори
Хери Лавер преди 1 година
До 119. Зашто да се обръсне? Ленчето е 100% натурална жена.
94
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тая като я видя и ми става смешно,по жалка жена отдавна не беше имало в публичното пространство
93
2
 
36
 
! Отговори
Ой преди 1 година
Тя наглоста край няма! А защо поскъпва тогава газта като всичко било договорено е по евтино?Или народа яде доматите с колците?
92
8
 
6
 
! Отговори
Пророк преди 1 година
Слави Премиер! Тошко Министър на културата! Костадинов на отбраната, Цончо Ганев на МВР! Само ИТН и Възраждане!
91
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ленче вземи се обръсни мари,на Панайот Хитов си замязала у главъта
90
1
 
7
 
! Отговори
Споко преди 1 година
Не се блъскайте в ключалката! От другата страна е пъхнат ключа....
89
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СподеЛена ,не се излагай повече.Лъжите ти вече са смешни и жалки,съжалявам те
88
2
 
7
 
! Отговори
Неанонимен преди 1 година
Тези се провалиха! А кои успяха?
87
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Попитали Лена няма ли да се погрижи за мустаците си, а тя отговорила "Те са достатъчно големи да се грижат сами за себе си!"
86
15
 
9
 
! Отговори
Стамат преди 1 година
Само Възраждане ще осигури евтин газ в изобилие! 121 депутати за Костадинов! Цончо Ганев шеф на Булгаргаз! Аз и цялото ми семейство подкрепяме Възраждане!
85
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ленчето е специалист бе , колко ги е изпочупила....
84
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
дали е лена-свалена или споделена, е все едно. тия млади хора се изложиха тотално. заслужено бяха свалени. по-добре да не се напъват повече, че няма кой да им оправя бакиите.
83
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая е хахо Пери нещо, те им разобличиха лъжите браче с тоя евтин втечнен газ тя продължава с хайкото си да се прави на интересна
82
3
 
26
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
Лена споделена добре бе Лена ако не е Гугъл какво ще правиш по цял ден,вече вечерта е ясно?
81
5
 
29
 
! Отговори
до 110 преди 1 година
До Анонимен. разликата между двете е огромна. деси е доказала себе си като политик и на отговорни позиции, докато лена- сваЛена е въздух под налягане. за нея всички са политици от миналото, а тя хубавицата се представя за бъдещето. ако промяната е да ти бъркат отзад, мерси. това си е направо деградация.
80
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен==И Лена и Деса са от един дол дренки,разлика никаква! Хвани едната и я опрайскай в другата! Нагли,лъжкини,демагози,безсрамни,корумпирани, безскрупулни, дрпащи за кокала със зъби и нокти! За докопване до властта използват гнусни и долни похвати,като парапети,коли на НСО и още...Тези двете са ярка емблема за това,докъде е пропаднала държавата ни! Затова е наложително на изборите да си напрегнем мозъците и да изхвърлим ПП и ГЕРБ от властта,защото ще унищожат РОДИНАТА и НАРОДА ни!
79
1
 
16
 
! Отговори
до 115 преди 1 година
До Анонимен. в това й е чара- в мустачките. ювно хубавизата от промяната има в повече мъжки хормони. затова го командареше всички наред.
78
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
по "Парапета" ще я познаете!