Денков: Вървим към подготовката на програмна декларация

ДБ, БСП и "Български възход" се отзоваха на поканата на ПП за среща
133
Денков: Вървим към подготовката на програмна декларация
Снимка: БГНЕС

Вървим към подготовка на програмна декларация, в която да бъдат включени основни национални приоритети и конкретни задачи за тяхното постигане. Това заяви номинираният за премиер от ПП Николай Денков по време на среща с ДБ, БСП и „Български възход“. Представителите на трите групи в НС дойдоха на срещата за определянето на националните приоритети пред страната.

Още по темата
Денков обясни, че ще използва почивните дни, за да изработи декларацията и след Нова година тя да бъде обсъдена.

Съпредседателят на ПП Кирил Петков припомни основните приоритети на партията - влизането на България в Шенген и в еврозоната, увеличението на минималната работна заплата на 50 процента от средната работна заплата, индексация на пенсиите с процент, който изпреварва инфлацията, подобряване на условията за правене на бизнес в България, приемане на законите по Плана за възстановяване и устойчивост, ускоряване и облекчаване на процедурата по издаване на синята карта, както и приоритетите, свързани със съдебната система и правовия ред.

Другият съпредседател на ПП Асен Василев посочи, че една от причините България да не се развива добре е, че в последните 10-15 г. се задълбочиха феодалните структури.

"Това е особено видно на местно ниво, където хората са принуждавани да гласуват против волята си или под някаква форма на зависимост от местната власт. Единственият начин е честни избори – да премахнем възможността от много недействителни бюлетини и грешки по протоколите. Тази задача трябва да стои пред едно евентуално правителство, което може да стане с разбирателство. Ключът към това разбирателство е БСП", каза Василев.

Според него е добре да се стигне до разбирателство по отношение на законодателството, което е нужно страната да влезе в нов коловоз.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
Ми преди 1 година
Ще се окаже, че тези *** са нищо спрямо *** от ЕС
34
1
 
13
 
! Отговори
Гацо Бацо Фиуй Ърьь преди 1 година
Бааахь мама МУ....Шарлатанин...Аматьор...Шарлатанин ...Аматьор....как само са се подредили на тая трибунка...ХА-ха-ха.Напомнят ми за един филм с Тодор Колев/лека му пръст/.
33
3
 
19
 
! Отговори
фото Папакочев преди 1 година
стрАААхотна снимка : Трибуната на ШАРЛАТАНИТЕ !
32
2
 
20
 
! Отговори
ПРОГРАМАТА НА ПП : преди 1 година
1.АРЕСТ НА ЛИДЕРИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКАТА НАРОДНА ПАРТИЯ ГЕРБ...... 2.ОВЛАДЯВАНЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ В ББР И ЦЕНТРАЛАТА БАНКА....... 3.ПРЕДИЗВИКВАНЕ НА ГАЛОПИРАЩА ИНФЛАЦИЯ ЗА ДА ПРИБЕРАТ ПАРИТЕ НА НАРОДА...... 4.ФАЛИТ НА БЪЛГАРИЯ......... ТЕЗИ ШАРЛАТАНИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЕКСТРАДИРАНИ ОТ БЪЛГАРИЯ.
31
0
 
16
 
! Отговори
лъжливото овчарче преди 1 година
Едно време имаше една песен :...."гОООлемия кораб минава''.....
30
1
 
16
 
! Отговори
Упсььь... преди 1 година
Аматьори...
29
1
 
19
 
! Отговори
ха-ха-хи... преди 1 година
ШАРЛАТАНИ....
28
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
56 Всички служби и силови министерства са под контрола на русофила Радев. Соцследователя Рашков направи пълна чистка там.
27
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
54 Хаах, разкрити от кого? От Рашков дамаджаната? Не станай жалък. Никога ПП.
26
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бой по герберастите и депесарите, бой до откат, това си заслужават челяците :)))
25
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
51 Програмата на ПП е едно, действията на аматьорите и шарлатаните от ПП, съвсем друго. Вече ги видяхме, какво могат. При това е плагиатствана от ГЕРБ. Бай, Киро просто!
24
10
 
2
 
! Отговори
В ВОЙНА СМЕ преди 1 година
В България се изтезават и Екзекутират Българи от служители на МВР и ДАНС и никой не им държи сметка, какво правиме, ще ни избият!?
23
2
 
19
 
! Отговори
ИГРАТА СВЪРШИ... преди 1 година
ПП БЯХА РАЗКРИТИ, КАТО ИЗМАМНИЦИ, КРАДЦИ, КОМИСИОНЕРИ И ПРЕ. СТЪПНИЦИ
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Злото на България е Румен Радев. Чрез посредници накара ГЕРБ да предложат неутрални хора, след това ги обвини, че не били партийно отговорни. ГЕРБ и ДПС не бива да подкрепят новия корупционен и безпринципен проект на русофил Радев. Вълкът кожата си мени, но нрави, никога.
21
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако дойдат избори. Драги г.президент, драги политици, драги кандидати за народната софра, не се кандидатирайте, ако: като шеф във ВВС сте си назначил любовницата на две места и сте й дали жилище на държавна издръжка; ако пиян сте се били на улицата и сте заплашвали съссмърт съсед, като Радослав Гайдарски; ако не сте си решили въпроса с двойното гражданство/Киро/; ако сте обрали бизнес партньора си/Кокорчо/; ако сте малтретирали котката и съседа/Крум Зарков/, ако сте излъгали за научна степен...
20
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
43 Ха,ха, според теб, всеки който е дошъл на власт с манипулиран машинен вот и ни замерва с дипломи, може да краде с милиарди?!
19
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Натирете им долу носовете на герберастите, това стига за начало :)))
18
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
38 Ха, погледни Кокорчо, станал е истинскитулуп. Ризата ще му се пръсне от големия търбух.
17
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
30 България стана световно известна, с президент, в демокрация, в ЕС, да повежда хората на бунт, с вдигнат юмрук, срещу законно избрана власт. С манипулиран машинен вот, който довежда на власт нарушител на конституцията. С незаконен, изобщо, с арест, на най-голямата опозиция в страната. Много демократично, няма що. Това бе удър срещу демокрацията.
16
4
 
5
 
! Отговори
1 ЯЙЦЕ = 1 ЛЕВ преди 1 година
ПРОМЯНАТА 2020-2022.... ВЪН, ВЪН, ВЪН....!!!.......... ЦЕНЗУРАТА Е ЗАБРАНЕНА В ЕС..