Никола Минчев: Трябва да се обединим около принципите

Водещо е съдържанието
3 яну 2023 18:50, Росен Стойчев
53
Никола Минчев:  Трябва да се обединим около принципите
Снимка: БГНЕС

 „Не сме коментирали конкретно персоналния състав на правителството.

Още по темата
Първото, около което трябва да се обединим, са политиките, целите и принципите. Едва тогава може да се говори за персонален състав“. Това заяви Никола Минчев от „Продължаваме промяната“ пред БТВ.

Минчев каза, че засега вижда 73-ма депутати, заявили готовност да подкрепят декларацията на партията.

"Водещото е съдържанието. В него ние виждаме основни политики и цели, които би трябвало да бъдат припознати от всички отговорни парламентарни представители.

Конкретните области, в които БСП имат съображения са данъчни, социални и външна политика. За външната политика е повече от ясно", коментира Минчев.

От ПП заявиха, че ако декларацията им не получи необходимата подкрепа в Народното събрание, няма да предлагат състав на кабинет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разбира се, че не трябва да повтаряте простотията на Блейко да се дават някакви си имена, предварително!! Разбира се, че политиките са най-важни, а не имената на някакъв си скалъпен мин.съвет.
21
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Махайте ги тези некадърници, 2 години тръшкат врати и хейтят, настроиха хората брат брата си да мрази за всяко едно нещо и сега щели да ми се обединяват, ами обединявайте се със себе си, защото другите партии НЕ ВИ ИСКАТ, нито сте експерти по някоя тема нито по управление, елементарни неща за начинаещ мениджър ви липсват!
20
2
 
21
 
! Отговори
Добре изглеждащо преди 1 година
момче с наивно-хъшлашки стил на говорене,тиражиращ догмите и шаблоните на ПП.Теоретически добре подготвени,разкриващи учебникарски истини и показващи как не могат да ги приложат,ПП лидерите слизат на лъжи и заблуди за да покажат,че са направили нещо.Какво? Ами нищо,тотален срив в причинно-следствената връзка,субординацията и комуникацията между органите на държавата и обществото.
19
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С психопатите Бейко и Депесейко няма принципи. Има Путин и Пейовски.
18
1
 
23
 
! Отговори
Натовеца преди 1 година
Тоя го срещнах един ден в Пловдив докато отивах на работа в кючука ,бяха някаква делигация на ПП по време на изборите и всички хора там така ги наляхме "предатели"***" удавихме ги в плюнки ,аз бях даже с антинатовската ми тениска и му се наврях на тоя и му казах гледай мамкааа тии ,ухили се тоя Минчев като пасивен П и избягаха по търлици ,че видяха за каква народна обич става въпрос !Показх им един среден и една пловдивска сочна им теглих !Няма такива мършляции
17
1
 
19
 
! Отговори
Alex преди 1 година
Шмрък. Само аз ли виждам тиковете му?
16
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че на Габровски принципите с какво бяха по-различни? Тия се имат за по-умни от професора, ама само в техните глави. Недорасляци непоумнели, детска градина. Ще се инатят, ама тяхната да стане. Еми, нема да го бъде!!!
15
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Около принципа на парапетчето..
14
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя при Ризова беше като ученик зубрач, хем учил, учил та наизустил, хем пак не всичко запомнил. Тя го пита нещо, той си говори квОт си знае, без връзка с въпросите. И се натискат да управляват тия некадърници.
13
1
 
27
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Абе мамин Кольо около какво трябва дасе обединим , след като с вашата безпринципна коалиция доведохте страната до фалит и провали във всяка една област? Та вие показахте тотално неразбиране на управлението на страната , неспазване на законите и Конституцията , неизгодни сделки , попълване на ошфорните сметки , разбиване на ТЕЦ и тройно по яисоки цени на газ о всичко останало! Отивайте си шарлатани , за нищо не ставате!
12
1
 
23
 
! Отговори
пенсионер преди 1 година
вашите цели са ясни , да съсипете България ! а за принципи при вас не може да се говори , за политика въобще . интересно обаче е кой и от къде извади киро и асен , чак и хора заставащи около тях - никола , лена ,,,, ? а този който ги назначи официално заяви че са шарлатани - късно но го призна .
11
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сополчо и един ден не е оставал гладен, Бкп го е изглеждал също като ония канадски сърфист
10
2
 
22
 
! Отговори
УУУУУУУУУУУ преди 1 година
Вън! Марш! Циба!
9
5
 
9
 
! Отговори
Toi преди 1 година
Да гледа жена си, Ленчето, чр бог знае с кого си го пос..та..вя в момента. То е ясно че Кольо не стаа за нищо както шеф му Кире
8
2
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Николчо, ама вие само около себе си май искате да се обединявате. С какво принципите на Габровски не ви харесваха, долу-горе бяха същите? Май искате пак да пробутвате провалили се физиономии на Киро, Асен и сие в управление.
7
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да припомня че сополчо се спокри в ковид изолация при протеста на Възраждане срещу зеления сертификат.
6
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредния па ля чо!
5
2
 
18
 
! Отговори
Хахахахахаха преди 1 година
Пъпъ и принципи хахахахаха,е нЕма такава държава, баце!
4
2
 
16
 
! Отговори
Ненормалници преди 1 година
Мисирките цензурират думата Maйка !
3
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Търсим кадри . Трябват ни 240 кадри .