Радев за Шенген: Вместо европейска солидарност, получаваме цинизъм

Нидерландия и Австрия не ни искат в Шенген
195
Радев за Шенген: Вместо европейска солидарност, получаваме цинизъм
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Вместо европейска солидарност, България получава цинизъм!", коментира президентът Румен Радев във Фейсбук позицията на Нидерландия за Шенген.

"Наскоро трима български полицаи загинаха, охранявайки външната граница на Европейския съюз. Премиерът на Нидерландия Марк Рюте недопустимо внуши, че тази граница би могла да се премине срещу 50€", посочва държавният глава.

Още по темата
Следващата седмица Нидерландия ще се съгласи Румъния и Хърватия да се присъединят към Шенгенското пространство, но ще блокира приемането на България, съобщи Нидерландската радиопредавателна корпорация.

Нидерландското правителство реши на заседание днес, че България все още не отговаря на условията за присъединяване към Шенген, съобщава медията.

След холандката и австрийска медия съобщи, че Австрия е твърдо против България в Шенген, но в пакет с Румъния. Основната причина била мигрантския натиск.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП съсипаха държавата. Тяхното пагубно управление доведе до загуба на доверие сред партньорите в ЕС. Сляпото подчинение на Козяк, също.
81
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Защо се учудвате от поведението на една малка държава с комплекси, в която наркотиците, джендърството и прочие са на почит!? А и на останалата част на Европа, която сама си вкара автогол за енергийните суровини?! Дори се радвам, че за да влизат в България милите холандци ще подлежат на паспортен контрол! От тя има много наркомани, гейове, лисбийки и там подобни, които не трябва да се допускат в България!
80
0
 
0
 
! Отговори
Хахахааха преди 1 година
Какъв Шенген? По магистралата има повече бежанци от българи.
79
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чартърни полети с бежанци за Нидерландия.
78
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП донесоха корупция в която участват мега фирми, след договорите подписани с тях, България губи милиарди. Прикрити действия в полза на Газпром, това бе управлението на ПП. След което България дълго ще се опитва да поправи безобразията на Рашков и Кирил Петков/Василев.
77
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
1.На европейците не им пука за такива като нас - за тях ние сме животни.2. Пак късмет, че ни приеха в ЕС пре 2007.3. При нас наистина корупцията е огромна. Много гранични полицаи взимат пари да пускат мигранти. И не само полицаи, корупция има на всяко ниво.4. Поклон пред полицаите, които явно са честни - и си жертваха живота да си изпълнят служебните задължения, но жалко, защото мигрантите няма да спрат.5. Европа не е това, което беше - всякаква *** я превзема - ръгат се по улиците с ножове
76
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Истинският виновник за стагнация ва България и превръщането й в разграден двор е Румен Радев с неговия юмручен преврат и последвалите катастрофални управления с участието на ПП, ИТН, БСП.
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да се започне подготовка за излизане от съюза!Ми щом не ни искат ние защо ще се натискаме,унизително е!Да се обажда Радев на Путин за посещение,може тогава да преосмислят мнението си западняците!
74
0
 
0
 
! Отговори
Ами какво преди 1 година
да получи най-корумпираната, нереформирана държава, известна на запад като Мутроландия, в която всичко е така организирано, че шепа наследници на Живковата държава смучат всичко и нямат над себе си никой. Дошло е време за преврат на плебса. Отрудени, болни, мизерстващи хора, грабвайте пушки, вили, брадви и да тръгваме по българските ин(про) ституции, за да потърсим възмездие лично на тази нагла мафия разнебитила за 30г 1300 годишна държава!
73
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е да, но искаме да сме в еврозоната! Па ля човци сме българите! Така си искаме да живеем и така си живеем! Никой не ни е крив! Никой няма интерес да няма корупция! Най-добрия пример а иска се отново Баце или ония с фалшивия Харвард! Повтарям никой не е виновен на българите освен те самите! Колкото по често идвам в България толкова по силно съм потресен от начина на живот! Образование и опит - това е за мен решението! Голямата част от българите трябва поне за три години да поживеят извън Българи
72
0
 
0
 
! Отговори
До 90 преди 1 година
А кой, теб ли да слушаме?
71
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изплуваха Ви далаверките и Ви се смее цяла Европа. Измикяри.
70
0
 
0
 
! Отговори
O, Шипка преди 1 година
Борбата за Ченген - чутовно превелика, връхлитат наште орди, врага, но ето пета атака е вече отбита и взора не види надежда в пустошта. Напред, витязи, отново в атака, да превземем тоз пусти Ченген! Че в него е надеждата наша е скрита, да има светъл утрешен ден!
69
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато говори Рундьо Харманлийски или Боко Банкянски ВНИМАВАЙТЕ защото лъжата я нямат за нищо.
68
0
 
0
 
! Отговори
??? преди 1 година
А ти какво очакваш ? С президент като теб и ******лоумни Кирчо-Кокорчовци в управлението, станахме за смях на целия свят!
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А не е ли така, господин Президент, защо си затваряте и вие очите за истината. Колко коли с емигранти хванаха полицаите, не за 50 а може и за няколко пъти по 50 евро се продава границата ни с Турция.
66
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Но, и на нас този Шенген не ни трябва...няма да ни плати тока...само ще се напълним с еврогейове да развращават децата.
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредната *** руска поръчка за Резидента, след като ни скара с Македония и ни направи за посмешище в НАТО. Никой няма да приема държава управлявана от руски шпиони , които си имат пристанища в Шенген.
64
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Срещу 50 евро влизали мигрантите...а срещу колко Холандия наводнява ЕС с наркотици? Наистина цинизъм...
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България получава КАКВОТО ЗАСЛУЖАВА!! Ако зависеше от мен бих изхвърлил Бг от ЕС !!С президент-Чорап и премиер-Крадец Банкянски НЕ СТАВА !!