Проф. Ангелов: Въпрос на време е ДБ да се отделят от ПП

Нашите приоритети са еднакви с тези на ДБ, смята той
10 яну 2023 09:17, Йоана Цонева
48
Проф. Ангелов: Въпрос на време е ДБ да се отделят от ПП
Снимка: БГНЕС

"От ГЕРБ си говорим с ДБ и коментираме срама, който те понякога изпитват, когато подкрепят ПП. Въпрос на време е “Демокартична България” да се отдели от “Продължаваме промяната”, заяви проф. Костадин Ангелов пред БНТ.

"Мисля, че ПП страдат от един наполеонов комплекс. Те усещат колко са малки, а искат да станат големи като нас и да решават проблемите на хората. Видяхме колко проблеми е имало тяхното правителство. Например далаверата “Джемкорп”. Гражданите ни поставиха като първа политическа сила. Ние винаги сме били последователна партия. Нашите приоритети са еднакви с тези на ДБ."

Още по темата
Проф. Ангелов заяви, че е немислимо политиците да се намесват в съдебната власт. От ГЕРБ подкрепят да има контрол върху главния прокурор

"ГЕРБ няма комуникация с президента. Нашата комуникация е само пред медиите. Аз съм убеден, че Асен Василев, Кирил Петков, Бойко Рашков някой ден ще бъдат изучавани от психиатри. Те живеят в един собствен свят, който не съществува", добави депутатът от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
14
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Къв професор е ботокса по силикон ли :)))
18
3
 
14
 
! Отговори
2-ра хирургия МА преди 1 година
Трябва да се разнищи как този индивид без да може д оперира е станал Професор по Хирргия.
17
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никакви разговори за коалиция с ГЕРБ. Това ще е краят на ДБ. Къде са предишните коалиционни партньори на ГЕРБ? ВМРО не можа да хване даже 1%. Тези, които свалиха предишното правителство ГЕРБ-ДПС-Възраждане, сега да направят ново.
16
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цялата партия е гнила - не са само Бойко и сие. То даже не е партия ами си е организиране престъпна група. Официална и тн. в Италия за това си има термин - мафия. Барабар с администрацията, МВР и общини... Има сигурно 200 000 приближени, които са крали и намазвали 12 години наред. Тях какво ще ги правим Бойко като си тръгне?Тотален игнор на ГЕРБ. Изчистване на съдебната система и после специална комисия да ги разследва и съди. И много нови затвори. Това ни трябва.
15
2
 
8
 
! Отговори
мира преди 1 година
Как нямате малко срам бе окрадахте България и пак стрижено коя майка ви е родила и отгледала толкова нагли лъжовни и нарциси с простотията си . Вие ще видите васт вече на кукувом лято Безрамници че имате и деца дето ще ги линчуват след вас Ужас сте
14
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костадинке, защо свалихте редовно правителство, като внасяш вот на недоверие трябва да поемеш отговорност сега. На всичкото отгоре по цял ден Тома Биков, Горанов, Добрев и другите обиждате и нападате ПП и ДБ, после искате подкрепа. Колко сте нагли и алчни. Не ви стигнаха 12 г кражби с ортаците от ДПС.
13
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе Мутробойко, нали спечели изборите, нали си уж първа сила ? Айде сега да видим как съставяш правителство и не учи другите какво да правят. Заедно с Възраждане и ДПС свали правителството, сега ще си правиш правителство с тях и с хората на Радев , защото с тях сте един дол дренки. И недей да плашиш гаргите с нови избори. Приличаш на истерична лелка от пазара , на която някой клиент е е казал , че предлага боклучава стока.
12
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Историята ще запомни - ГЕРБ заедно с ДПС свалиха РЕДОВНОТО правителство на Р БЪЛГАРИЯ. Сега да направят свое или да си понесат последствията.
11
1
 
7
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Амче махнете Гешев и вс ще се уреди!
10
1
 
6
 
! Отговори
Az преди 1 година
Жалки опити да прилъжат ДБ да оттегли подкрепата от ПП и приоритетите и да се върне в орбетата на ГЕРБ. С един куршум, два заека - отслабване на ПП още повече и практическо заличаване на ДБ, цащото половината им привърженици ще се отдръпнат от тях ако се заиграят с ГЕРБ.
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Герберастите свалиха правителството и сега от сутрин до вечер пак ПП им виновни. Абе вие сте за освидетелстване.
8
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Продължаваме Промяната паднаха заради лабораторията за 'плодове и зеленчуци' на КПП Капитан Андреево - все пак от там минава дрогата за ЕС. Има за Таки, за Боко, за Маджо, за Шиши и т.н.
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не мисля, че ДБ крадат като вас!
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
12 години безогледно краде и източване на Държавата от Шайката на Про стия, няма как да се оправи за 6 месеца.
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е, нали точно вие герберите ревете как Промяната ви свалила от власт. Истината е, че те си спечелиха Редовните парламентарни избори, а вие с ДПС ги свалихте, защото ви затвориха кранчетата.
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП управляваха само 6 месеца. И след като отказаха да дават рушвет на мафия, Радев и ББ свалиха легитимно избрано правителство. Чрез ИТН.
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имаше работещо правителство, но вие го свалихте, щото ви секна милионите от "Капитан Андреево" . Явно ви светна, че те никога няма да се "разберат" с вас и не подлежат на обработка. Най ме е яд за захванатото от Божидар Божанов за електронното правителство, дето го чакаме от 2 десетилетия, и то, плащайки си милиарди. А и тъкмо се озъбихме на рашисткия терорист и тръгнахме към освобождение, и пак ни завлачиха в рашисткото блато - ГЕРБ, Д(п)С и креатурата им - "партията" на чал_гаропитека
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доверието в ГЕРБ ще продължава да спада. ГЕРБ са виновни за поредицата избори, те свалиха редовното правителство на ПП, защото видяха, че ще трябва да отговарят за безобразията, които направиха от 2009 г. до 2021 г. За тези години нищо не помръдна напред: доходите станаха по-ниски спрямо средните в ЕС, не построиха нито една магистрала, въпреки обещанията, като се започне от Плевнелиев и се завърши с Борисов, не въведоха електронното управление, въпреки похарчените 3 милиарда лева, здравеопазването е в будна кома, както и образованието, заради тях не ни приемат в Шенген, въпреки че Цветанов и
1
3
 
6
 
! Отговори
Вие се преди 1 година
Отделете от ДПС.Че само те ви подкрепят .