Костадинов: Здравият разум ще надделее за Зеленски

Докога ще се занимаваме с проблемите на Украйна, питал народът
14 окт 2022 15:48, Нели Христова
77
Костадинов: Здравият разум ще надделее за Зеленски
Снимка: БГНЕС

"Аз мисля, че няма да се стигне до обръщение на Володимир Зеленски, защото в крайна сметка смятам, че здравият разум ще надделее", така Костадин Костадинов коментира предложението за видеообръщение на Володимир Зеленски на откриването на 48-ото Народно събрание.

Още по темата

"Хората ни питат всъщност докога ще се занимаваме с проблемите на Украйна и кога ще започнем да се занимаваме с проблемите на България. Това ни питат хората в момента", каза Костадинов.

"Президентът застава зад тезата на "Възраждане". Това нещо го говорим още от самото начало, когато видяхме как темповете на дебилизация и инфантилизация

От партията обмислят дали да поканят като свои гости посланиците на Русия и Беларус на откриването на 48-ото Народно събрание.

Вчера мнозинството от политическите сили в парламента подкрепиха предложението на „Демократична България“ посланикът на Руската федерация у нас Елеонора Митрофанова и временно управляващият посолството на Беларус Никита Лешуков да не бъдат канени на първото заседание на парламента.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
10
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Да покани и нарко Дилъра дето се мъж на неговата депутатка от Стара Загора , докато се правят на патриоти , гнусния художник ....продава наркотици на децата на Стара Загора !!!!!!!
19
10
 
21
 
! Отговори
рашиско мюре преди 1 година
Тоя лудия не се умори да ръси простотии.Hищо ново за този гнусен нагляр !
18
8
 
17
 
! Отговори
пепи преди 1 година
СелянинаКопейков ама то не е виновен той... Хейтърите които искат да прецакат БГ си гласуваха за него! Той е простА пионка на руските фашаги...
17
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой народ,какъв народ ,я си виж платените проценти!Съдбата ви ще е като на Сидеров,Слави,БарековСимеон1Кирчо и Кокорчо и другите популисти!Най голямата част от народа го каза,въпреки манипулираните машини!
16
11
 
9
 
! Отговори
КОПЕЙКА, преди 1 година
ПОКАНИ И КИМ, ТЪКМО МОЖЕ ДА ГО ОТСТРЕЛЯТ АМЕРИКАНСКИТЕ СНАЙПЕРИСТИ!
15
4
 
21
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 1 година
КОКОРЧОВЦИТЕ НИ ЗАНИМАВАТ ТАЯ ГОДИНА С ПРОБЛЕМИТЕ НА УКРАЙНА, РУСИЯ, С. МАКЕДОНИЯ И ЕВРОЗОНАТА. ТЕ ЗА ТВА ПОЛУЧИХА 30% НАДОЛУ РЕЗУТАТ, НА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ ЩЕ СА ОЩЕ 50% НАДОЛУ.
14
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Проблемите на Украйна са вече част и от нашите проблеми, умнико ненадминат. Ние сме пред световен конфликт и всичкое важно. Проблемите на Украйна са много пряко свързани вече и с проблеми тук в България
13
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейкин още не може да проумее, че България се намира в Европа и е ЕС и е НАТО!?! Ние не сме в Азия или в Африка, за да сме някакъв неутралитет или пък тепърва да се чудим кой прав кой крив! Всеки ден Русия пюе по нас, а той си мисли че вали? Голям патриот, няма що!
12
18
 
19
 
! Отговори
Ето преди 1 година
как под булото на патриотизма , се прокарват руските интереси в България . Това е жив пример с копейкин. Бяха заплюли сидеров ,но той с алкохола и наркотика ,не оправда очакванията им и го извергнаха .Сега надеждите им са в тоя ***, който не знам ,какво заслужава ,след като явно води страната Ни към нищото.
11
12
 
15
 
! Отговори
мдаа преди 1 година
Няма значение дали е прав или не е. Сега се гледа да си краварофил, това е на мода. Русофилите са история.
10
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре че копейкин се е родил в България! Че в някоя бяла държава, щеще да е максимум шофьор на такси и там да си ръси бисерите!
9
8
 
8
 
! Отговори
До българин преди 1 година
Спешно се прегледай...
8
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кажи бе копейкин толкова ли ти е вкусен тоя руски шнур ?
7
15
 
19
 
! Отговори
Лойко преди 1 година
За основните проблеми на хората причината е войната в Украйна,предизвикана от Русия и най вече Путин.Най важния въпрос е да спре войната в Украйна и чак след това може да очакваме нормализиране на живота на хората в Европа и в България,другарю Копейкин.
6
19
 
18
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Българите трябва да направим един избор - Възраждане или война.
5
6
 
11
 
! Отговори
зеления преди 1 година
не знам само кой е *** и инфантил - електората на въZраждане или тези на ГЕРБ?
4
5
 
28
 
! Отговори
! преди 1 година
Всичко е бля бля. Правилният изход от войната е със дипломация. Това не става като изгониш дипломатите на едната страна защото искаш да се харесаш на някой отвън.
3
14
 
20
 
! Отговори
Родните ду.пе.та.ти преди 1 година
ЕвроатланДици още не са положили клетва и вече са се навели с разтворени бузки към покрайна... Какво се случва в България,изобщо не е важно,трябва само да се кланят на краварите,***,укрите или брюкСелските зелки! Най-евтините жрици на любовта са милите ни управляващи продажници!България над всичко!
2
19
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нормалната позиция е тази. Ако щете псувайте човека, но тук е прав, колкото и да не ви се иска, УКРОФИЛИ и КРАВОФИЛИ!
1
23
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
и ние се чудим до кога ще се занимаваме с теб Копейка :)