Зарков: Обсъждаме варианти за разследване на Гешев

Очаква становище от следователите
26 сеп 2022 11:32, Росен Стойчев
32
Зарков: Обсъждаме варианти за разследване на Гешев
Снимка: БГНЕС

Следовaтелите да изразят становище за това кой би бил най-подходящ за председател на Националната следствена служба. Това поиска правосъдният министър Крум Зарков, съобщи Нова.

Засега предложен е Борислав Сарафов.

Той обясни, че следващите 2 дни у нас ще има мисия на Венецианската комисия.

„С прокуратурата и ВСС ще обсъждаме опции за разследване на Гешев.

Още по темата
Ще обсъдим и Закона за съдебната власт в частта етичната част за Инспектората. Разбрах, че главният прокурор и двама от членовете на прокурорската колегия на ВСС са упражнили правото си на номинация за директор на Националната следствена служба. Такова право има и министърът на правосъдието, но нашият подход ще е друг”, каза Зарков.  

„Призоваваме следователите да изразят становище кой би бил най-подходящ. България познава много избори в съдебната власт. Обикновено спорни. Следващите 2 седмици следователите да кажат коя е тяхната номинация”, заяви правосъдният министър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Откакто разследвате Гешев и Борисов живота на българина стана ад. Борисов да се връща, а Гешев да си седи там , където е и да се оправят нещата.
21
0
 
6
 
! Отговори
Поммещ преди 1 година
От 24 члена на ВСС, 21 са гласували, че Гешев е най-подходящия ! Панов и Калпакчиев не ги броим! Това Прощъщалниче и то взе да се набира и да се прави на "мъж", на гърба на Гешев! Явно във CV-то му ще пише, надал глас срещу Гешев, и ДС-сектата зад Радев, ще му осигури кариерно израстване!
20
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гешев да го махат, той не е избран с конкурс. Но да дойде някой който да разследва Прокопиев , Панов и връзките им с тиквата. Както и цялата "приватизация".
19
4
 
7
 
! Отговори
НЕ ИСКАМЕ КРЕПОСТНИ преди 1 година
ГЕШЕВ ПРЕЧИ НА ВСИЧКИ МАРИОНЕТКИ НА КРАДЛИВАТА ОЛИГАРХИЯ РОЖБА НА ДС ОТДЕЛ НА КГБ- СЪЗДАДЕНИ ДА УМНОЖАВАТ КАПИТАЛИТЕ И В ТОЧНИЯТ МОМЕНТ ДА СЛАГАТ ИЛИ СВАЛЯТ УДОБНИ/НЕУДОБНИ ПРАВИТЕЛСТВА- ВИДЯХМЕ КАКВО СТАНА 2020Г- АЛО МАДЖО БРОКЕРИТЕ НА ОЛИГАРХИЯТА СА ПАК НА ВЛАСТ И ПЛАЩАТ НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ, А КИРЕ БЕШЕ УДОБНИЯТ ИВАНУШКА Г..ЛУ...ПА КА КОГОТО ДА ПОСОЧАТ ЧЕ РАЗБИЛ ИКОНОМИКАТА- КОЙ БСП И ЮМРУКА НЕ ЕЕ- ТОЙ КИРЕ И КОКОРА...А ПОСЛЕ ВСИЧКИ КРЕПОСТНИ НА КРЕМЪЛ
18
1
 
10
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
И ТИ ЛИ БРУТЕ!!! И на тебе ли мамино синче ти пречи Гешев?
17
0
 
5
 
! Отговори
До германов преди 1 година
Много ме кефи как ти и асанка съсипвате тоя сайт!!!! ДЕР3АЙ!!!
16
1
 
11
 
! Отговори
абе преди 1 година
крумчо , след изборите Гешев такова разследване ше ви направи че ше се чудите от къде ви е дошло .
15
15
 
2
 
! Отговори
МВР УБИВА преди 1 година
В Бобов дол убиват хора заради Гешев!
14
13
 
2
 
! Отговори
Въпрос преди 1 година
Колко време ще обсъждате, умират хора заради Гешев! В Бобов дол Екзекутират Българи заради Гешев!
13
18
 
3
 
! Отговори
МВР ВИЖТЕ СЕ преди 1 година
Извращенията на Гешев - масово и гаври до смърт, включително сексуално гаври, воайорство, нарцисизъм! Това е Гешев, това е цялото МВР!
12
17
 
2
 
! Отговори
Германов преди 1 година
Банди на Гешев ме гонят като диво животно в целият Европейски Съюз, опитаха да ме убият в Белград Сърбия, Перник и Бобов дол! Вие го разследвайте, те сега ме убиват!
11
2
 
16
 
! Отговори
Сатир преди 1 година
С прокуратурата и ВСС ще обсъждаме опции за разследване на Гешев." Браво Зарков, сега обясни какво общо с това има Венецианската комисия???
10
3
 
19
 
! Отговори
Аферим преди 1 година
На този другар няма ли да кажете кои са майка му и баща му,а също бабите и дядовците? Толкова ли е сложно да се представи един човек във такава малка държава като България? Какво срамно може да има ако човекът кандидат за ,,промяната" се окаже отново комунист? не виждам нищо нередно.А Вие?
9
1
 
21
 
! Отговори
Ангелов преди 1 година
Абе мамин не разбрали че Гешев с топ не моите да го пипнете щтото нищо незаконно не е сторил ама сте дървени глави и само кълвач може да вкара друга мисъл в картуните ви. Ще си умрете с тези мераци.
8
4
 
2
 
! Отговори
ПИЛИНЦАТА преди 1 година
ТУК ПРИ НАС ОТ ДПС-ЕТО И МУСТАФА КАРАДАЙЪ Е МНОГО СКЪПО,ЛУКСОЗНО И МОДЕРНО И ВИЕ НЕ САМО ЧЕ СТЕ В МИЗЕРИЯТА,НО И НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ ГО ПОЗВОЛИТЕ...ЧАКАМЕ ЕДНИ 100 МЛРД.ЕВРО ОТ БРЮКСЕЛ И АКО НЕ НИ ДАДЕТЕ ВЛАСТТА ЩЕ ГИ ВИДИТЕ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН!ВИЖДАТЕ УЛТРАМОДЕРНИ И МЕГАСКЪПИ ДРАПЕИИ,ЗАВЕСИ,ПОЛИЛЕИ ОТ ЧИСТО ЗЛАТО И ДИАМАНТИ,ОБУВКИТЕ СА МИ 1000 ДОЛАРА ЕДНАТА...НИЕ ОТ ДПС ВИ ГЛЕДАМЕ ОТ ВИСОКО И ЖИВЕЕМЕ В СУПЕРЛУКС,КОЙТО ВИЕ НИКОГА НЯМА ДА СИ ПОЗВОЛИТЕ!
7
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди избори всички съдят Каскета, после бърже забравят
6
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още един сваляч! Все по-смешни стават.
5
2
 
15
 
! Отговори
Евала преди 1 година
Този не само пролича на Комсомолски с-ар,но дори мяза на италиански социалист.от ,,нашите хора".Нищо чудно семката да му е от утайката на БКП,а бабите и дядовците му да се окажат от онези партизани които никога не са акали във гора.от измислините партизани и ятаци.Все пак от гората са слезли не повече от 800 партизани 1944г.,а през 1989г. пенсия партизанска са вземали над 8500 души??? Бах Маа му.
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ари е, верно?
3
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
гешев ще се пенсионира докато го махнете бе, клоуни