Методиев: В страната се извършва пълзящ военен преврат

Според него се овладявали силовите структури в страната
15 авг 2022 08:35, Елка Василева
106
Методиев: В страната се извършва пълзящ военен преврат

„Въпросът за напусналите членове на БСП във Видин трябва да се зададе на двама политически инженери - Румен Радев и Бойко Борисов“. Това заяви пред bTV политологът Калоян Методиев.

Още по темата
Според него вътрешната опозиция на социалистите се ръководи от президента и от лидера на ГЕРБ, като крайната ѝ цел е свалянето на председателя на БСП Корнелия Нинова.

„Единият си управлява „Възраждане“. Другият си прави една партия като Слави Трифонов. След това си прави ПП. Сега Стефан Янев“, допълни той.

„Такова служебно правителство не сме имали и трябва да се търси отговорност на президентската институция и не само за нарушаване на Конституцията. От президентството се управлява Слави Трифонов. Денонощно се сменят хора. Такова нещо никога не се е правило. Отива се с готови списъци. Това, което се говори на тези министри, е, че 8 месеца ще управляват“, обясни политологът.

„Призовавам всички, които са привиквани, да оказват съпротива на служебния кабинет. Използвайте всички законови средства, за да спъвате това, което се случва в България - то е пълзящ военен преврат“, подчерта Методиев.

Той предупреди, че се овладяват силовите структури в страната.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
3
 
4
 
! Отговори
Световъртеж преди 1 година
Този какво е взел? Или се е напушил яко или хапчетата е предозирал. Всички ли са такива в БСП или Корни ги избира заклети дроги?
88
1
 
1
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Като все краде държавата от немане като Руснаци от Украинци, с кръстени ръце ли да гледаме???Малко Устав ще Ви дойде добре като не разбирате от законови норми. Успех на изборите.
87
4
 
4
 
! Отговори
д-р Менгеме преди 1 година
тоя чукунддур ще гледа филма ГЛАД,кофти значи
86
1
 
6
 
! Отговори
Люлю преди 1 година
До ГостКакъв преврат ша напраи призидентът ? Нал той е начело на държавата? Всички сте изплискали легеня. Като ония дет твърдът, че руснаците в Запорожката АЕЦ сами себе си обстрелват.
85
7
 
11
 
! Отговори
Гост преди 1 година
Ако президента беше мъж и достоен военен.Трябваше да направи преврат когато Гешев влезе в президенството да арестува служителите му.Само за часове можеше всички гешевции бойковци и преближени да са във военните арести.
84
0
 
10
 
! Отговори
Радек от Боктор преди 1 година
Военен преврат ли? Смешкоооо, ***!!! Ние военни нямаме, ти за преврат говориш!!!! На тези само ако им излезнат агитките и ще се разбякат като мишки пред котка! Преврат? Те пищови нямат, а за мозък да не говорим, преврат ще правят!!! Виж Радев колко е ***....получи неочаквано власт и се чуди, чуди на кой да пристане и накрая като габровска шпакла на мокър пясък!!!
83
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мачкай БСП и евроатлантическите резиденти!
82
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
задължителна казарма!отбор педофили ще се грижат за възмажаването на младежите.
81
2
 
17
 
! Отговори
Неук преди 1 година
Методиев ти за пари и известност и извънземни на Витоша ще откриеш.Скрий се някъде.
80
15
 
5
 
! Отговори
Ник преди 1 година
Всички неразбории ги създава мутрата от Банкя и авиатора натовец
79
7
 
13
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Ще се изненадате колко пропутинска *** с униформи се изявяват у Фейса.
78
16
 
35
 
! Отговори
ПЕШО7 преди 1 година
Методиев, защо в разправиите между ниновисти и радевисти обвиняваш Борисов??? Вашето е обсебия, Радев и Нинова от първите им дни като президент и пидер на БСП само за Борисов говорят... Борисов от година и половина не е премиер, нито депутат, ама според Нинова, Радев и радевите харвардчета все Борисов им пречи, и все той е виновен: за инфлацията, за 5-то увеличение на цените, за разделението на българите. За некадърността и болните им амбиции кой е виновен? Пак ли Борисов???
77
9
 
18
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
ДЕМОРАЛИЗИРАНА АРМИЯ,БЕЗ НАЦ.ИДЕАЛ И ВОЕННА ДОКТРИНА С ОФИЦЕРСКИ СЪСТАВ ОТ СЕЛЯ-Н-ДУРИ ----///----- Идеална безпринципна маса, която да насочиш срещу народа. Просто така, защото нищо по-умно не ти идва в главата. (Радевата глава).
76
1
 
5
 
! Отговори
gosh преди 1 година
До 123. Абе отворко, да взема да и изпратя снимка, а?
75
2
 
31
 
! Отговори
SS преди 1 година
В БГ военните самостоятелно да направят преврат ( без чужда помощ) НЕ МОГАТ !!!! ЗА ТОВА СЕ ИСКА АКЪЛ И СМЕЛОСТ ! ТЕ НЯМАТ НИТО ЕДНОТО НИТО ДРУГОТО ! ОПРЕДЕЛЕНИЕТО ЗА БГ АРМИЯТА Е СЛЕДНОТО : ДЕМОРАЛИЗИРАНА АРМИЯ,БЕЗ НАЦ.ИДЕАЛ И ВОЕННА ДОКТРИНА С ОФИЦЕРСКИ СЪСТАВ ОТ СЕЛЯ-Н-ДУРИ
74
3
 
12
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
който е президент ще изпълни понятието "Самодържец", защото няма орган, институция и конституция, която да го санкционира за каквото и да е. -----///------ Такива кухи "самодържци" накрая свършват доста трагично.
73
3
 
21
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
" ВОЕНЕН ПРЕВРАТ" НИЕ НЯМАМЕ ВОЕННИ ОТДАВНА А САМО ЧИНОВНИЦИ С ПАГОНИ.. ----///----- Имаме точно колкото да направят преврат.
72
25
 
14
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Абсолютно прав е, и аз така виждам нещата и съм го писал още от преди да падне коалицията. Радев, Борисов, Янев, Гешев - всичките са комунистически шапкари, които чакаха Путин да прегази Украйна и да му отворят вратите на крепостта. Сега изпълняват план Б - бавен преврат.
71
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя сега ли се събуди. Че то 33 години само това се прави. Малии кви сеяндури Умни е имало.
70
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нима някой друг е виновен за проядената отвътре, губеща и попадаща БСП?