Христов: Правилното място на СДС е при ГЕРБ

Това дава шанс за влизане в парламента
5 сеп 2022 22:00, Росен Стойчев
32
Христов: Правилното място на СДС е при ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

„Смятам, че е правилно мястото на СДС при ГЕРБ от гледна точка на оползотворяване на гласовете, които ние получаваме.

Още по темата
Ние повече от 80-90 000 гласа не можем да съберем. Те не са достатъчни за самостоятелно прескачане на изборната бариера от 4%. Ако участваме самостоятелно или в коалиция, която не гарантира влизането в парламента, се получава преразпределение". Това обяви пред Нова Нюз председателят на СДС Румен Христов.

Според политика, ГЕРБ е партия с много сериозна експертиза и много сериозен опит, която работи добре по отношение на управлението.

„Отново сме в коалиция с ГЕРБ, тъй като имаме много допирни точки, които дават основание да бъдем заедно. Членове сме на голямото европейско семейство, на Европейската народна партия, и голяма част от програмите ни съвпадат, особено в областта на икономиката”, коментира Христов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
6
 
! Отговори
Може преди 1 година
В затвора
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правилното място на паразита е в козината на гостоприемника. Факт от живота! Прислужниците на чужди интереси да са си заедно, те са си на един акъл.
16
1
 
13
 
! Отговори
ПО ТОЧНО преди 1 година
НАЙ ПРАВИЛНОТО МЯСТО ви Е В КАНАЛА........!
15
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мекот-ели! Героически се пребоядисаха и пак са в играта. Важното е да са близо до властта и вътре в парламента, а средството за това е ГЕРБ. Така че ще им лижат подметките.
14
0
 
18
 
! Отговори
ПП преди 1 година
Тези на снимката са почти цялото СДС. Липсват им само Иван Костов и Петър Стоянов. Както и приятелят им Герб Бойко Борисов. Станаха за посмешище на България с тяхната коалиция.
13
2
 
25
 
! Отговори
Мутри ВЪН преди 1 година
Мафиозите от сДС много отдавна отидоха на бунището на историята, от много години сДС не съществува!!! Останалите неколцина престъпници от сДС се обединиха с мутрите от мафията ГРОБ за да продължават да крадат!!!
12
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви 90 000 гласа? Те ако 10 000 имат би било добре. Клоуни. Не знам защо коалицията се казва ГЕРБСДС след като СДС осигурява процент равен на статистическата грешка, около 0.00001%. Освен ГЕРБ да им краде историята, за друго не стават.
11
0
 
16
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Да мошеници при мутри- ок комбинация
10
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отново сме в коалиция с ГЕРБ, тъй като имаме много допирни точки, които дават основание да бъдем заедно///////Единствените допирни точки са езика на Румен Христов и зад ника на Боко.
9
1
 
34
 
! Отговори
Един там преди 1 година
СДС са срам и позор! Излъгаха и предадоха хората през 90те години. Почти всички се оказаха крадливи комунисти прикритие на демократи...
8
1
 
22
 
! Отговори
дедко преди 1 година
абре.. къде сте "времето е наше" :) а сега се слагате на мутри, за да влезете в парламента, мятото ви е на *** на историята. хората преди години ви гласуваха доверия, а вие се оказахте същите алчни ***.
7
14
 
15
 
! Отговори
Мхм преди 1 година
Лично познавам двама от ПП, които са деца на номенклатурчици. И тези познавам аз. А за родителите на ДБейци какво да кажем? Та, Герб са комунисти, а останалите какви са? Републиканци? И по-лява и то тъпо-лява политика от пп не помня някой да е водил. И БСП не са. Да говорят в кампанията си колко пари ще раздадат. Да не сме емирство?
6
13
 
7
 
! Отговори
Мария преди 1 година
Невежества вие още ли си фантазирате,че ,променкаджиите ще управляват?!
5
2
 
18
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Правилното ти място е на село с мотиката :)))
4
6
 
19
 
! Отговори
И дпс,дост,БКП, преди 1 година
БСП,СДС,гербАЛА,БЗНС,НДСВ,и останалите османски партии директно във Белене на бригада за лечение с АК-47.
3
5
 
16
 
! Отговори
нашенски тЕрикат преди 1 година
Зора ти е ти да влезеш!Герб ви държат щото им давате демократичен гланц на тия комунисти!И ако си мислиш,че лъжете западняците,значи си в голяма грешка!
2
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боко Тиквата ке се връне на бел кон!
1
4
 
16
 
! Отговори
Изправи се. преди 1 година
Мястото на СДС е като брошка на ГЕРБ.