Митов: Евроатлантическият образ на България не стои добре

ГЕРБ очаква подкрепа за изпращането на оръжие за Украйна
Обновена: 25 окт 2022 16:14 | 25 окт 2022 16:08, Камелия Цветанова
71
Митов: Евроатлантическият образ на България не стои добре
Снимка: БГНЕС

В момента евроатлантическият образ на България не стои добре, коментира бившият външен министър и настоящ депутат от ГЕРБ Даниел Митов по повод решението, което партията му внесе в НС за изпращане на оръжие за Украйна.

Още по темата
"С проекторешението за военна подкрепа на Украйна целим да наваксаме това, което правителството "Петков" не успя да направи“, посочи той.

Според него се закъснява с това решение, защото би трябвало то да бъде взето от предишния парламент.

ГЕРБ очакват подкрепа от всички групи, които се заявяват като евроатлантици.

Митов смята, че ДБ, ПП и ДПС трябва да се включат в дебата и да се стигне до изготвянето на един общ документ. Според него това и възможност за България да модернизира своята армия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дъщерята на Бойко Борисов защо не е заминала за Украйна на фронта като мед. сестра?
26
1
 
20
 
! Отговори
мак преди 1 година
От евроатлантически образ не се интересуват обикновените хора, а само политици. Техните глави са пълни с бръмбари, пачки и клишета. Народа има други грижи.
25
2
 
24
 
! Отговори
Карлуково преди 1 година
Напълно съм съгласен! Необходимо е спешно да се състави доброволчески корпус от депутатите на ГЕРБ, ДБ, ПП и техните най-близки роднини - синове, племенници и внуци, които да изпратим до две седмици в Украйна.
24
2
 
20
 
! Отговори
Евроатлантиците преди 1 година
са майце-продавци, без изключение
23
0
 
2
 
! Отговори
звездичките преди 1 година
да се четат като препарат за измиване на основата на глицерин
22
0
 
4
 
! Отговори
Ма айде пращайте! преди 1 година
*** веднага! Ще изстървеме срока после нема бонуси!
21
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много е тъжно, когато политиците (някои от тях,) дърпат да създадат евроатлантически и съвременен имидж на България, обаче българинът си го тегли на изток към *** на Путин - "освободителят" и се отъждествява с някакви химерични "православни ценности", каквито българите всъщност не притежават.
20
0
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
украинците може да влязат в Москва на български Т-72.----///----- Българските Т-72 не стават за нищо, благодарение и на ГЕРБ.
19
3
 
19
 
! Отговори
Не преди 1 година
стои добре, защото просто не сме за там! Нямаме работа в ЕС и в НАТО! И изобщо нямаме работа във фашистки и нацистки съюзи! Шепа предатели ни тласкат към война със съседска държава!!!
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Българина, Лъжеш! Ти си руснака
17
7
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Никога не можете да наваксате помощ, неоказана навреме. Когато през март и април ни искаха помощ, Боко Тигквата и лакеите му, се скриха.
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
18, 'това ​Путин да говори за мир е все едно домашен насилник да се изкара жертва на насилие' --- путин бил насилник, бил лош ХАХАХАХАХАХА. не бе, прости ТИ си гейй!
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
трябва ли?
14
7
 
2
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
До уф - ми защото твоя ментор Путин започна военните действия бе! Защото не иска да върне на украинците земите им, но говори за мир! Кога? Когато го притиснаха до стената и му показаха колко е нефелна "могучая". Затова! А тома Путин да говори за мир е все едно домашен насилник да се изкара жертва на насилие. Затова бе!
13
1
 
16
 
! Отговори
Абе, защо преди 1 година
приоритета на управляващите е пращане на оръжие за Украйна? Нищо не се говори за корупция, нищо за "войната по пътищата", нищо за инфлация, икономика... "Украйна" та "Украйна", не се спират! Ще рече човек, че имат заповед от някъде, кое е по-важното за тях...
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Евроатлантическите пуфета в предната безсмислена акция да блеснат в очите на своите западни собственици.
11
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ахахах, Русоробите пак в потрес. Не стига, че не взеха Киев за три дни, ами финално украинците може да влязат в Москва на български Т-72.
10
2
 
18
 
! Отговори
уф преди 1 година
Тия атлантици ми идват вече в повече. какво общо има България с Атлантика? С какво нашите десет танка примерно ще помогнат на Украйна? Защо никой от тия атлантици не говори за спиране на бойните действия, а само за повече оръжия. Целият свят изпада в криза поради наложените санкции, но не виждам желание това да бъде прекратено.
9
1
 
16
 
! Отговори
българин преди 1 година
И кой не сила може да ме накара да ги " заобичам" бре? Задокеанците да си Таковата таковата!!! На сол хубост не става! Натресоха ни се след 10 .10.1989 г и д ги " обичаме"? Да ама друг път! Вън от Европа тази *** западна и задокеанска!!!
8
0
 
9
 
! Отговори
освен преди 1 година
пушкала за Украйна, всеки депутатин да изпрати и трима свои роднини на фронта--баща ,син ,брат ,зет или каквото там има из фамилията. Така ще докаже своята борба и принос във войната за правда.