Тома Биков: ГЕРБ ще стоят зад Габровски

Това е програмно правителство
12 дек 2022 21:02, Росен Стойчев
32
Тома Биков: ГЕРБ ще стоят зад Габровски
Снимка: БГНЕС

Ако този кабинет на Габровски бъде осъществен, той ще бъде осъществен с мандат на ГЕРБ-СДС и ГЕРБ-СДС ще стои зад него, като го подкрепя и като има и свои предложения и се опита да приложи своята антикризисна програма и своята програма за управление, която ние представихме още в предизборната кампания.

Още по темата
Това заяви в БНТ Тома Биков от ГЕРБ.

Той поясни, че неслучайно с проф. Габровски са били председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС и зам.-председателят на ГЕРБ - това означава, че стоят зад това правителство с гордо вдигната глава.

Всички разговори, които са провели с политическите сили, са били, че са готови да предложат програмно правителство, което надхвърля партийните централи. И министрите, които проф. Габровски е предложил, са такива министри.

Някои от хората, предложени за министри, са били такива и в други правителства и това, според Биков, е качество, защото една от целите на това правителство е да е антикризисно правителство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Нищо няма да стане от този проектокабинет, отсега е ясно. Но Герб са длъжни да опитат. Така е по Конституция. Идват си нови избори през март и ще може да се гласува с хартиена бюлетина, неслучайно "партиите на статуквото" толкова държаха на това. Не съм сигурен обаче дали това наистина ще повиши избирателната активност.
21
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
ен.чар.т, биков...му стой отзад...дОан и пеевски...зад тях стой путин,с доган и бочко ограбихте путин като му обещахте неща който не направихте...да ни поробите,белгийските,да разследват сериозно ...ЕНП,...и ще стане страшно,ЕНП е фашистка партия,лобираща за путин,правителство на путин с мандата на гроб...ще стане мазало..бъдете сигурни,Белгия...обърнете внимание на г-н вЕбер и руските му "приятели"!!!
20
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Габровски взимал ли е пари на ръка от пациенти, като лекар, или не е взимал?
19
7
 
5
 
! Отговори
ами преди 1 година
До10/ Бахахаха/ : Колега Боко не ни "мисли за прости". Огромното мнозинство останали тук действително са. И не само те по-манталитет са и психология са копие на банкянския шоп с *** жилка. Оправия няма. Голямата част от свестните се махнаха. Другите сме се затвори в себе си. Пише се епитафа на държавата.
18
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бприсов е бил само за пред десните маска..Марионетка на тройната коалиция, която стопира завинаги прехода.
17
6
 
9
 
! Отговори
Цуца преди 1 година
Щом бико томов е зад него, мерси
16
8
 
8
 
! Отговори
Кофти за ГЕРБ преди 1 година
В отчаянието си, ГЕРБ се хвана панически за ДПС. Вместо да си арестуват толупа, хванат с пълно чекмедже с пачки и златни кюлчета.
15
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гласуваш за Герб ,а получаваш тройната коалиция.Герб стои зад Габровски,а зад него НДСВ,БСП и ДПС.Ай са гатанки?-Кой -кой е ?отговор:Св.Паралей
14
3
 
7
 
! Отговори
Направо летят преди 1 година
К. Ангелов свали Герб трайно от власт.
13
5
 
10
 
! Отговори
МАЛКО INFO ЗА ВАС: преди 1 година
Тома Биков е завършил актьорско майсторство в Югозападния университет Неофит Рилски и е работил като актьор в Драматичен театър Стара ...
12
6
 
8
 
! Отговори
Не САМО ОТЗАД преди 1 година
Няма само да стоят просто отзаде на Доктора и неговите Калинки + Доктор = Докторинки. Стоящите отзаде ще са АКТИВНИ, а не ПАСИВНИ хомосексуалисти от ГЕБР и СДС АКТИВНО ще действат ОТЗАДЕ.
11
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Биков, нали ти 2012 година каза, че Борисов за теб е карикатура на диктатор, а не истински диктатор!! И се закани да го вкараш в затвора. Какво стана с това твое мнение? Или Борисов се оказа истински диктатор, а ти разчиташ на късата памет на народа..и благосклонността на диктатора?
10
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов е за затвора а не да съставя програмни правителства.
9
7
 
8
 
! Отговори
ПРОВЕРЕТЕ преди 1 година
ТОМА БИКОВ Е ЗАВЪРШИЛ АКТѝОРСКО МАЙСТОРСТВО. НИКАКЪВ ПРАВИСТ НЕ Е. Проверете го. Това е факт.
8
8
 
8
 
! Отговори
Бахахаха преди 1 година
Ритнитопковеца ни смята за пpoсти, като него.
7
7
 
5
 
! Отговори
Безсрамник! преди 1 година
Естествено, че ще седите. Ще се криете зад него.
6
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
наистина се подиграват с нас
5
8
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
Лично Габровски си ги е избрал. Докато е спал е сънувал, че моли божеството Бойко за помощ. И ето видя Габровски, че от небесата се спусна агнел, свети Деса Дуловската и във всяка от ръцете си носеше по една каменна плоча. На всяка плоча бяха изписани имената на хората които божеството Борисов смяташе за най чисти свой деца. И така събуди се Габровски и видя Деса Дуловската надвесена над него с едно листче на което бяха изписани имената на бъдещите министри в проектокабинет. Затова герб ще стоят
4
6
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
В сряда ще си проличи кои депутати мислят за българския народ - да спре обедняването , конфронтацията, лъжите, да получим полагащите ни се милиарди по плана за възстановяване, да се стопира инфлацията и независимо от политическите убеждения да имат респект един към друг.Време е за друг тип междуличностни отношения и надявам се обратния ход на деморализация на обществото.
3
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един зад друг . На влакче.