Радев е онзи с баницата, партиите му я дават

Христо Иванов прогнозира избори 2 в 1 заедно с местните
62
Радев е онзи с баницата, партиите му я дават
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Президентът от две години прави едно и също с един и същи резултат - отиване на избори и управление на служебни кабинети. Дали ще има парламентарно управление е отговорност на партиите в Народното събрание. Румен Радев е в положението на онзи с баницата, ние, партиите, му я даваме", коментира съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов пред БНР.

Още по темата

Според него големият въпрос е до каква степен партиите в НС са съумели да възстановят парламентарното управление.

"За съжаление отговорът е, че се провалихме в това Народно събрание. Много съм скептичен, че нещо ще излезе от третия мандат, както и досега", призна той.

Ще участване в разговори, но дали ще подкрепим управление, нашето решение няма да бъде определящо, посочи Иванов.

По думите на Христо Иванов страната отива на избори, които не се очертава да донесат голяма промяна.

"Следващият парламент, който ще бъде преди местните избори и всички ще ръководят действията си, съобразно тях, още по-малко ще има в него някакви прояви на отговорност и жертване на егоистичния партиен интерес. Изглежда много вероятно и следващият парламент да не роди управление и да отидем на нови избори - 2 в 1 с местните", смята той.

Съпредседателят на "Демократична България" коментира, че т.нар. афера "Nexo" е била част от подготовката да бъдат създадени аргументите, за да не отиде третият мандат при ДБ.

"В САЩ и Обединеното кралство има действия, свързани с компанията, които се развиват от месеци. Кога точно нашата прокуратура ще се задейства, как точно това ще бъде представено и анонсирано, е избор, който се прави у нас. Не за първи път прокуратурата се меси в политиката. Това е централният въпрос, който ние поставяме - прокуратурата трябва да се деполитизира", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прави впечатление, че най-много реват такива като мравояда които знаят , че след изборите ще гледат дупетатника отвън.
30
14
 
5
 
! Отговори
п.п. преди 1 година
ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА!
29
1
 
15
 
! Отговори
Ученика преди 1 година
На крива ракета, Космоса и пречи...
28
7
 
2
 
! Отговори
КлубДондуков53 преди 1 година
За източването на държавата чрез НПО-та на вали хора и точно в министерствата завладени от ГЕРБ в Бивол друго пише за баницата.
27
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя Ристю плу #eка, мазен и крадлив, много хубаво се *** зни на БСП, и преди на Боко Тиквич се мазнеше, сега да видим на кой ще се мазни за следващите избори.
26
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Признава си, че са се провалили, но не им пречи да взимат тлъсти заплати месеци наред без да свършат нищо.
25
10
 
5
 
! Отговори
Онекоин преди 1 година
Мъдро постъпи Радев , не даде никакъв шанс на криптоманите , уверено вървим към президентска държава , желая му успех и поне още два мандата.
24
5
 
14
 
! Отговори
В ЗАТВОРА БЕ!! преди 1 година
Ей ше-бек,ти който нямаш нищо общо с умните и красивите,а си точно обратното,грoзeн и крадлив, вземай Буци мафиота и бегом към Централния Софийски Затвор бе!Ей Ице,ако те срешна директно ще те заплюя ,докога ще менторстваш бе крадец!!!
23
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега излезе че Европол и Евроджъст са бухалка на ГЕРБ, дето пречи на Ристю спуканата лодка да си реализира чудния мандат, където партията му е финансирана от служители на Нексо на длъжност офис мениджър и технически изпълнител с по 20 бона (не искам да питам какви заплати получават съответните лица в Нексо за да си позволят подобни дарения)...
22
11
 
4
 
! Отговори
Един Българин преди 1 година
До 18 Ако беше направил правителство с "техниците на герб" , то това щеше да е последен стон на ДБ в политиката. За герб нямаше да е толкова зле, защото избирателите им са освидетелствани като тези на дпс и изобщо не мислят какво се случва около тях, но ДБ и ПП определено имат какво да губят ако се коалират със мафията.
21
2
 
13
 
! Отговори
оядохте се с преди 1 година
баницата ама като има наивни гласоподаватели да ви снасят яйца ще има лапане докато намалеят квачките
20
4
 
22
 
! Отговори
Петър преди 1 година
Смешно е най-големите гладници и авантаджии, тези от Демократична България, да говорят за баница, щото те са в политиката само заради това!
19
3
 
17
 
! Отговори
ДФ преди 1 година
Е не бяха ли ДБ от тези, които дадоха баницата на Радев!
18
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ШШШШ Тихо Костов 2. За 7 месеца опоскахте всичко! Трай си, че и ти си за бой!
17
3
 
16
 
! Отговори
леле преди 1 година
лодкаря е сърдит че не му дадоха папката :)
16
3
 
7
 
! Отговори
Уилям Линч преди 1 година
Пуши кypaц . Христп!
15
4
 
8
 
! Отговори
До13 преди 1 година
Абе Лойчи власт няма да види,поне не във вида в който я имаше,лошото е че под мотото за борба срещу него,капраалът ни вкара в едно безвремие от което изгодата е за хората които опоскаха България,недей забравя че идват милиарди по плана за развитие и устоичивост които трябва да се поделят!
14
2
 
2
 
! Отговори
ooops преди 1 година
До АнонименПълни глупости!
13
3
 
7
 
! Отговори
Юмручето преди 1 година
до 12:Аз пък съм на мнение, че докато Боре Способния е мераклия за Началник на държавата, дотогва няма да има правителство.
12
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А добро утро Ристе,докато Радев е президент България няма да има редовно избрано правителство!Съществото вдигна юмруче и разруши парламентарната власт,Съществото се отрече от партията БСП която го издигна,съществото се отрече от своето отроче ПП и публично го обвини в шарлатания,съществото създаде дузина от сателити,съществото провали третият мандат,всяко едно действие проличава създаването на хаос и безвластие нещо което устройва единствено хората които го издигнаха на власт-червена олигархия!