Слави отново коментира песента за Лена: Разбирам, че това е морален казус

За радост в България няма Морална полиция, допълни той
9 яну 2023 20:06, Нели Христова
334
Слави отново коментира песента за Лена: Разбирам, че това е морален казус
Снимка: БГНЕС

"Голям проблем за една песничка. Всъщност това е политическа сатира, от която някои хора много ги боли, защото явно се чувстват недосегаеми. Разбирам, че това е морален казус. Но за радост, в България няма Морална полиция, както в Иран".

Това написа лидерът на ИТН Слави Трифонов в профила си във фейсбук по повод песента за бившата говорителка на кабинета "Петков" Лена Бориславова.

"В България има свобода на словото, а аз съм свободен човек и моите колеги са свободни хора. Ние се занимаваме с политическа сатира от 30 години.", пише още Трифонов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


334
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
243
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дългуча е тотално изперкал. Какъв морал при него, той е високомерен гръмпи чичак, злобар, един оксиморон в пирамидата на Маслоу. Тотално падение на жалката банда сценаристчета с тая песен, и най-жалкото е че чалгаря е одобрил всичко това, и дори приглася вокално. Който все още уважава тоя пропадняк и гласува за него и партийната му - е или слабоумен или не уважава себе си.
242
4
 
12
 
! Отговори
Тошко Африкански преди 1 година
Аз па си мислех че 30 години със комедийно шоу се занимавахте... Деева бацилите деева, то било политическа сатира. Абе, откровени подигравки си бяха, чалгарю, и то - доста избирателно. Понеже сте платени ***.
241
5
 
21
 
! Отговори
Чалга преди 1 година
Това е гнясна чалга, не политическа сатира .
240
16
 
10
 
! Отговори
Зайцев преди 1 година
Не разбирам защо когато някой каже истината ,в този случай изпее , в очите и веднага някой се засегнаха ,обидиха ,искат съд .Ама то си е така от където и да го погледнеш.То им го казваш в очите ,те искат съд че си ги обидил.Колкото и да се суетят това е дереджето.Да докажат че не е така.Всичко казано в песента е истина и май вече мустака.Бива ли млада жена ,а власт и пари и лице на народа да ходи така.
239
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Учиндолски кон!
238
1
 
10
 
! Отговори
Chalgia преди 1 година
До 280 Не. Няма нищо, в което да са споменати Доган , Пеевски ( поименно , плюс физически характеристики - ***.ел, ***, ***, ДЕСе. ) Нито една песен. Ще очаквам име на маането, за да се ограмотя в чалга - жанра. В произведението ( няма такава държава , е тип Ицо хазарта . Загатване. Няма го Доган. Пеевски също липсва.
237
5
 
3
 
! Отговори
До 276 преди 1 година
Проучи по-внимателно репертоара на КУ-КУ БЕНД преди да пишеш ,да видим дали няма политическа сатира за американо-подчинени политици които като Лена не нашумяха с простотиите си ,А? И за да ти помогна политиците са от ГЕРБ ,ДПС И ДРУГИ. Пак ще напиша прегледай репертоара и сам/а се убеди и тогава се изказвай. В България от поне 30 години политиците са национални предатели командвани от чужди посолства които и да са те. След като са си дали задниците под наем ще ги осмиват всячески, и най вече Вул
236
16
 
22
 
! Отговори
toti преди 1 година
ТОЯ МОРАЛНО ДЕГРАДИРАЛ ТИП ЛИ ЩЕ СЛУШАМЕ ЗА МОРАЛ !!! НЕ МИ СЕ СЛУША ГЛАСА ОТ КОВЧЕГА !!!
235
8
 
25
 
! Отговори
Чалгия преди 1 година
Разбира се, слави. Не е проблем песничката ( ти си я харесваш) , но защо ли в тая твоя " политическа сатира" не се намери място за Доган бей, за ***.елия също. ? А за тиквата я ползва за трамплин, заедно с прословутото " чагъртане" , което за теб е служба в името на граб и депесе. Така че, болничко повече , твоето отдавна не е политическа сатира. Такава могат да си позволят свободните. Хайде поръчвам " сарай чалга " , колко струва 200 лв ?
234
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
вулгарна е песента,а можеше да е хит с хумор и дискретно подмятане за 100% изневяра.
233
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалко човече, трима човека в момента съсипват държавата.И ти си слуга на един от тях.Пред очите на цял народ, твоите господари, с помощ на такива като теб ограбват държавата.Искате да отдалечите от властта хората, които единствени нямат общо с краденето на милиарди още от 90-те.Може да ги обвините и за това, нищо, че не са били родени или невръстни.Вкарайте ги в затвора и лапайте, защото сте безсмъртни.Изоей нещо за Радев у той е имал роман, преди развода.Ромаба е първа дама в момента.
232
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Славчо уж е свободен човек, но когато някой напише на страницата му нещо, което не му харесва и не става въпрос за обиди или вулгарности, неговата банда се включва и започва да обижда или направо блокират.Човек, който три пъти се проваля и който е излъгал доста хора, е ударил дъното.Вместо да се занимава с глупости, по- добре да изпрати в Космоса двама българи и един македонец.Бе трябва да се сърди на хората, а на господарите си, които го жертваха и го хвърлиха на толкова ниско ниво.
231
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Славчо.... политическа сатира би било ако това го прави някой , който просто е комик, а не човек бивш или настоящ политик с партия ,че даже и за малко във властта използвал частна или своя телевизия да печели привърженици за своята партия .Това вече не е политическа сатира. Друго се нарича. Питай там сценаристите си .
230
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя за какъв се мисли?Много си е повярвал дърт .
229
1
 
11
 
! Отговори
О хо хо преди 1 година
Слави пак обърква Причината със Следствието. Причината е в Кирчооо, попе!
228
5
 
21
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
ПЕСЕНТА Е ПОШЛА СМРАД, А НЕ ПОЛИТИЧЕСКА САТИРА. ЯВНО СЛАВИ ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМА ЩО Е ПОЛИТИЧЕСКА САТИРА. А " ПЕСЕНТА" ПОСТИГА ОБРАТНИЯ ЕФЕКТ . ВСИЧКО, КОЕТО СЕ КАЗВА БИ ТРЯБВАЛО ДА Е НАСОЧЕНО СРЕЩУ ТОЗИ, КОЙТО ДАВА БАНИЦАТА, И ТО - ДЪРЖАВНАТА БАНИЦА ЗА ЛИЧНИ ЦЕЛИ, А ИМЕННО - КИРО. НО песента НЕ е насочена срещу него!!!
227
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Навремето и Костов трябваше да те съди. Това не е никаква политическа сатира, а жълто-кафява пошла песничка, вдъхновена от политическа поръчка.
226
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави, що си станал дребен дрът заядливец?
225
10
 
26
 
! Отговори
Възмотен преди 1 година
Ами, така е защото няма семейство и деца за да разбере какво е да унижават детето ти. Явно господ си знае работата.
224
9
 
23
 
! Отговори
Saiman преди 1 година
За съжаление и аз съм от един от хората които са гласували за теб но сега разбирам че нищо не разбираш от политика а само от музика в момента които си избрал да си изтеглиш депутатите стана час от корупционната схема на бойко борисов ха-ха