Кирил Петков: Българският народ каза на Слави, че е провален шоумен

Лидерът на ПП обвини ГЕРБ в лъжа
12 яну 2023 09:08, Нели Христова
372
Кирил Петков: Българският народ каза на Слави, че е провален шоумен
Снимка: БГНЕС

"Приоритетите на България ги слагаме на първо място. Мисля, че във всяко едно кътче на България има хора, които се вълнуват, трябва на едни нови избори да вдигнем именно тези хора. Ние трябва да се обединим и ситуацията сега да не се повтаря, за да има едно демократично обединение". Това заяви Кирил Петков, съпредседател на ПП по NOVA.

Още по темата
"Когато държахме втория мандат, казахме, че няма да има никаква договорка с ГЕРБ, така че не сме уточнявали, че няма да седнем на масата за обсъждане на общи политики с партията. Това не е изключено в третия мандат", обясни още той.

Относно газовите посредници Петков уточни, че ГЕРБ са казвали лъжи. "Те показваха графики, аз казах - нека да се видим в съда. Там Борисов не дойде, нито Делян Добрев присъстваше, къде са тези графики, питам аз. Това са едни пиар стратегии, които нямат никаква икономическа обоснованост. Ние се занимавахме с т.н. "борисовки", с които се опитваше да се махне вниманието от сегашната ситуация и от това, че те не успяха да съставят правителство. Проблемът на ГЕРБ е винаги, когато има арбитър. Когато говориха за бюджета, че сме продънили държавата, накрая на годината стана ясно, че дефицитът е само 2,9 млрд.", каза Петков.

Относно песента за Лена Бориславова българското общество каза на Слави: "Ти си провален шоумен", това показва, че нашите сънародници имат ценностна система. Тази песен беше една груба постъпка, но относно песента на Ицо Хазарта, в която се говори за Десислава Атанасова от ГЕРБ, съпредседателят на ПП уточни, че "тя не е дори в този стил, така че няма право за сравнение", допълни Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
2
 
4
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
До БСП-аритеИдва ред и на евроатлантическите мекерета и дупедавци ...!
220
2
 
14
 
! Отговори
Boko преди 1 година
Българският народ каза на Кирето, че е провален политик още преди новите избори!"Трай коньо за зелена трева" е казал народа ...
219
2
 
15
 
! Отговори
Мишел от съпротивата преди 1 година
И на теб ще ти го кажем Кире! Нема се пуашиш!
218
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нарцисист!
217
2
 
21
 
! Отговори
може, но преди 1 година
Ти си провален политик. Дошъл си в България само да крадеш. Баща ти отнесе от приватизирани предприятия много пари в Канада и след като ги изхарчихте се върнахте в България още да крадете.
216
3
 
16
 
! Отговори
един от народа преди 1 година
Българският народ каза на киро , че е провален продавач на добавки опитал се са става политик
215
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кики си е доказан грандоман! Българският народ какво бил казал.... абе остави норода на мира и си хващай канадите... и това го мисли народа...
214
9
 
1
 
! Отговори
223 преди 1 година
ти чуваш ли се кво приказваш мало умник? В парламента са щот някой е гласувал за тях, не се бутат вътре кат Слави
213
17
 
2
 
! Отговори
БСП-арите преди 1 година
не могат да му простят че изгони руските мекерета от БГ, кръв пикат по тях
212
4
 
16
 
! Отговори
БСПар преди 1 година
Шарлатино изчезвай с приятелка си Лена в Канада.
211
3
 
15
 
! Отговори
Име преди 1 година
Прав сте, Кирил! Но и баща Ви е получил голям финансов "подарък" от БКП и службите за вярна служба! При една лустрация ще сте "изгоряли".
210
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българският народ и на вас ви каза, че сте Пълен Провал, но продължавате да се бутате в парламента
209
2
 
17
 
! Отговори
БСПар преди 1 година
Водачите на ПП Петков и Василев са подписали за затварянето на централите сега викат на кабинета на президента Радев да анулира тяхната грешка.
208
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро, Кирооо, Слави е шоумен цял живот, ти си проваления шоумен. щото се тикаш там, дето не ти е мястото, некадърник си. но си толкова Про100киро, че не можеш да го осъзнаеш.
207
3
 
14
 
! Отговори
Ние преди 1 година
На пролет Кирчо ще реве на умряло. Ще загуби катастрофално изборите но ще обяви, че са му ги откраднали. Ще изкара 1000 *** на жълтите павета и ще зове за революция. ЗАПОМНЕТЕ ГО.
206
20
 
4
 
! Отговори
vermouth преди 1 година
Направих си труда да прочета 100 коментара. Съжалих, че си изгубих времето де, но очевидно както винаги в България има най-много разбирачи от всичко. То затова и резултатът е такъв де: има няма 5 милиона куцо, необразовано и сакато. Панелки, чалга, мръсотия, беднотия, немотия с пълни ресторанти и джуки. Някаква, незнайно откъде, вяра, че българският народ е най-велик, татуирани символи, Левски и какво ли още не. Търсят кусури в хора идващи с образование от чужбина. Повсевместна чалга
205
1
 
21
 
! Отговори
2 Г. ШАРЛАТАНИЯ. преди 1 година
ПРОБВАХМЕ С ЧАЛГАР, ПОСЛЕ С ХАРВАРДСКИ ВЪЗПИТАНИК РЕЗУЛТАТА Е ЕДИН И СЪЩ - ШАРЛАТАНИ! А БАЩАТА НА ШАРЛАТАНИТЕ Е ПЕНСИОНИРАН ПИЛОТ!
204
4
 
19
 
! Отговори
иван преди 1 година
кой си ти, един долен лъжец и курварин , та да даваш оценка на Слави
203
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че славчо е провален то е ясно! Ами ти какъв си бе ***?
202
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"проваления" шоумен или "бившия" певец както го наричаш има 647 хиляди последователи Кире, а ти "успешния" колко?