Костадин Костадинов не вярва да има правителство

Това се разбрало още при избора на шеф на НС
65
Костадин Костадинов не вярва да има правителство
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Лидерът на “Възраждане“ Костадин Костадинов е песимист относно изходът от консултациите при президента за съставяне на правителство. Той смята, че няма да има правителство в рамките на това Народно събрание.

Според него това се е разбрало още при избора на председател на парламента, до който се стигне след дни дни спорове.

Още по темата
"Какво да говорим оттук насетне за съставяне на кабинет, за формула на власт, която обединява минимум три, а най-вероятно и четири партии. Това на практика е невъзможна задача в този парламент", заяви Костадин Костадинов.

"В парламента трябва да обсъждаме политики, не личности, позиции, постове и облаги", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 38, викат му Копейкин защото е руски агент, а не защото си брои копейките! След последните избори, може да е станал Рубльов! А иначе е вярно - богат е, и поне познава историята, за разлика от много други ниско-интелигентни хора на високи позиции! Но крайната му русофилщина и глупостите за излизане от ЕС и НАТО, отблъскват всички нормални хора
30
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костя , защо Англичаните , заблудени от такива като теб излязоха от ЕС , а сега съжаляват ! Когато пропагандираш каквото и да било , не говори за независима и силна БГ , а кажи на хората истинските последствия от излизането ни от ЕС ! Първото нещо което ще скочи, са цените на всеки внос на храни , защото ще ни се наложи да заплащаме и митата ! А за визи да отидем до Гърция или Турция да не говорим ! Но теб това не те вълнува , просто си взел едни пари , за да дестабилизираш държавата ни !
29
5
 
4
 
! Отговори
Що преди 1 година
Не мога да рабера защо му викате Копейкин,човека е доста богат.Повече от доста уж десни костовисти,дето два лева нямат,ама десни.Тъй де...И е доста начетен,пак повече от така нар умни и красиви дето са чели само на Костов книгите/заклинания.
28
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейкин , разбирам напънът ти да ходим пак на избори ! Сигурно си мислиш , че ще получиш по-голям резултат , но аз мисля , че ще удариш на камък! Такива като теб , се радват на ниска избирателна активност . Това им помага да са там , където не им е мястото!
27
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Целта на КоСсиадинов е да няма парламент. Той точно заради това влиза. Следващият папламент пак ще е неуспешен. Този просто заема мястото на инвалила Слави за да подкопава парламентаризма. Итн и Възраждане са анти-държавнически партии.
26
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 33, е как да не знае - цяла къща с две отделни крила си построи на брега на морето с партийната субсидия, докато избирателите му масово живеят в разни малки, тесни панелки, и едва свързват двата края!
25
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костя и ти не знаеш защо си в парламента. Дано поправим тази грешка.. на голям всезнайко се правиш.
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Медиите са собственост на едрия капитал.Когато едрият капитал е заплашен,то веднага изпраща "свободната " си преса срещу някого!Когато иска да наложи някаква лъжа капиталът отбово ползва "свободните " медии да я разпространяват чрез социолози,псведо интелигенти като Стефан Цанев и всякакви инфлуенсъри.Както казва Чомски ,медиите са бухалката на т нар демокрация срещу народа,както Гестапо при фашизма.
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Недоразбрал, само пълен де-би-л (като теб) който и понятие си няма от технологии и софтуер, може да вярва на тая мантра с "машините на Мадуро" (които всъщност са произведени в Тайван), и да смята че гласуването с хартийки, мъкненето на чували с бюлетини, и подправянето на цели протоколи, са по-честен начин за правене на избори
22
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз също съм на мнение,че Правителство на ГЕРБ няма да има! И че ГЕРБ ще върне мандата! Опозицията здраво се е заела с ГЕРБ,да не излъчи правителство и управление!-:)))
21
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Медиите неспирно работят срещу Възраждане и Костадинов. Със статии и с коментари. Добре че има и други източници на информация!
20
5
 
9
 
! Отговори
хахаха преди 1 година
костя копейкин да отива на фронта и да помага на червената армия :)
19
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някакъв лумпер тука е написал ,че копейчо бил "Прекалено интелигентен" Бахахахах. Той може да прекалено много работи но нито едно от тях не е позитивно !
18
8
 
1
 
! Отговори
Недоразбрал преди 1 година
В народното събрание има нормално избрани партии,въпреки машинките на Мадуро и избрани изключително със софтуерът на тези машинки!Затуй не се чудете,че ни ръкопамахат с пръст случайници от ПП,Възраждане,ДБ,някои от които не биха влезнали даже с минимумът гласове,но чрез отровните хапове на Мадуро,БГ организмът изпада в пълна шизофрения!Фриволното ,разюздано поведение се мъчат да го представят като борба със статуквото,корупцията и не знам какви още п,ичи масали,а в същност съботират Парламента!
17
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз предлагам да дадем на копейката една лопата и да копае дупки, не че ще е много добър в това ама никой друг не иска...
16
3
 
2
 
! Отговори
БРАВО ЗА КОМЕНТАРАТИ преди 1 година
Соросопийските медиипреди 6 часаПропагандата е вид послание, целящо да въздейства на мнението или поведението на хората във връзка с някаква кауза или позиция, която облагодетелства дадена група или личност. Често вместо безпристрастни и доказани факти, пропагандата може да представи съзнателно манипулирана информация с цел заблуда на обществото.Прочети още на: https://dnes.bg/rusia/2022/10/25/zashto-hersonska-oblast-v-ukraina-ima-takova-strategichesko-znachenie.548275#comment-newest
15
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стефан Цанев наричаше антиваксърите ходещи масови убийци и се опозори во веки...на стари години.Но Цанев е антихрист.Той зае страната на едрия капитал и бялата мафия.Цанев-враг на народа.
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коце, аз пък вярвам дори само Боко ще направи правителство, а ти заедно с Янев и ДПС всяко гласуване сте с тях. Само ще се разберете да не гласуват всички от тия 3 партии, за да не ти схванат шашавите избиратели схемата.
13
7
 
10
 
! Отговори
Терсенето-Костя преди 1 година
Костя -Терсенето.От години ни се набиваше този измислен политик.Търсиха му най-гръмките изцепки.Още от наводнението във Варна.Той блестеше .Със скандалите с Марепки.После присвоените пари които първо върна а после прибра от новата партия .Боже пази България. А ако не дай си боже стане фактор то пророческите думи на Стамболов-Майката и е е@@бана на таз България.
12
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костадинов е прекалено интелигентен, за да бъде разбран от платеният евроатлантик, който пише едно и също, при това диктувано в ушенце.