Кирил Петков: Българският народ каза на Слави, че е провален шоумен

Лидерът на ПП обвини ГЕРБ в лъжа
12 яну 2023 09:08, Нели Христова
372
Кирил Петков: Българският народ каза на Слави, че е провален шоумен
Снимка: БГНЕС

"Приоритетите на България ги слагаме на първо място. Мисля, че във всяко едно кътче на България има хора, които се вълнуват, трябва на едни нови избори да вдигнем именно тези хора. Ние трябва да се обединим и ситуацията сега да не се повтаря, за да има едно демократично обединение". Това заяви Кирил Петков, съпредседател на ПП по NOVA.

Още по темата
"Когато държахме втория мандат, казахме, че няма да има никаква договорка с ГЕРБ, така че не сме уточнявали, че няма да седнем на масата за обсъждане на общи политики с партията. Това не е изключено в третия мандат", обясни още той.

Относно газовите посредници Петков уточни, че ГЕРБ са казвали лъжи. "Те показваха графики, аз казах - нека да се видим в съда. Там Борисов не дойде, нито Делян Добрев присъстваше, къде са тези графики, питам аз. Това са едни пиар стратегии, които нямат никаква икономическа обоснованост. Ние се занимавахме с т.н. "борисовки", с които се опитваше да се махне вниманието от сегашната ситуация и от това, че те не успяха да съставят правителство. Проблемът на ГЕРБ е винаги, когато има арбитър. Когато говориха за бюджета, че сме продънили държавата, накрая на годината стана ясно, че дефицитът е само 2,9 млрд.", каза Петков.

Относно песента за Лена Бориславова българското общество каза на Слави: "Ти си провален шоумен", това показва, че нашите сънародници имат ценностна система. Тази песен беше една груба постъпка, но относно песента на Ицо Хазарта, в която се говори за Десислава Атанасова от ГЕРБ, съпредседателят на ПП уточни, че "тя не е дори в този стил, така че няма право за сравнение", допълни Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
241
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре е, че стигнахме етапа един политически мошеник да разобличава друг политмошеник. Отстрани се вижда, че са една стока и не са алтернатива един на друг. И двамата гласуваха единодушно помощ за украйна.
240
0
 
5
 
! Отговори
орт преди 1 година
До Ган4о БалканскиТо и Зеленски имаше нали?Ясен си ми гаварит Масква
239
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро ро /*** дава оценка на Слави ро/*** .....смях
238
3
 
14
 
! Отговори
пица с кристали преди 1 година
пременена кака Лена за Киро шоумена...
237
2
 
7
 
! Отговори
Ган4о Балкански преди 1 година
има бяло по носа
236
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До я пак - Значи един човек за да е успешен в шоубизнеса в България не е важно да го харесват няколко милиона човека, а е важно ти да го харесваш, така ли? ... :) ... Къде ви намират такива фан_тазьори се чудя хахаха ...
235
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирчо, чети атмосферата в стаята!
234
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До я пак - Завистта е голям проблем. Хубаво е да се замислиш. Слави е успешен шоумен и всеки, който го отрича или му завижда, или не знае какво означава да си успешен в този бранш. Кой друг в България е има шоу, което повече от 10 години беше най-гледаното в най-гледаното време? И на мен Азис не ми харесва, но е факт, че е успешен певец, щом има толкова много хора, които го слушат. Има разлика между това кой какво харесва и кой какви успехи е постигнал в сферата си. Не е лошо да си го запишеш!
233
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирчо започва да ми прилича на героя на Любо Нейков от Комиците. Онзи лу_дия журналист, на който му казваш да попита едно, а той пита съвсем друго хахаха Американчетата му казват на Кирчо да твърди, че Слави е провален политик, той разбрал-неразбрал и обяснява, че Слави не става за шоумен. Асенчо поне има нещо в главата, а дали е измамник е друг въпрос, но Кирчо с всяко следващо изказване доказва, че си заслужава прякора про100Киро... :)
232
9
 
11
 
! Отговори
я пак преди 1 година
В какво е успял дългуча от плевенските села?Освен, че стана знаменосец на най-гнусното явление в страната - чалгата?Ако някой панелен юнак си мисли, че учиндолския е успял, защото е направил пари, то такива "успешни" има и в бардаците, могат да си позволят неща, за които вие само си мечтаете. Това успели ли ги прави?
231
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ти си следващият клоун,на следващите изборите си ,,АУТ,,ще получиш номер-47 по умрелия си ***.
230
2
 
8
 
! Отговори
Аха преди 1 година
С кога ще се усетиш, че същото каза и на теб ??!
229
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирчо даже не може да чете от американския сценарии, който му дават! Това е трагично за една марионетка! Я да види Зеленски колко добре си чете репликите! Това е истинска професионална марионетка, а не аматйора Киро!
228
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българският народ каза на Слави, че не става за политик, а не че е провален шоумен. Явно Кирчо не прави разлика между двете хахаха ... Сигурно си мисли, че политиката е шоу. Не съм гласувал за Слави и едва ли някога бих гласувал, но таланта му в шоубизнеса никой не може да отрече. Именно затова има такива успехи, които никой в друг в шоубизнеса в България не е постигал.
227
11
 
2
 
! Отговори
Певец, от народните преди 1 година
Разбута ги герберите и калинките им. Не могат да му го простят това тези от статуквата. Ке се сцепи земята на две половина, но само ако великолепният глас на г-жа ВАСИЛКА БОТЕВА оглася Българията. Когато тя запее, аз си мълча. Но пък, ако тя не иска да пея, ще я изпея аз. Честита да им Новата 2023 г. на българските депутати от поредния парламент, както и на сегашните политически лидери, които не стават за нищо.
226
1
 
9
 
! Отговори
Крас преди 1 година
Не му се сърдете , каквото му пошушнат в ухото ,разбрал или неразбрал говори.Излизат едни небивалици.Дай Боже гласуващите разберат що за Пинокио е !
225
7
 
3
 
! Отговори
Милионер преди 1 година
Българският народ каза на този от Учиндол, Плевенско, че е не само пхровален шоумен, но и абсолютно провален политик. Като многото други от намалото на демокрацията в България. Нека песните на г-жа Ботева да огласят България и земята ще се сцепи. Хубавото Стойне и Василке, младо невесто. Може и г-н Мирослав Тошев да я пее. Но с виртуозните си акордеонисти.
224
1
 
1
 
! Отговори
Параграф 22 преди 1 година
Прочетете топ статията в "Скандално.нет" защо в България, политиците са продажници, обяснено по *** начин и защо не защитават българския интерес.skandalno.net/%d0%bf%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%b3%d1%80%d0%b0%d1%84-22-%d0%b8%d0%bb%d0%b8-%d0%b7%d0%b0%d1%89%d0%be-%d0%b2-%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f-%d0%bd%d0%b5-%d0%bc%d0%be-192720/
223
2
 
9
 
! Отговори
аз преди 1 година
Той не знае какво пише точно на Народното събрание.
222
1
 
15
 
! Отговори
птица преди 1 година
бе то отдавна ти казахме, че си неграмотен некадърник, че нямаш законното право да си там с двойното си гражданство, но ти продължаваш да се вреш където не ти е мястото.