Възраждане: Единствено ние можем да решим проблема с газа

Можем да преговаряме на изток и на запад без зависимости, твърдят от партията
Обновена: 13 авг 2022 19:44 | 13 авг 2022 18:29, Анисия Иванова
480
Възраждане: Единствено ние можем да решим проблема с газа
Снимка: БГНЕС

Единствената политическа сила, която може да реши проблема с газовата криза, е "Възраждане", се посочва в позиция на партията.

"Като единствената българска политическа организация, която поставя на първо място българския национален интерес, ние можем да преговаряме на изток и на запад и да установяваме партньорства без зависимости. В тази посока "Възраждане" е единствената независима българска политическа организация, която може да преговаря с Руската Федерация за разрешаване на кризата с газа и която да нормализира отношенията с традиционно близката до нас държава", смятат от Възраждане.

В текста се изтъква, че на фона одобрените цени от КЕВР от 297,89 лв. за МВтЧ от 1 август и увеличение от 60 на сто, преговорите с "Газпром" били на нивото, на което ги е завещало правителството на четворната коалиция на Кирил Петков.

За пореден месец потребителите на газ отново са в неведение и в невъзможност да планират разходите си.

В текста се поставя въпросът защо други страни-членки на Европейския съюз като Унгария и Гърция получават цена 2-3 пъти по-ниска от тази, на която ние в България получаваме.

Според тях всеки българин ще плати сметката за решенията на политиците от 47-то Народно събрание и най-вече от доскоро управляващата четворна коалиция.

Към днешна дата сме изправени пред огромния риск от 40 процента недостиг на газ от заявеното количество за потребление. Нямаме и уверения, че няма да плащаме санкции за газа, който в момента не получаваме по договора с "Газпром". Стои възможността, по клаузата "take or pay", да платим количествата, които не сме взели директно.

Ясно е кой ни изправи пред тези рискове и кой взе решението на 13 април 2022 г. на оперативното съвещание на Министерски съвет, което доведе до спирането на доставките от "Газпром" за България, се посочва в позицията на "Възраждане".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


480
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
310
15
 
28
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Хахахааааа, Копейката лично ще иде при психопата в Мордор и ще се ***.... Според него само това и изхода от "кризата" :)))))))))))))))))))))))) Абсолютен клоун!!! Ние газ ще си намерим, ама Блатная валута няма да намери..
309
29
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според предварителното проучване на общественото мнение Възраждане печелят. Няма тънмън.
308
12
 
23
 
! Отговори
dasdadssa преди 1 година
Тоя щял да си води предизборната кампания по БТВ комеди
307
20
 
27
 
! Отговори
Хохохо преди 1 година
Единственото, което можете да решите от *** е да емигрирате в раша. България е за Българите! А традиционните зависимости за които споменавате са в миналото!!! България е ЕС!!!
306
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Самата избирателна система прелива гласове "законно" на ДПС , така се получава математически. Районирането трябва да се премахне и да се въведе уседналост за парламентарни и местни избори.
305
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възраждане са новото СДС, но няма да им дадат процентите, а служебното правителство е невзрачно и подвластно, изборините резултати съмнителни..
304
16
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Копейкин ще плаща газа в копейки, не в рубли! Този, и сам не си вярва! Ама българина ***, пак ще се втурне да гласува за нов месия! Е, ще ви оправи!
303
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първо санкциите на ЕК стещу народа на Русия са неприемливи и незаконни. Второ даването на военна помощ на правителството на Украйна е неприемливо и абсолютно недопустимо.Трето разполагането на чужди бази и войски на територията на Бг е неприемливо и е национално предателство.
302
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единствено Възраждане може да се опита да реши проблема с НПО тата което е нерешим проблем. Те трябва да бъдат изгонени незабавно. Тогава и проблема с газа ще се реши от самосебеси. Газ има проблема са НПО тата.
301
18
 
17
 
! Отговори
До 364 преди 1 година
Костадинов казва така защото Възраждане е единствената българска партия в Парламента, която би преговаряла с Русия. Другите всички ходят наведени с наколенки и възелин на Козяк 16 на инструктаж и слугуват на запада. Искам някой да мисли за България, за народа а не само слугинаж.
300
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"В тази посока "Възраждане" е единствената независима българска политическа организация, която може да преговаря с Руската Федерация за разрешаване на кризата с газа"______________Хем били независими, хем пък ЕДИНСТВЕНИТЕ упълномощени да преговарят с "Руската Федерация"!Та вие сте представителите на Путин в БГ, който ви е внедрил да защитавате интересите му и целта му е да инсталира Възраждане в управлението....хелоу!
299
9
 
11
 
! Отговори
Факти за вас преди 1 година
Елате да ги видите братчеда с 2 дози и един бустер, майка му също с 3 игли та даже надупчиха и баба ми на 92 години с 3 игли всичките болни от Ковид. Никой не ми плаща да лъжа. Благодаря на Бог и по-точно на Мангъров че не се надупчих и жена ми също и децата ми също предпазих. Господ здраве и сила да му дава на Доцент Мангъров. В Луфтханза нямат пилоти вече щото надупчените не били годни да карат самолетите.
298
16
 
14
 
! Отговори
Мен преди 1 година
Аз, жена ми, мама, баджанака, жена му, един приятел, с жена му всички ще гласуваме за Възраждане. Ако от Козяк не разбъзикат машините ще бием. Боко го видяхме, Кирчо лъжата също, Корнелия оръжейната бизнесменка, Лорерчо върти еврейските пари, Асенчо ни тика в еврото. Освен за Възраждане няма за кой. Лека вечер на всички.
297
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирчо нали развъртя крана на Интерконектора с Гърция. Позира усмихнат , то кво се оказа че го е бил затегнал. Ха ха. Още на акт 14 както ония завод за Ел. Автомобили дето се снима ако помниш 240 милиона инвестиции . А то било с някаква китайска голф количка на един паркинг въртя пред камерите на bTV. Хората не са глупави.
296
3
 
7
 
! Отговори
До 343 преди 1 година
До Радослав- Разбира се че си искаме ЕС. Истинския ЕС! Но не сме слепи да не видим в какво го превръщат напоследък глобалистите. Бил богат. Да, и все още е. Демокрачен бил. Вече не. Свобода на личността,мисълта, словото, медиите. Вече не. А това определя и бъдещето му икономически.
295
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много са прави от Възраждане отново. Не се учудвам, че им расте подкрепата. На практика точно това се случи - ПП бяха решили да спрем доставките от Газпром, месеци преди да се направят на ощипани моми, че Русия била нарушила "едностранно" договора. Петков знаеше много добре какво ще последва, но още от Януари месец му бе заръчано да се захване с Газпром, защото американците имаха нужда да си пласират втечнения газ.
294
14
 
13
 
! Отговори
Koцоеб преди 1 година
Клоуни.
293
18
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И точно в този момент, единствената партия, която обещава да забравим за пандемията и лъжата и да потърсим сметка на ковид престъпниците е Възраждане. Нито ПП, нито БСП, нито ГЕРБ обещават подобно нещо. Е, за кого да гласувам? Естествено, че за Възраждане.
292
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 351 депутатите взимат заплати! Наглата кифла е избрана за депутат от партия която още при създаването си се обяви против милионите раздавани на партиите и даваше парите за благотворителност. Но за дебелата нагла ненаситна българка са малко хилядите за заплатата и от моите данъци която прибира без да прави нищо на гърба на хората които са и гласували доверие
291
14
 
11
 
! Отговори
До 351 преди 1 година
Въпреки това, ще гласувам за него.