Георг Георгиев: Кабинетът на Петков ни доведе до тук

Политикът от ГЕРБ отхвърли действия на правителството
22 авг 2022 14:33, Росен Стойчев
47
Георг Георгиев: Кабинетът на Петков ни доведе до тук
Снимка: БГНЕС

Служебната власт е в положение да стабилизира страната след кризите, до които ни доведе кабинетът на Петков. Те трябва да направят нещо, за да не катастрофира държавата.

Още по темата
Ние сме с двуцифрена инфлация, цените на горивата са непосилни, а тези на газа и тока са космически. България се намира на най-ниската си точка на своето икономическо и социалнополитическо равнище от 90-те години насам.

Това коментира Георг Георгиев, бивш зам.-министър на външните работи от ГЕРБ за "Нова Нюз".

"Газопроводът с Гърция не е готов само заради Кирил Петков. Той е причината и за липса на танкери втечнен газ. По тръбата все още не тече газ, макар и Петков да твърди друго", подчерта Георгиев.

"Има партии, които се противопоставят на европейските виждания и на членството ни в тези съюзи. Правят го защото някъде хващат внимание. Такава тенденция би ме притеснила. Тяхната реторика е заблуждаваща и спестява факти", смята той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
11
 
22
 
! Отговори
Сахар преди 1 година
Тоя нелепар до пенсия ли ще се води от "ГЕРП младежи"?А младежите избраха Ицо Хазарта пред Буци...
11
12
 
18
 
! Отговори
Бау преди 1 година
На това момче, Герб - младежи купиха ли му най после панталонки и чорапи като хората или още ходи с ония, размер 3/4 ? Кариранки и с тиранти, както в детский сад ,,Ромашка"!?
10
12
 
22
 
! Отговори
Владе преди 1 година
уж не са на власт пък как се е напрасил горкият. Но му отива .... като баце.
9
8
 
13
 
! Отговори
до първи комен- преди 1 година
тар: - ти имаш ли някаква връзка между мозък, ръце и език ? Я кажи тези 200 млн. за Путин в какво се изразяват и тази цифра равна ли е на 3 МИЛИАРДА за газовата връзка на Русия със Сърбия, Италия и Унгария през нашата територия без да имаме "кранче" за нас ? Овца !
8
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МС на Петков, фигурата и НС си изпълниха задачата, за която им плати черепахата. Сега новите МС и НС ще изпълни и другата задача, дадена отвъд океана. Ракети тук. В резултат догодина ще получим сармат, един. Та да си живеем, че ни остана година
7
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя е загорял за Кокорчо.
6
11
 
29
 
! Отговори
Даскала преди 1 година
Твоето име Георг май е поевропейчено от Георги?И поради що се срамиш от българското?И ромите се кичат с разни измислени имена за да демонстрират ,че не са българи!В тая връзка и ти послъгваш като ром!ПП стояха на власт няколко месеца ,а Вие с Борисов доста години!Е кой е виновен за газовата връзка?Не са ПП , а ГЕРБ!
5
14
 
25
 
! Отговори
д преди 1 година
Доведе ни до рекордни растежи на икономиката, по-свободно се диша, а и от откъсване от диктатора на изток...а георг още иска да целува на баце ръката...
4
10
 
23
 
! Отговори
Ти сериозно ли преди 1 година
изговори тези глупости бе пи6легар ? От пожарната ли излезе или от бустана с тикви ? Да е член младеж на ГЕРБ е унижение и за малкото му останала прилика с хомосапиенс ! Омаскаряването на противници е доказателство за нищожност и комплекси присъщи на ГЕРБ, ИТН и Възраждащите се зоосъщества, но е с ефект сред малограмотните, маLоумните и лесно манипулираните, "демек" сред "овчето стадо" !
3
13
 
28
 
! Отговори
KO-NE преди 1 година
Абе някой въобще вярва ли ви още на вас ,мошеници ньедни !
2
15
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига с тоя кабинет Петков, били са само 7 месеца на власт.
1
26
 
13
 
! Отговори
ПП = БСП = ДБ преди 1 година
ЗАЕДНО.. ЗАЕДНО.. ЗАЕДНО...... НАПЪЛНИХА ГУШАТА НА ПУТИН /РУСИЯ С 200 000 000-ЗА НАША СМЕТКА...... ВЗЕХА ГИ ОТ НАС-ДАДОХА ГИ НА ПУТИН