Нинова: Петков и Василев са премислен план на Радев

Двамата не били плод на доверие
22
Нинова: Петков и Василев са премислен план на Радев
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Кирил Петков и Асен Василев не са плод на доверие, а внимателно обмислен план на президента Румен Радев, обвини лидерът на БСП Корнелия Нинова, цитирана от пресцентъра на левицата.

Още по темата

„Президентът Радев се оплака, че се излъгал и повярвал на Кирил и Асен. Познавам Радев. Той не е от доверчивите. Петков и Василев не са плод на доверие, а внимателно премислен план. Просто този  план се провали и президентът бърза да се спаси от последиците. Радев създаде "Продължаваме промяната" с три задачи: да бъдат новото, което да оглави протестите и на тяхната вълна да свали ГЕРБ, да разбият БСП като алтернатива на ГЕРБ и да ги инсталира в правителство и чрез тях да управлява страната, защото президентската институция му е тясна и не му дава реална власт“, каза тя.

„Планът успя в първите две точки и се провали в третата, когато Кирил и Асен отказаха да му козируват и изпълняват. Тогава Радев свали правителството. Изказването му за шарлатаните, които го подвели е много трогателно за наивници. И е много важно самопризнание, че президентът се занимава с партийно инженерство. А това вече повдига други много важни конституционни въпроси“, коментира още Нинова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ех Нинова, само едно забравяш....като изтече мандатът на Радев ще направи партия и ще събере 100-на депутати. Тогава ще му трябва Стефан Янев с 21 депутати и ще управлява
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази е вече директно за електрическия стол, без съд и без затвор! Пълна конфискация на имущество и активи!
17
0
 
4
 
! Отговори
Я па ти.. преди 1 година
До irkd 15 Кой ти каза че сега не се краде ?Кражбите са национален български спорт.Дано се създаде световно първенство по спорт кражби. Ще участваме с успех. Е , няма да сме шампиони. Има и по крадливи от нас.
16
1
 
6
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
ЧЕРЕПИТЕ СА ТЕЗИ ДЕТО ДАВАТ ПАРИ СПЕЦ СЪДА ВЕЧЕ ГО НЯМА И ДЕЛАТА ЗА ОЛИГАРСИТЕ ПОТЪНАХА ОНЕЗИ ДЕТО ЛЕЖАХА НА ОРЛОВ МОСТ КОЙ И ПЛАЩАШЕ А ОНЕЗИ ДЕТО ВЕЧЕР РЕВЯХА И ЗАМЕРЯХА ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ КОЙ И ПЛАЩА А ТЕЛЕВИЗИИТЕ ДАВАХА ТЕЗИ ПЛАТЕНИТЕ РУШИТЕЛИ А НИЕ ОСТАНАЛИТЕ КЪДЕ ДА ОТИДЕМ КАК ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИМ
15
1
 
4
 
! Отговори
Да допълня... преди 1 година
До Ee 8 Добре си го написал , но къде беше акъла на Нинова като сложиха Радев за президент и го подкрепяха мандат и половина ?
14
3
 
6
 
! Отговори
Съвет преди 1 година
Нинова , подкрепи ГЕРБ и Габровски , да те запомним с добро.Влезте в правителството. Сега е момента да се покаеш.
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на Корни! Започна да казва истини. За разлина от белите якички които продулжават с внушения, лъжи и демагогия.
12
9
 
4
 
! Отговори
irkd преди 1 година
Всички вие, дето си мислите, че Радев реди държавата в последните 3 години и решава какво да се случи - малко в повече ми идва. Не Радев избра ИТН, не Радев после избра ПП, не Радев после избра ГЕРП. Ние го направихме, хората! Не му вдигайте акциите на президента, може да има някакво влияние върху събитията, но е нищожно. Юмрука не свали Боци, свалиха го хората, Юмрука не изчегърта Слави, ние го изчегъртахме, сега ще изчегъртаме и ПП, а държавата си върви и не се краде сега, което е важното!!!
11
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този път Корнелия е казала големи истини.
10
5
 
6
 
! Отговори
Радев си е преди 1 година
бил фигурант и продължава да е такъв - не е толкова умен колкото Корнела го изкарва.
9
1
 
4
 
! Отговори
Дали това преди 1 година
не е сигнал за коалициа на импичмънта?! След коалицията на хартиената бюлетина.
8
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Нинова е лош проект на Д(п)С
7
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре е, че мошениците от ПП-то се разобличават неуморно с действията си! Трети мандат ще бде връчен след Нова година! До обявяването на новите избори ще мине почти още месец! През това време шутовете на зимата, инфлацията и световната бъркотия ще отворят оше много народни очи! Има достатъчно време ПП-то да нагълта повече вода!
6
10
 
23
 
! Отговори
Ee преди 1 година
За пръв път съм съгласен с Корнела. Президента с военния си мозък забърква всички тези каши, а сега като типичен старшина на рота търси кой да му изрине ла... та.
5
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има ли пари президента, да спонсорира ПП-то и ДБ-то? По-скоро от други места идват парите, а президентът найстина се възползва от тези шайки, заедно с ИТН, да си гарантира избора на 2-и мандат. Дали е имало предварителен план и с кои от олигарсите, в бсп сигурно знаят, но няма да обадят! Това обаче стана видно от делата на шайките, когато държаха всластта 2 години! Ликвидацията на съдебното спецпроизводство е явно доказателство!
4
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова е забравила да спомене, че БСП създаде Радев. Иначе е права за него - не че я съжалявам. Нищо не ме радва повече от това да виждам комунистите и техните издънки да се гърчат и самоизяждат едни други.
3
9
 
12
 
! Отговори
до 1 преди 1 година
е кой разбутаа държавата - американското посолство + прокопи чрез пешките им кирчо и кокорчо. Всъщност кокорчо вече не е ококорен, щото го няма Спецов да му го вкарва
2
4
 
10
 
! Отговори
сина преди 1 година
Ах Нинова, ах кyчko докато не съсипеш БСП и не изпадне от парламента няма да си тръгнеш - ах, колко си долна, колко си омърсена ти кyчko
1
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шапката снощи си призна ,кой разбута държавата. Мерси.