Арабаджиев: Новото мнозинство не подкрепи съдебна реформа

Има представители, които работят в обществен интерес
31 яну 2023 14:32, Росен Стойчев
62
Арабаджиев: Новото мнозинство не подкрепи съдебна реформа
Снимка: БГНЕС

Станаха ясни разделителните линии между двата блока в парламента. Едната е на силите, които искат да реформират страната и гледат към Западна Европа.

Още по темата
Другите са тези, които искат да продължава това, което в последните 15 години се случва. Новото мнозинство ГЕРБ, ДПС и БСП не намериха сили за съдебната реформа.

Това каза Искрен Арабаждиев от „Продължаваме промяната“ пред Нова Нюз.

Той посочи: „Ние искаме да управляваме, да сме първа политическа сила, искаме да върнем надеждата в хората, че има народни представители, които работят в обществен интерес.“

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Без мадуровите машини, с които манипулираха вота. ПП няма да получи нито 10% от гласовете.
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато Киро просто и Кокорчо крадеца, заедно с ПП, не се махнат от българската политика, кризата няма да бъде решена. Също и докатокапутите от ДС и знаковите милиционери като Рашков 19-те имота и градинаря, културтрегера на Бобокови Христо Иванов, както и АА гнома са там, няма шанс да се оправим. Неискаме да ни управляват шарлатани. ПП са никои, няма ги в ЕП, откраднаха идеи от БСП и ГЕРБ.
46
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ,ДПС и БСП си " Обичат" Глав прокурора! Те Не желаят Реформи в съдебната система! Такава може да се случи,само ако излезеш и Гласуваш българино! Така от в къщи на "дивана" не става! Именно защото Не гласуваш,затова в парламента са Едни и същи от Годинииии!
45
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Въпросът е обаче, защо старото мнозинство, основна част от което бяхте вие, при положение, че дори управлява страната не направи абсолютно нищо по съдебната реформа. Нямате абсолютно никакво право да обвинявате другите, тук честни няма, всички вкупом сте виновни.
44
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредната "интелектуална Джомолунгма" на комунистическите внуци на *** - е, блести от "акъл" като Властимир, Мартинчо Думитров и останалите кокорчовци с надменно изкривени устета. Това ли ще ме управлява бе, хора - ами с чудовищното помпане на тяхната инфлация съм жив УМРЯЛ!
43
0
 
9
 
! Отговори
Алллоооо преди 1 година
Aбе тоя кой има смелост да му показва тъпата м.цуна, ареее да върви патки да пасе, ама дали и това може е въпроса...
42
2
 
18
 
! Отговори
перко преди 1 година
Вие искате ама не можете щото сте политически импотентни! Добре е, че няма кой да ви се върже, иначе ще затриете България! Настанаха пилци по.баха квачки!
41
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прав си, баджо.
40
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя бот на снимката май е забравил, че имаше един ДОБЪР Мравояд. От силите на доброто. Той искаше да промени света към ДОБРО и започна с реформа на съда. Направи 2 неща и двете бяха трагични. Същия искаше много да се махне и специализирания съд, защо ли. Да не би да имаше дела срещу дубайски бизнесмен?
39
3
 
19
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
И стига с това да махнем да изгонил да унищожи м Гешев това е неистовото желание на черепи лесно и бързо унищожиха спец съда делата на олигарсите заминаха но сега Гешев не могат и не могат да го катурнат в това се състои тяхната фалшива реформа на черепите Вече 3 год държавата ни е потънала и най безочливо лъжат грабят саботират избори избори и всичко това за да могат черепите да овладеят държавицата ни
38
4
 
13
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
ГЕРБ ПОЛИТИКИ ЗА БЪЛГАРИЯ БОРИСОВ ЛИДЕР ЖАЛКИ ЧЕРЕПИ ДЕТО С МНООГОТО ПАРИ РАЗРУШАВАТЕ ДЪРЖАВИЦАТА НИ А НИЕ ЖИВЕЕЩИТЕ РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ ПЛАЩАМЕ ВАШИТЕ РУШЕНИЯ
37
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до Никой; - Освен цитатите (опорките) на Мао (пардон - Боко) , друго мозъчната ти клетка ни можа ли да сътвори ?! А за парите на Божков - питай шофьора му !Също за пари за магистрали , Руски потоци ,златни гьолове , еврофондове ,от някои отнети бизнеси ... и така до 3 800 000 000 (три милиарда и осемстотин милиона )!
36
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако не саботирахте две седмици избора на председател на НС можеше и да ви стигне времето, само примомням че хората бързо забравят и вярват на всичко казано и написано от новите грабители от ПП.
35
3
 
24
 
! Отговори
Бай Пешо преди 1 година
Абе тези от ПП се надпреварвт, кой повече вицове ще разказва. Така се смях на последният абзац, че ще си призная, се подмокрих, а съм млад по стандарт и нямам проблем с простатата.
34
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САМО ИСТИНСКИ ДЕМОКРАТИ ИСКАТ ЛУСТРАЦИЯ НЕЗАБАВНО. Костов навремето се докопа до властта с Конституционно мнозинство в Парламента, защото обеща НЕЗАБАВНО ЛУСТРАЦИЯ, но като взе властта направи грабителска приватизация, а за ЛУСТРАЦИЯта забрави после се разбра че той е член на ДС и затова замлъкна, тъй че пп и дб са болшевики свързани с ДС
33
3
 
26
 
! Отговори
Сатир преди 1 година
Обикновен адиот с необикновено самочуствие!?!?!?
32
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В ГЕРБ болшевики освен Бойко Борисов други членове на бкп няма и освен него други бивши мутри няма а и от 2г Бойко е Аут и повече няма да се върне на власт, а вашите са все агенти бивши и настоящи на ДС има архив, защо вашите не искат Спешно Лустрация а болшевики, нали уж сте демократи,само агент рашо да спомена и хората полудяват от нерви
31
2
 
26
 
! Отговори
никой преди 1 година
Моето момче,първо върнете парите на народа който окрадохте,после парите на Божков и на НЕКСО,пък после ми се пъчете и говорете думи които ви пишат ПР агентите ви...нагла ***.
30
28
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А, отдавна Ви пиша ,че ДПС,БСП и ГЕРБ имат едни и същи шефове. ВМРО,"патриотите","възраждане" и ИТН са тяхни патерици. Всички са собственост на едни и същи хора и Ви разиграват театрални постановки.
29
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
са мааш от тука вийбъ и нещастниците