Делян Добрев към Кирил и Асен: Срам ме е от вас!

Украинците са били принудени да надплатят всеки куршум
18 яну 2023 13:41, Нели Христова
224
Делян Добрев към Кирил и Асен: Срам ме е от вас!
Снимка: БГНЕС

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев остро нападна лидерите на ПП покрай излязлата статия за изпратените от България към Украйна оръжия.

"Чета приповдигнати статуси във фб как Киро и Асен тайно помагали на Украйна, а те свенливо клатят одобрително глава. В интерес на истината:

1. Заводите за оръжие и боеприпаси са частни, търговците са частни, печалбите са големи... Оборотът на индустрията нарастна от 1 милиард лева през 2021 година до 6 милиарда лева през 2022 година, а украинците си платиха като "попове" за всеки "куршум". Нещо повече, платиха и надплатиха, защото заради "мекотелите" от ПП се наложи да ги купуват през цяла верига от посредници, всеки от които работи за комисионна/печалба.

Още по темата
А може би комисионните са била в основата на тази привидна безхарактерност. А до къде ли са стигали тези комисионни?

2. Кирил и Асен можеше да дарят оръжие на Украйна, но не го направиха в своя мандат! И да не се оправдават с Нинова, защото по тази тема имаха нашата пълна подкрепа.

3. ГЕРБ внесе 2 проекта на решения на НС за безвъзмездна помощ за Украйна в мандата на ПП, които бяха отхвърлени. (Такова решение по предложение отново на ГЕРБ бе взето от 48-ото НС).

4. И не на последно място, най-срамното действие на Народното събрание поне откакто аз съм в политиката е отказът на "промяната" да изслушат дошлия "на крака" от Украйна външен министър Кулеба. Представяте ли си? Външен министър на държава в беда, нападната вероломно от един луд диктатор дойде в България до вратата на родното Народно събрание. И "помагачите" от промяната гласуваха да не го допуснат в пленарна зала и го отпратиха да си ходи!!!

Срам ме е от вас Кирил и Асен. Всички трябва да ни е срам!".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
0
 
3
 
! Отговори
БВГ преди 1 година
До АнонименТо пък една партия .....
159
3
 
13
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 1 година
А мен ме е срам от Делян Добрев и ГЕРБ.
158
4
 
11
 
! Отговори
Тиквомраз преди 1 година
Гербераст и срам в едно изречение нямат място. Нагли, ненаситни, крадливи и лъжливи тиквеничета, вие сте галактически шампиони по делавери.
157
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Герб са пълни ***.
156
22
 
21
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Тоя геерберски корупционер, пак се изказва неподготвен. Заяви , че Петков и Василев са взимали % от сделките с оръжие. Тоя Хасковски бандит не може да си представи, че има хора, които не са корумпирани. Когато НАТО искаше да създаде бази у нас, за да се противопостави на Русия, неговият шеф Борисов искаше платноходки. Тия скрити *** на Путин са по опасни и от "Възраждане".
155
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я първо се засрами от себе си и от твоя началник,а после се срамувай от другите.
154
0
 
17
 
! Отговори
:) преди 1 година
В България корупцията винаги е била проблем само ако не участваш в нея :)
153
7
 
15
 
! Отговори
!! преди 1 година
Представяте ли си, ако ни управляваха ГЕРБ - как тиквата и влади държат речи пред европейски лидери, така че да променят мнението им по някакъв въпрос.
152
7
 
17
 
! Отговори
Истина преди 1 година
Господина от Хасково!Засрами се! Скрий се от политиката и се сниши със земята! Престани да се разхождаш в парламента! Ние, българите виждаме и не забравяме! Не от всякака пръчка става ***.
151
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Яд го е , че партията му изтърва комисионни те.....
150
11
 
8
 
! Отговори
Лена е гневна преди 1 година
Киро е абсолютен ***! Не стига че омачка хубавата ми дупа на парапета и ме направи за смях в цялата страна,ами бръщолеви нелепици неспирно! Той си е направо луд за връзване,има тежки мозъчни увреждания!
149
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Деляне,я попитай началника си кой е агент Петров.Но понеже няма да го направиш,аз ще ти кажа.Агент Петров/това е псевдоним/е член на ДС и от 1996 година до 2006 г.е съдружник във фирма заедно с Б.Борисов и е баща на създателя на Нексо.Това стига ли ти?
148
7
 
24
 
! Отговори
Велин преди 1 година
Доколкото си спомням този убавец си беше подал оставката като депутат но ГЕРБ "не му я приеха"!?!? Чудо на чудесата!!! Оставка се подава и се напуска! На момента! Няма "приемане" на оставка!!! А за управлението на Хасково нещо да каже!?!? Към, кума, кумец, кумица, братовчеди и какви ли не близки печелеха обществените поръчки на 99% !?!? Като избори през соца!!! И като съдеше Елена Йончева за клевета и последвали за него заболявания какво стана!?!? Оказа се че "клеветите" са просто факти!!!
147
6
 
12
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Добрев да си мери приказките. Аз не съм съгласен да подарявам оръжие на когото и да било. Като си плащат, да, какъв е проблема? Дори съм "за" да продаваме оръжие и на Украйна и на Русия! Проблемът би бил техен, как ще го ползват.Като има патрони за едните, нека има и за другите. Щом са решили да се трепят, техен си проблем.
146
6
 
25
 
! Отговори
Иван преди 1 година
И мен ме е срам от герП амаа .По корумпирани прасенца от вас май няма.И оня мазник където казваше,че вожда ви е за затвора,сега на колене се влачи пред него!
145
5
 
33
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
А народът го е срам от вас,крадливи и нагли мутри!
144
6
 
21
 
! Отговори
;;; преди 1 година
ГЕРБ и ПП се карат кой повече паткала е изпратил.Голямо геройство .ГЕРБ си мислят ,че като изпращат оръжие някой ще ги подкрепи няма балъци .
143
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много е лошо, когато цял живот си бил комисионер и лапач, в един момент да осъзнаеш, че вече не си актуален и нещата се движат от други хора. А чекмеджето съхне ли съхне.
142
5
 
19
 
! Отговори
Мазен манаф преди 1 година
Това момче, ако знаете колко е игриво...
141
10
 
26
 
! Отговори
Sisi преди 1 година
Добрев се срамува от Киро и Асен, а не си вижда срамния произход, аз на негово място бих се застрелял от долния си произход, жалък мер.завец нещастен....