Славкова: Ще е трудно ПП и ГЕРБ да направят кабинет

Протестният вот не е ясен
Обновена: 30 сеп 2022 22:20 | 30 сеп 2022 14:39, Росен Стойчев
36
Славкова: Ще е трудно ПП и ГЕРБ да направят кабинет
Снимка: БГНЕС

„Ще бъде много трудно„Продължаваме Промяната” и ГЕРБ да се опитат да направят правителство. Със сигурност ще трябва да търсят и трета политическа партия”. Това коментира пред Нова Нюз социологът от "Тренд" Евелина Славкова.

По думите ѝ след вот политическите партии стават по-консенсусни в съставянето на кабинет.

На изборите миналата година протестният вот беше много по-шумен и ярък. Знаеше се, че той ще отиде в една или друга посока. Сега обаче е по-тих и не се знае накъде ще поеме, добави тя.

„Към момента се вижда, че най-вероятно „Възраждане” ще генерира този протестен вот. А не, например, партията на Стефан Янев, която е новата.

Още по темата
От „Възраждане” са в перманентна политическа кампания, която не е спряла и трупат дивиденти”, добави тя.

69% от българите очакват да има кабинет. При евентуално отиване на нови предсрочни  избори, тя предупреди, че всяка от партиите ще загуби, вероятно с някакво изключение на „Възраждане”. „Хората няма да бъдат толерантни към формациите, които няма да се разберат”, добави тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Бай Дрън Лъжите ти няма да минат. Партията ви Възраждане е руска. Не се правете на англосаксонци, защото нямате пари да платите излизане от ЕС. Путин ли ще ви даде парите)))) Пък UK не напуснаха НАТО. Много сте прозрачни - пробвате да ни изкарате от ЕС и да ни вкарате в РФ чрез референдум, отчитайки огромния брой руснаци с български паспорти. Е, няма да стане. Ние сме европейци и не желаем да живеем във феодално общество, в което ден през "самоубиват" несъгласните с властта или мобилизират.
31
2
 
6
 
! Отговори
Веско Григоров от Ле преди 1 година
От град Левски съм. Мила моя по-лесно ще е да ми станеш моя съпруга , отколкото да се опитваш да гадаеш за бъдещето на варварска България . Ще те чакам в моя град Левски .
30
5
 
2
 
! Отговори
до жендара преди 1 година
До Анонимен "Искам да видя поне един и ди от който ще гласува за ***, крият се тия бас туни" ------ АЗ ще гласувам за ВЪЗРАЖДАНЕ! Заповядай да ме видиш от 18.30 в залата по бокс на НСА (новата сграда).
29
4
 
2
 
! Отговори
Ние преди 1 година
Не слушате Карадайь и затова ръсите глупости. Човека го повтори десетки пъти. ДПС ще управлява. Казва го защото е сигурен. ДПС глупости не говорят.
28
3
 
3
 
! Отговори
123 преди 1 година
Не се хабете с писане, въпросът е решен. ГЕРБ+ДПС+ДБ.
27
1
 
2
 
! Отговори
ГМО преди 1 година
Политика
26
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Искам да видя поне един и ди от който ще гласува за ***, крият се тия бас туни
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бих те завел в гинекологичния кабинет тебе
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ! "Възраждане са си руски гъзоблизци. В комбинация с ГЕРБ и дпс сме си направо анексирани и после може и мобилизирани (частично)" ------ ахахахаха, козяяяшките тролово пак се опитват да изкарат тиквата про-руски хахахахаха... айде айде.. помним чии проект е гроб! И не.. боко не е ходил на закуски и планьорки в руското посолство!
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ех тая да ми паднеее... такава социология че й направя...
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ааа не така! И боко, и кирчу и асенчу, и жеендарите от дайБе се кълняха у най-скъпото, че никога няма да си легнат заедно!
21
6
 
2
 
! Отговори
! преди 1 година
Възраждане са си руски гъзоблизци. В комбинация с ГЕРБ и дпс сме си направо анексирани и после може и мобилизирани (частично)
20
2
 
6
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 година
Стига бе още десет години мизерия ли с герб дпс или герб и ппПо добре да емигрирам или да се самозапаля - помните отчаянието на хората при герб а козяците от пп дори са още по лоши
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спокойно ГЕРП,ДПС и Възраждане за новата тройна коалиция, евентуално и СЛавуци ,ако мине 4% е там
18
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След 12 години герберастия ето такива податливи калинки са плъзнали из цялата държава като Ковид. Ако живеехме в нормална държава, половината от властимащите и така наречения елит щяха да работят по супермаркети или да продават билетчета за градския транспорт.
17
2
 
0
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Възраждане не е руска партия, щом дори Сидеров го казва и им подлива вода, заедно с други проруски, които не крият, че са проруски. Възраждане е антианглосаксонска партия, да, но да си антианглосаксонец не означава, че си руснак или русофил. И мен точно това ме притеснява във възраждане-нямат ясна представя какво правят с Русия евентуално.
16
1
 
4
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
С такьв кабинет бай дьн да отпуска веднага - 50 милярда за текущата година кредити , че няма да вьржем бюджета
15
1
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
герб и пп смях в залата ами траншовете от ес няма да им стигнат и ще сеизпокарат така че избори 2023 г докато случим на хора
14
1
 
7
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Опазил ни Господ от такъв кабинет, пълен с мошеници и некадърници
13
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възраждане е руска партия и никой не може да ме накара да гласувам за подобна низост предателска! И напълно неграмотна в болшинството си членска маса! Да се забрани със закон!