БСП щяла да носи най-голямата вина за хартиената бюлетина

ГЕРБ и ДПС се опитвали да откраднат властта с подмяна на вота
89
БСП щяла да носи най-голямата вина за хартиената бюлетина
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Продължаваме Промяната" се обедини с естествения си партньор "Демократична България". Видяхте и протеста, който се състоя, въпреки дъжда хората изразиха своя глас срещу опита да се открадне демокрацията. Това заяви депутатът от "Продължаваме Промяната' Искрен Митев пред БНТ.

Той попита реторично кой ще носи отговорността за връщането на хартиената бюлетина.

"Смятам, че най-голяма вина ще имат БСП, защото те са вносители на проекта. Те сляпо подкрепят всички предложения на ГЕРБ и на ДПС", заяви Искрен Митев.

По думите му не е страшно да се върне хартиената бюлетина, но във вариант, в който тя е трудна за манипулация.

"Ако се върне практиката с чували с бюлетини, които се изхвърлят, това е страшно. Вярвам, че има вариант да се върне хартиената бюлетина, така че да може да бъде контролирано преброяването. Да има списък, който да гарантира, че няма да се надписват или манипулират бюлетините. За жалост, всички тези предложения бяха отхвърлени", каза Митев.

Според него ГЕРБ и ДПС са видели, че по честен начин не могат да си върнат властта и трябва да си откраднат властта чрез подмяна на вота с хартиените бюлетини.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още по темата: бюлетинаИскрен Митев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
2
 
! Отговори
До Коката преди 1 година
Сегашен Китай е цвете ненагледно в сравнение с нашия социализъм. Пълно мракобесие. Само видните партийци и комсолци страдат по него, защото наистина си беха добре.
69
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Коката Живял съм през соца, не ми го хвали. Не растеш професионално, ако не си член на БКП. За инакомислие - Белене. За Чернобил - пълно информационно затъмнение и радиационна манифестация на 1 май. Авторитарни шефове, които само крещят и бият с юмруци. Празниците - под строй и с песен. Безплатен труд - съботници, бригади, извънредно за преизпълнение на петилетката. Профсъюзни събрания за мъмрене на чуждите и хвалене на нашите. Никакво излизане в чужбина. Чакане 10 г. за кола. Опашки, режими
68
1
 
2
 
! Отговори
Татаро преди 1 година
Време е вече тези да спрат да се оплакват че искат машинно гласуване нека видят къде в европа има напълно машинно гласуване никъде вие ли сте най-умните а сега се сетих че вие можете да ги манипулирате това е вашата цел
67
1
 
1
 
! Отговори
Коката преди 1 година
До 68 трябва да знаеш че по време на социализма в целия социалистически регион живота беше защитен истинският смисъл защитен не можеш да умреш от глад винаги имаш безплатна медицинска помощ безплатно обучение истинско обучение сегашното е страшно ниско обучение на децата ни нямаше просяци по улицитеА сега и всичко обратната нямаш пари умираш на улицата без медицинска помощ
66
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предателят на десните ДБ вън от парламента!
65
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При първите машинни избори първа стнаха ИТН. Това не беше реално и така разбрахме, че машинките се манипулират. Но еуфорията на новите партии под егидата на юбрука беше толкова голяма, че народът не посмя "гък" да им каже. И двете партии разраха, че не могат безкрайно да ровечкат в машинното отделение, затова решиха да чегъртат Бойко. ДБ видя възможност да е на властно място и се присламчи към тях. И всики се о..аха.
64
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП са посткомунисти, БСП - тоже, от Герб поне 1/3 са, Възраждане - всички, отскоро ДБ се комунизира. Ми то не останаха
63
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прекалено сме пропити с комунизъм. Останахме само ние и сърбите, които са путинисти по рождение. Нов бардак със стари к.... не става.
62
0
 
3
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Добре бе, защо ПП и ДБ толкова се страхуват от хартиената бюлетина? Значи с поведението си сами се издават, че печелят проценти и променят резултати с машинките на Мадуро. И се оказва, че от шепа програмисти ще зависи кой да изпадне под 4% и кой да спечели изборите! Подигравка с вота на хората! Спомнете си в изборната нощ как в последната секунда извадиха ИТН и вкараха Янев!
61
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе наистина изобщо нямаме държава, вместо полицията да прибере всички блокиращи достъпа до националната телевизия, тя ги охранява.
60
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хората трябва да имат право на избор! И определено това не е агресивността на ПростоПростаците!
59
1
 
6
 
! Отговори
Реалност преди 1 година
Протестиращи нехранимайковци, кресливи простаци и простакеси, захлебили пишкодебили и "Боец " !!!! Еееее, "Боец" !!! Как,бе ??? Без *** не може ! И то, защото е ясно, че след новите избори, тази дружина от некадърни дрисльовци с измислени дипломи няма да е вече в Парламента , а ще "гостува" на чичко Гешев !
58
1
 
9
 
! Отговори
До 66 преди 1 година
Вкарали Боко взатвора,голямо чудо за 12 часа, намериха спешно газ с 30% по скъп от руския,пенсийтв ги вдигна БСП и за 7 месеца заборчиха България с 9 милиарда
57
0
 
7
 
! Отговори
До 66 преди 1 година
Алооо прокопиевче,влез в гугъл ако знаеш как и виж колко от 195 признати от ООН държави ,гласуват изцяло с машини и думата машинация от къде произлиза
56
8
 
4
 
! Отговори
До 63 преди 1 година
Въведоха машинното гласуване,увеличиха пенсиите на умиращите от глад пенсионери(по боково време).Намериха спешно газ за индустрията,арестуваха баце-кюлчето...В социалната дейност за 7м.направиха много повече,отколкото Боко за 12г.Още искаш ли мутро?
55
3
 
8
 
! Отговори
До 61 преди 1 година
Какво да купи Бойко,нали ги би и на мадурките
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сори до 61
53
0
 
3
 
! Отговори
От 62 преди 1 година
За Корнелия става въпрос.
52
1
 
9
 
! Отговори
До 62 преди 1 година
Хубаво бе пич,изброи нещо свършено за почти 2 години от Кирчо и Кокорчо
51
6
 
5
 
! Отговори
Не е баш тъй преди 1 година
До Ганди: И за предишните протести разправяха така. Но ако Бойко успее пак да купи изборите с хартиените бюлетини не го чака нищо добро. Хората пак ще излязат на улицата. Ако му е останал малко акъл би трябвало да си трае, но какво може да се очаква от бивш сикаджия с пожарникарско образование.