Тома Биков: ПП не са били в сметките на ГЕРБ

Има шансове за правителство
8 окт 2022 20:45, Росен Стойчев
67
Тома Биков: ПП не са били в сметките на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

ПП никога реално не са били в сметките на ГЕРБ за съставяне на проевропейско и антикризисно правителство. Те газиха закони 8 месеца и трябва да бъдат поставени в политическата лудница, за да не направят цялата политика лудница. Има немалко шансове да се състави правителство. Такова с тях не може да има. Това каза за Нова Нюз Тома Биков от ГЕРБ.

По думите му коалиция на кражбата е предната, която под предлог, че отказва газ от "Газпром", купуваше 30% по-скъп от дъщерни на него фирми.

Още по темата
"От многократните ходения на Асен Василев в "Лукойл" единствено бензинът стигна 3,50 лв. Той падна под 3 лева след като те не бяха във властта. Трябва да преглътнем егото си в тази тежка ситуация. Борисов е показал, че е способен да го направи и има достатъчно ниво на политическа грамотност, че да живее в реалността", смята Биков. И допълни, че нови предсрочни избори ще разрушат политическата система.

Според него партиите, които са в състояние да предложат антикризисна програма, биха били коалиционен партньор. "ПП по-скоро имат нужда от усмирителна риза и да се укротят докато мине кризата. Те предлагат прокризисна програма, освен, че искат увеличение на разходите, не могат да кажат откъде ще идват приходите. Асен Василев е най-случайният човек на поста министър на финансите. България ще изгуби 1 млрд. лева в следващите 7 години заради неговата политика за външния дълг. Ако няма публични инвестиции, ще стигнем до рецесия, а така няма да има пари за пенсиите", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
0
 
! Отговори
ГЕРБ,ДПС, Възраждане преди 1 година
Да видим как ГЕРБ ще направят правителство. Да са мислили преди да свалят предното. И тогава имаше криза и война, но това не попречи на ГЕРБ, ДПС и Възраждане да свалят правителството. Нека сега същите тези три партии да си поемат отговорността и да няправят те правителство. Общо имат 130 депутати - напълно достатъчно за мнозинство.
45
2
 
4
 
! Отговори
Различават ли се преди 1 година
политиците от шпионите и тайните агенти ? Трябва ли ? Доиш няколко крави, продаваш информация тук и там. Прокарваш закончета за тия и ония интереси. А романтичните избиратели си живеят с илюзиите. Блажени са вярващите, тяхно е царството небесно ! Възникват въпроси: защо плащаме за армии, оръжия и Секретни служби, след като си продават информацията едни на други, пазарят се за войни и т.н. ?
44
1
 
5
 
! Отговори
Защо партиите преди 1 година
се хвалят какви политически сили са след безбройните ялови избори ? Смятат българите за наивни ? Половината българи са в чужбина, с двойно гражданство ! Защо българите работят и плащат данъци в други европейски държави ? Там политиците от различните партии са се разбрали да следват Общонационални Дългосрочни Икономически Програми за развитие и това осигурява по добър живот за всички !
43
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГРОБ спечели изборите,Лойяан и шайката бандити да си правят правителсто с депесарите и Янев.никой няма да се коалира с политичеаски труп.
42
9
 
6
 
! Отговори
ББ преди 1 година
лъжецо...12 г.управляваше купилият те борисов...всеки може да провери какви ги плещеше срещу него,лукойл не плати и стотинка данък на България...купуваше ви,всеки може да го провери,газа и бензина ви не са ни важни...манипулирате хората...имаме достатъчно и има от къде да се вземе...кога Справедливост и Законност???кога ЕС ще осъди вебер и кога гешев ще осъди борисов?Света не е сляп...и ще го направи!!!
41
7
 
6
 
! Отговори
ББ преди 1 година
хаха дпс-гроб поздравяват бг турците и българите с песента на орхан мурад...Гурбетчии,продават ви в робство съсипали икономика,законност,образование,мед.обслужване...и ви говорят за бензин...оръжието на господаря им путин...газ...газзз.а кога Справедливост и Законност?кога инвестиции и добре платени работни биков?кога поне два автомобилни гиганта ще инвестират у нас?а ще им ограбите бизнеса с вебер-борисов-гешев,престъпници сте доказано!!!еНп са в коалиция с мафиотски структори ,пУтин е шефа
40
9
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Не разбрахме кои са в сметките за съставяне на правителство.ГЕРБ отново в изолация.Всеки бяга от токсичния ГЕРБ.
39
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руският генерал Янев по-добре да разкаже как спечели в региони, които винаги са били ГЕРБ-ДПС крепости? Колко гласове му преляха и какво е обещал ?
38
8
 
10
 
! Отговори
toti преди 1 година
НАДРОБИХТЕ СИ СУПАТА ,ПРАВЕЙКИ СЕ НА ВЕЛИКИ !! СЕГА СИ СЪРБАЙТЕ ПОПАРАТА И ДУХАЙТЕ НА ДПС !!!
37
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Биков много си вулгарен Вие в Герб сте много надменни и нагли Какъв е Вожда такова му е и племето Бибитки в джипки
36
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Проблема на Герб че не са истински евроантлатици за 12 години нямаме армия оборудвана по Натовски стандарти хората емигрираха в други държави нямаме съдебна система европейските ценности и културата на политиците от Герб се измерват в чували и кюлчета Финансирахме всички руски проекти на путин Мафията в момента рекитира и притиска ПП и ДБ защото и трябва нов изпран евроатлантически имидж да простим да забравим и да продължим да си крадем
35
7
 
9
 
! Отговори
ПП=БСП=ПУТИН ПУТИН преди 1 година
БАЙДЪН СЪЩО ИЗКЛЮЧИ ПП ОТ СМЕТКИТР СИ...... ВИДЯХА МУ АКЪЛА НА КИРЧЕ...
34
6
 
9
 
! Отговори
БОЙКО ПАК ГИ НАБИ преди 1 година
ЗА 14 ПОРЕДЕН ПЪТ... И ВЪПРЕКИ МАШИНИТЕ = "ДНЕВНИКА Е ПОДПРАВЕН"........... НА ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ НЕ СЕ РАЗЧИТА.....
33
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много злоба и махленско поведение виждам в Герб Вие господа свалихте правителството Петков защо обикаляте като гладни вълци няколко дена около ПП сега не били в сметките на Вожда
32
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейкин повече ви подхожда :) Дайте му един чувал той обича паричките
31
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фурнаджийски, герберски лакей, който щеше да вкарва сегашния си господар в затвора, но след назначението му в редиците и дълъг и изтощителен размисъл, това се отлага за неопределено време.
30
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП и ДБ не са партии, а американски НПО-та...
29
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хубава басня, но в действителност лисиците не ядат грозде.
28
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гроздето е зелено - казала лисицата след като 5 дена скачала но не могла да го стигне. По злобата им личи колко са безсилни и неможещи нищо друго освен кражби и лъжи. Това си е в природата на тая партия и това ги сплотява - кражбата и лъжата, нищо друго
27
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако историята с невярната декларация се беше случила в САЩ, щяха да го разкостят, щяха да се намерят заинтересовани страни, които да докажат, че са претърпели огромни щети заради тази лъжа и нямаше да му стигне живота да плати компенсации на засегнатите страни.