Каракачанов обяви голямата вина на Борисов

Очакванията му е да няма кабинет
12 дек 2022 18:40, Росен Стойчев
36
Каракачанов обяви голямата вина на Борисов
Снимка: БГНЕС

Ако се имат предвид декларациите, които правят парламентарно представените партии – шансовете са никакви. На ГЕРБ им е ясно, че този кабинет няма да бъде подкрепен. Това е част от стратегия, която трябва да представи ГЕРБ като една широко отворена формация.

Още по темата
Това заяви в предаването Нова Нюз Красимир Каракачанов.
По думите му целта на партията е да покаже, че „са отворени към всички в името на отечеството”. „Това същност не е така. Това е хитър ход, чиято цел е да се подготви по-добре почвата за едни предстоящи през март избори. Тогава кампанията ще бъде „Ето, ние ви предложихме хора, които не са ангажирани, експерти – а вие не ги харесахте”.

Каракачанов посочи, че от лицата, които сме сменили в политиката през последната година и 7-8 месеца – държавата едва не е фалирала. „Като чуя за смяна на поколения, за смяна на лица – искам да спрем да бъдем толкова наивни. Крайно време е да разберем, че няма магическа пръчка, с която чудотворец, дори от Канада, да ни реши проблемите. Проблемите на народа могат да бъдат решени, само ако самият той разчита на собствените си сили, има достойнство и избира разумни политици”.

Това, за което аз персонално критикувам ГЕРБ – е, че Борисов, за да оцелее политически, направи някои неща, които за мен са равносилни на унижение. Човек трябва да има някакво достойнство. Това му е вината на него – че бързо сменя позициите и е готов да жертва всичко и всеки, за да оцелее персонално.

"Няма да има правителство. То е ясно. Ако има кабинет ще е евентуално с третия мандат. Но ГЕРБ излизат чисти и казват: „Ние бяхме достатъчно компромисни. Нито един гербаджия няма тук. Но вие не го искате – носете си отговорността”, категоричен е Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 1 година
присмял се хърбел на щърбел.
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той и Киро така викаше, върнал си бил държавата. И, като си я върна, какво направи? Той и другите кировци не знаеха какво да я правят.Взеха да си пълнят джобовете, а държавата остана някъде встрани. Ама, увеличил пенсиите, с какво ги увеличи - със заеми, да има какво да връщат внуците на пенсионерите. Ежене на руснаци, на други партии, само с това се занимаваше "герой" Киро. Посредници, договори с неизвестни и на него фирми, далаверки. Младостта не е качество, временен период в живота е.
19
0
 
3
 
! Отговори
Помнещ преди 1 година
Трябва ли да си припомняме, как всички социолози прогнозираха, че патриотите няма да влязат в Парламента, ако са поотделно! Точно Този, развали коалицията и ги изхвърли от политиката! Дреме му, той собствената си кошница я оплете! Или поне така си мисли! И не мисля, че затова че ги изхвърлиха от политиката, Борисов им е виновен! Този "жертва" коалицията, а не Борисов!
18
2
 
5
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Чета как, младите щели да борят "статуквото"? Всички видяхме как го борят...Партията на Посредниците! Девет милиарда врътнаха за декември, а за догодина , 15-16 милиарда нов дълг за да вържеме бюджета! И това не го казват от ГЕРБ, а тия , които ни натресоха Харвардските Мошеници!
17
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нещата трябва много да се объркат преди да се оправят Воят на крадливото статукво е силен но няма да заглуши естествените природни процеси за всяко нещо си има време и място Дойде време младите да си върнат държавата Тези който си мислят че са вечни във власта и не се усещат че трябва да си тръгнат ще бъдат болезнено изметени Най скъпото политическо шоу на Борисов и компания продължава Младите не са като предишните поколения търпеливи те искат всичко сега защото за тях утре ще е твърде късно
16
2
 
7
 
! Отговори
Надблюдател преди 1 година
Отдавна активираха агент Иван! Завъртя няколко сделки с оръжие, и вече може да се отдръпне, докато не са го подгонили! Критикувал Борисов? Хайде сега, Борисов отново е най-силният политик в България, а този се радва на епизодични появявания. Жертвал хора, за да "оцелее"! Дрън-дрън... Борисов знае кога да се отдръпне , и да мине в опозиция ако трябва! И ако някой се е озовал в ролята на "жертва", вината не винаги е в Борисов!
15
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гласуваш за ГЕРБ,получаваш тройната коалиция.Няма да гласувам.
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И Каракачанов ли е срещу Бойко вече? Такива като Руди гела-предателя и този, дето Бойко го храни и му уйдисва на глупостите за да има правителство, не разбират ли, че наливат вода в неговата мелница? Хората се влият, ако някой свестен те плюе, но ако някой такъв те плюе по-скоро им се издигаш в очите.
13
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да, но факт, че като другите извън ГЕРБ им се даде шанс за правителство, се провалят в дребни измислени противоречия. А ГЕРБ прави реални отстъпки. А и по времето на ГЕРБ за моята 47 годишна възраст, съм видял повече направени неща, отколкото никъде при другите управления. И съм от семейство на стари комунисти и всички край мен бяха от БСП. Но признавам, че от ГЕРБ по-добро България просто не е имала.
12
5
 
6
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА ДЕЛЯН ДОБРЕВ, ЗА ДА ПОЛУЧА НИКОЛАЙ ПАВЛОВ ОТ КВОТАТА НА РАДЕВ И ГАЗПРОМ!
11
8
 
6
 
! Отговори
Марко преди 1 година
ГЕРБ сега са като БЗНС през 1926 г. Уж 80% подкрепа обаче Борисов ще свърши като Александър Стамболийски.
10
2
 
17
 
! Отговори
Влади преди 1 година
Агент Иван е много отворен. А ще каже ли КОЙ натисна неговото копче и го деактивира от коалицията с ГЕРБ преди първите избори миналата година? Резултатът беше нахлуване в политиката на разни мошеници, фалшиви шоумени, адвокатчета-призовкари, рогоносци и пр. изм ет, която счупи държавата. Затова Дебелия "войвода" да си седи на ос рания г з и да мълчи! Трий, нали има свобода на словото!
9
5
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
А Борисов виновен ли ви е , че на избори се ус+4 и,рате тотално ,а ГЕРБ си увеличава процентите.
8
8
 
4
 
! Отговори
Роналдо преди 1 година
Ха добрутро! Ясно е че Бойко плужека основно иска да печели време. И Путин иска да печели време. Защо? Искат да разберат кой ще стане световен шампион по футбол!
7
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шкембе войвода е напълно прав. Ясно е, че правителството няма да бъде одобрено, но тук целта на Буци е да набере дивиденти за следващите избори. И ситуацията наистина е в негова полза. Киро и Кокоро, заедно с Джуджето и бай Ристо само губят в момента, защото правят впечетление на неконструктивни партии, които само пречат. Ще последват съдбата на Слави много бързо, защото на народа му писна от тях и си иска стабилност.
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахаха, знаем ги тези трикове Каракачанов, и ти като стар ДС кадър си трениран. За да има държава и тя да работи нормално и хората да са доволни е задължително да се изкорени корупцията или да се сведе до минимални нива, трябва да има правова държава и независима прокуратура.Спрете с манипулациите и залъгването, защото хората ще продължават да напускат. Накрая ще останат само хрантутниците в държавната администрация, пенсионерите, болните и ромите !
5
4
 
8
 
! Отговори
До Анонимен 4 преди 1 година
За всеки нормален човек е ясно, че за да прекараш живота си в затвора, трябват доказателства за вината ти. А не нечии желания. Както се видя, и всемогъщия Р/Чашков не можа да ги извади.
4
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тиквата трябва да довърши жалкия си живот в затвора! Това е ясно за всеки нормален човек в страната!
3
2
 
15
 
! Отговори
Хъш Пъпис преди 1 година
Войвода, как е македонската наденица? Плюскаш ли? Карай си живота,че за друго не ставаш, сине!Помни, че обединени с Валери Симеонов и Сидеров,щяхте да сте в Парламента! Но избрахте да сте Тримата ***,а Копейкин бере плодовете на вашето скудоумие!
2
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Очакванията му е да няма кабинет" - Господа журналисти, часове по български език не сте ли имали?Каракачанов, да си компромисен не е недостатък. Особено в политическа ситуация, като сегашната. Ти какво предлагаш, да ни стане нещо като режим - през няколко месеца на избори. Ние ги избираме, те се не щЪт и хайде пак. Е, докога?