Костадинов: Няма такива долнопробни лицемери като тези пропаднали типове от ПП и ДБ

Минават всякакви граници, възмути се той
31 яну 2023 21:17, Нели Христова
197
Костадинов: Няма такива долнопробни лицемери като тези пропаднали типове от ПП и ДБ
Снимка: БГНЕС

Изключително остри и тежки обвинения отправи към "Продължаваме промяната" и "Демократична България" лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов на извънредна пресконференция в парламента. Повод за гнева му бе гласуване по време на закритото заради докладите на службите заседание, на което мнозинството реши, че срокът за предложения между първо и второ четене на НПК ще е 7, а не 3 дни.

"Гласуването бе по предложение на "Доносническа България". Те поискаха да се намалят сроковете за НПК и Закона за съдебната власт, които бяха приети на първо четене от 7 на 3 дни. Ние го подкрепяме. На гласуване от се оказа, че тези, които го предлагат не бяха в пълен състав. Не само от ДБ липсваха трима, а от ПП една трета", разгневи се Костадинов.

В зала били едва 40 от ПП, докато от "Възраждане" липсвал само един депутат, станал татко за втори път миналата седмица. И гласуването минало с 88 "за", 84 "против" и 16 въздържали се.

Няма такива долнопробни лицемери като тези пропаднали типове, продължи Костадинов, заобиколен от всичките депутати от партията си.

И няколко пъти нарече ДБ "Доносническа България" и измет, а ПП - "Прати ни посолството".

Костадинов посочи, че двете партии за втори път саботират съдебните промени - "миналата седмица заради тази неорганизирана паплач това стана с първата поправка". Според него обяснението е едно - ако се махне Гешев, тази политическа паплач нямало да има основание да съществува. Дори се пошегува, че ако при земетресение паднел Паметникът на Съветската армия, съвсем нямало да имат повод за съществуването си.

"Минават всякакви граници. Същата тази паплач от "Доносническа България", която е утайката на българската политика, непрекъснато се упражнява по наш адрес - от съдебната реформа до глобалното затопляне. Залива обществото с фалшиви новини. За втора поредна седмица проваля съдебната реформа. Надяваме се на тези избори техните избиратели да ги накажат", продължи да се ядосва Костадинов. И посочи, че партията му продължава да осигурява кворум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Патерицата на ГЕРБ-ДПС копейкин пак се е изказал.
60
7
 
4
 
! Отговори
Възраждане до 67 преди 1 година
Смятате, че не е патриотично да се уважава една държава, която нееднократно е жертвала войниците си в защита на православието и славянството и България в частност.Що за безобр азие!
59
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този храбрец кога пак ще ходи в Украйна или вече няма желание . Помолили го да се върне и повече крачето му да не е стъпило там .
58
3
 
8
 
! Отговори
До 64 преди 1 година
Не може да си русофил и патриот едновременно. Не може да си какъвто и да е фил и патриот едновременно. Спрете да се гаврите с българския патриотизъм. Такива като вас превърнаха самата думата патриотизъм в синоним на нещо жалко и пошло
57
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ще победят ли на изборите сиганетата от Възраждане, туй е въпроса.отговора е - не.
56
1
 
3
 
! Отговори
До Борд преди 1 година
Сърбите не бяха доземи наведени със задни части отъртени на Изток. Тито беше изррод, но не беше *** на Тодор Живков. Затова сърбежите не стигнаха до валутен борд. Докато нашите некадърни каскети ни еваха ***
55
2
 
4
 
! Отговори
Възраждане До 59 преди 1 година
В коя работа е вкарал сина си Костадинов. В тая да бъде патриот! Рано било. Вие на коя възраст станахте патриот? Или още не сте успели?
54
5
 
2
 
! Отговори
Чалгарин дудаев преди 1 година
ПОЗДРАВЯВАМ КОСТАДИНОВ САС ПЕСЕНТА ГАВНАВОЗ
53
2
 
0
 
! Отговори
Bg izmet преди 1 година
МНОГО *** ВАВ ТАЗИ БЬЛГАРИЯ БЕ.МААШАЛА
52
2
 
2
 
! Отговори
Борд преди 1 година
Сърбите имат ли валутен борд? Нямат и се оправят сами. Ако ние сме толкова сл або умн и та ни трябва някой да ни държи за ръчичка, тогава може би ПП и ДБ са прави.
51
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С тази риторика ще последваш съдбата на Болен Сидеров.
50
3
 
5
 
! Отговори
Тенгри яко преди 1 година
До ВъзражданеВие, антитенгрияните от "Възраждане", сте много смешни! Изключително грозно и политически недалновидно е по-такъв глупав начин да вкараш сина си, още ученик в тази работа! Ако случилото се е истина, просто го стимулираш, но не го медийно преекспонираш. А това дето написахте, вие е още по-глупаво. Въобще е глупаво по този начин да се рекламира подписката;)))
49
3
 
2
 
! Отговори
Възраждане преди 1 година
Ако ни е страх, да останем без борд защото сами не можем да се оправим къде сме тръгнали?
48
10
 
3
 
! Отговори
Възраждане преди 1 година
Как ще имаме независима България ако централната банка не може да определя фискалната политика. Борда е отживелица от 1997 вече не е нужен.
47
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 53:Ако се махне борда ще го закъсаме заради далавераджиите,но лева наистина е добре да остане точно по същата причина.Ако има референдум повчето ще гласуват за оставане в ЕС и НАТО.Иначе всичко друго на Възраждане е много добре.Хората ги харесваме,защото защитават българските интереси.Писна ни от *** и имаме нужда някой обикновените хора да защитава в България.
46
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От ДеБето и ПеПето с тези имена голям майтап отанасят.Между другото същите са предложили 600 лв да стане застраховката на колите.Обаче няма да ни я плащат те.Не гласувайте за тях!Ще вземат 1000-2000 лв да я направят.Като разпуснат 48-то НС ако може от Курило да минат с линейките и да си ги прибират.Няма нужда от диагноза.Има си им нещо.600 лева...тези са откачени!
45
8
 
4
 
! Отговори
Възраждане преди 1 година
За да я има България, трябва да се запази лева и да се премахне валутния борд. Да се обяви пълен неутралитет за всеки военен конфликт, ако е нужно да се напусне НАТО. Да се премахне върховенството на европейския закон над българския. Ако трябва да се напусне ЕС. Утре ще ни наредят да жениме Ге йо вете. Трябва да сме като сърбите независими и горди! Никой не се шегува с тях!
44
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Доносническа България" и "Прати ни Посолството" хахахахахахахахаха
43
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българина пак чака някой да го оправи.
42
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 48Сина на Костадинов е....... против въвеждането на еврото.Ако това не е патриотизъм, не знам кое е!)))))))))Предполагам, че караш, българска кола и всичко материално което имаш е само българско, най-вече храната без която не може да живее човек.