Миков: Божанков никога не е бил от БСП

Левите не разпознават БСП
14 дек 2022 18:45, Росен Стойчев
22
Миков: Божанков никога не е бил от БСП
Снимка: БГНЕС

Божанков никога не е бил от БСП, той дойде от листата на ДСБ в Търновско. Нинова го наложи въпреки острите възражения на кметовете от региона. Докато я защитаваше той беше добър, а сега вече не е. Никак не е демократично да се изключва депутат заради различно мнение.

Още по темата
Това заяви пред Нова Нюз Михаил Миков, бивш лидер на БСП.

 "Проектосъставът на Габровски е политическо движение на ГЕРБ, за да покаже, че на всяка цена иска да има кабинет и че се отварят. Те са наясно, че няма как да излъчат правителство, защото няма мнозинство, което да го подкрепя. Ако са плаващи, кабинетът ще е нетраен. ПП са още неориентирани, но като политика са дясна формация", смята той.

По думите му БСП стои в кьошето. "Това е парадоксът на българския политически живот. Хората с леви интереси не припознават БСП и не смятат, че може да защитава техните интереси. Има въпиюща нужда от лява политика", посочи Миков. И призова проектокабинетът да даде отговори на важни политически въпроси. А поясни, че при 228 регистрирани депутати, 115 гласа са абсолютно достатъчни за гласуване на кабинета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари