Георг Георгиев: Кабинетът на Петков ни доведе до тук

Политикът от ГЕРБ отхвърли действия на правителството
22 авг 2022 14:33, Росен Стойчев
47
Георг Георгиев: Кабинетът на Петков ни доведе до тук
Снимка: БГНЕС

Служебната власт е в положение да стабилизира страната след кризите, до които ни доведе кабинетът на Петков. Те трябва да направят нещо, за да не катастрофира държавата.

Още по темата
Ние сме с двуцифрена инфлация, цените на горивата са непосилни, а тези на газа и тока са космически. България се намира на най-ниската си точка на своето икономическо и социалнополитическо равнище от 90-те години насам.

Това коментира Георг Георгиев, бивш зам.-министър на външните работи от ГЕРБ за "Нова Нюз".

"Газопроводът с Гърция не е готов само заради Кирил Петков. Той е причината и за липса на танкери втечнен газ. По тръбата все още не тече газ, макар и Петков да твърди друго", подчерта Георгиев.

"Има партии, които се противопоставят на европейските виждания и на членството ни в тези съюзи. Правят го защото някъде хващат внимание. Такава тенденция би ме притеснила. Тяхната реторика е заблуждаваща и спестява факти", смята той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато няма гражданска война няма да има мир .КОЙ СИ ТИ БЕ ТВОЙТА МАМА РУСКИ *** И ПОДОБНИТЕ НА ТЕБ ТА ДА ИСКАЗВАШ МНЕНИЯ ?До къде сме ,какво е станало ,жалко че още са живи подобна руска *** ,хайде стига вече ,на площадите БЪЛГАРИ СТИГА СА СЕ ГАВРИЛИ С НАШЕТО ПРАВО НА ОПРЕДЕЛЕНИЕ И ИЗБОР ОСТАВКА НЕЗАБАВНО НА ПРОДАЖНОТО СЛ.ПРАВИТЕЛСТВО
31
2
 
5
 
! Отговори
до 34 преди 1 година
Ти нямаш явно глава за собствено мнение, а тиква за повтаряне на стъкмистиките на ГЕРБопитеците Тиква и & ! На това се казва манипулирана овца от порода "българска тАпоглава" !
30
4
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
И до какво ни доведе кабинетът на Петков?По- високи заплати и пенсии,газта с отстъпката е 97ст.-не е толкова непосилно.Кабинетът на ББ ни доведе да сме след Румъния по икономически показатели.Преди ББ бяхме доста по-добре от Румъния.
29
12
 
8
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
НЯМАМЕ ШАНС БЕЗ ГЕРБ ! С ПП ДБ ИТН БСП ДО ТУК -ГОЛЯМ ПРОВАЛ !!!!
28
6
 
2
 
! Отговори
Георг Гестапото преди 1 година
Ний щехме да ва отведем направо в Израел или щейми да напрай от България втори Израел и да я цивилизовами;))) Така сички евреи щеха са доволни, а не само Хени Лорер и сина й;)))
27
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пред очите ни се разигра най отвратителното ,безхаберно и двулично управление на киретата.Управление с кражби,големи лъжи,явно обслужване на олигарси ,безконтролни заеми и грешни решения за мнозинството,но в полза за един файтон мафиоти.Жалко,че раята се върза на режисираното задкулистно управление на обиграни измамници с измислени дипломи за съсипят що годе подредена държава и лично облагодетелстване.Все едно трактор мина,без да е нужно.Тия *** никога повече,барабар с гуруто си Прокопиев
26
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КОЙ КРИВ,КОЙ ПРАВ -ЛИТЪР МЛЯКО 3ЛВ.,БРАШНОТО ГОНИ 2 ЛВ.!СИРЕНЕ НА ЦЕНАТА НА КАШКАВАЛА ПРЕДИ ПРОМЯНАТА! КОЛКО ПРОЦЕНТА Е ИНФЛАЦИЯТА? ВСЕ ЕДНО!ВСИЧКИ ЦЕНИ ЛЕТЯТ! РУСОФИЛИ И РУСОФОБИ ХРАНАТА ПЛАЩАМЕ С ЕДНАКВА КАСОВА БЕЛЕЖКА! ЗА ЕДНИ ЩЕ Е ПО-ТРУДНО !НОООО ВСИЧКИ СМЕ ЖЕРТВА НА ЛОШО УПРАВЛЕНИЕ НА КРИЗИТЕ, ОЩЕ ПРЕДИ ВОЙНАТА!
25
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Друг кабинет ни докара до тук,
24
2
 
5
 
! Отговори
ПП=ДБ=БСП=ГЕРП преди 1 година
няма разлика между продажниците на Козяк
23
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предвидени и гласувани компенсации за бизнеса в НС,обаче не са оставени пари в бюджета,още един забавен казус по време на криза сътворен от "световния финансист" Асенчо Василевса тиражиран за " харвардско величие".А дали париците ги е гушнал за да плаща на ръка или са се изпарили в офшорни сметчици?
22
10
 
24
 
! Отговори
Ама как ?! преди 1 година
ГЕРБ никога не са виновни за нищо , дванайсет годишен геноцид срещу Държавата и обикновения данъкоплатец.....и искат пак да са на власт....такава мерзост и в третия свят НЯМА !!!
21
8
 
18
 
! Отговори
Говежда Димитрова преди 1 година
Прав е Гьорг, ама се напъва, че все едно му пука. Знам го аз, съсед ми е Бояна, има Ге класа и порше 911, през вечер партита у тях и шпорят само чист матрял по 200 кинта грама. Даже му знам и любовните завоевания, все яки мъжаги с криви *** ни си
20
7
 
15
 
! Отговори
Георг Георгиев преди 1 година
мрън мрън мрън ... тия няма ли да сменят плочата вече. Техните избиратели са по чалга каналите, там да си пускат платените репортажи.
19
3
 
3
 
! Отговори
До 17 преди 1 година
Газ тече само по газопровод,а нашия участък е българска собственост,но може да се включи и азерски,освен по интерконектора.Ти какво,по предния договор който Борисов прекрати с т.н.Балкански поток газопровода беше на изплащане към Газпром чрез таксите за 20 и кусур години,и както почна войната как щеше да е в зависимост,много по зле,да се разпореждат както си искат.
18
6
 
8
 
! Отговори
19-ти, преди 1 година
сгрешил си главата когатоси се опитал да мислиш !
17
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това мекотело още ли е живо :))) Иначе го разбирам, без банкянския щеше да е нищо, един безполов *** :))
16
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Кабинетът Петков доведе ръст на инвестициите и на БВП" - Спрамо кога? Двете години на абсолщтен локдаун и световна пандемия? Аре бегай!
15
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този е 35 годишен вече, не знам докога ще го водят младеж и председател на младежкото Герб... Ама те, в Герб, са все такива, бавноразвиващи се.
14
13
 
22
 
! Отговори
Боко ни доведе до ту преди 1 година
Боко ни доведе до тук. Ако не беше подарил на газпром наши пари да си направят газопровод през България - путин нямаше да смее да започне войната
13
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
а 12 години къде спахте? безсрамник... Слаба държава, калпав народ.