Костадинов: Няма такива долнопробни лицемери като тези пропаднали типове от ПП и ДБ

Минават всякакви граници, възмути се той
31 яну 2023 21:17, Нели Христова
197
Костадинов: Няма такива долнопробни лицемери като тези пропаднали типове от ПП и ДБ
Снимка: БГНЕС

Изключително остри и тежки обвинения отправи към "Продължаваме промяната" и "Демократична България" лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов на извънредна пресконференция в парламента. Повод за гнева му бе гласуване по време на закритото заради докладите на службите заседание, на което мнозинството реши, че срокът за предложения между първо и второ четене на НПК ще е 7, а не 3 дни.

"Гласуването бе по предложение на "Доносническа България". Те поискаха да се намалят сроковете за НПК и Закона за съдебната власт, които бяха приети на първо четене от 7 на 3 дни. Ние го подкрепяме. На гласуване от се оказа, че тези, които го предлагат не бяха в пълен състав. Не само от ДБ липсваха трима, а от ПП една трета", разгневи се Костадинов.

В зала били едва 40 от ПП, докато от "Възраждане" липсвал само един депутат, станал татко за втори път миналата седмица. И гласуването минало с 88 "за", 84 "против" и 16 въздържали се.

Няма такива долнопробни лицемери като тези пропаднали типове, продължи Костадинов, заобиколен от всичките депутати от партията си.

И няколко пъти нарече ДБ "Доносническа България" и измет, а ПП - "Прати ни посолството".

Костадинов посочи, че двете партии за втори път саботират съдебните промени - "миналата седмица заради тази неорганизирана паплач това стана с първата поправка". Според него обяснението е едно - ако се махне Гешев, тази политическа паплач нямало да има основание да съществува. Дори се пошегува, че ако при земетресение паднел Паметникът на Съветската армия, съвсем нямало да имат повод за съществуването си.

"Минават всякакви граници. Същата тази паплач от "Доносническа България", която е утайката на българската политика, непрекъснато се упражнява по наш адрес - от съдебната реформа до глобалното затопляне. Залива обществото с фалшиви новини. За втора поредна седмица проваля съдебната реформа. Надяваме се на тези избори техните избиратели да ги накажат", продължи да се ядосва Костадинов. И посочи, че партията му продължава да осигурява кворум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И това с "ако не беше Русия" вече се изтърка. Преди 1878 българите сме четяли и пишели на български, а не на турски. Ако не бяхме ние, българите, да ви дам азбука на вас, русите неграмотни говведа, още щеше да живеете като пещерняци.
80
1
 
3
 
! Отговори
До Възраждане преди 1 година
Оли, много неща, които бяха забранени между 44-89, след това станаха достъпни.
79
5
 
2
 
! Отговори
Възраждане преди 1 година
Хем забранени хем си ги чел. Как става тая работа?! Нещо хлаб ави тия конспиратори? Ако не беше Русия тия книги щеше да ги четеш на турски в Истамбулската библиотека. Ако Ердоган позволи де!
78
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И затова никой не ви взима насериозно. И никога няма да спечелите широка подкрепа, за да управлявате. Русия няма да спечели войната в Украйна и Червената армия няма да ви постави втори път на власт. Ако толкова настоявате, палете и да се почваме. На много хора вече ни писна от вашите тъпппотиии.
77
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не, пич, това го пише в дебелите исторически книги, които ти явно не си чел. Ако беше, нямаше да си русофил. Познанията ти по българска история очевидно се ограничават до учебника по човек и общество в четвърти клас, което е тъжно. "Конспирация на русофилите" няма, щото изобщо не е конспирация. Много книги са забранени след 44-та по идеологически причини, щото не са удобни на новата власт.
76
2
 
3
 
! Отговори
Възраждане До до 70 преди 1 година
Да и сега ще ми обясниш че това не се учило в училище заради конспирация от русофилите в българските университети. Все някой ви е крив!
75
4
 
4
 
! Отговори
До Възраждане преди 1 година
Вдигайте се и ще видите колко сме изнежени.
74
3
 
6
 
! Отговори
До 70 преди 1 година
Вашата Русия заедно със Сърбия създаде македонизма. Не е като да не ги знаете тези неща. Знаете ги, но явно ви плащат добре. За пари сте готови на всичко. И майка си ще предадете, ако трябва...
73
2
 
7
 
! Отговори
Възраждане преди 1 година
Много раними станахте евроатлантиците много нежни. Света се променя на хората им писна от малодушковци които се правят на жертви.
72
6
 
7
 
! Отговори
До 70 преди 1 година
Русия сваля Батенберг. Русия подпомага сръбската и гръцката пропаганди в Македония. Русия организира анти-Българската коалиция през Междусъюзническата война. Русия нахлу в България през първата световна и срина със земята Балчик. СССР, приемник на Русия, финансира атентата в "Св. Неделя". СССР окупира България през 44-та и подпомогна геноцида над българите в Югославия и Гърция. Това ли е руската жертва? Как можете да уважавате такава държава? Вие сте национални предатели.
71
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костадинов има по какво да поработи в изказванията си, така не се говори пред обществото първо от уважение към обществото и после от уважение към себе си. Има много начини как да се каже всичко. Ако иска да се издига един човек не говори по елементарен начин.
70
5
 
5
 
! Отговори
До 70 преди 1 година
Хайде стига с тези глуппости вече! "Православна" Русия не си мръдна пръста да защити арменския етнос, когато турците извършиха геноцида над тях. "Славянска" Русия не си мръдна пръста да защити българското население от геноцида на неславянските Румъния и Гърция. Русия действа тогава, когато има ИНТЕРЕС. Както всяка империя. Запознайте се с "Авантюрите на руския царизъм", с "Русия на изток", с "1913.Виновниците за погрома". Запознайте се с историята и тогава коментирайте.
69
2
 
3
 
! Отговори
Възраждане преди 1 година
До Анонимника под мене и да псуваш бат е и да обиждаш и да се пеня виш. Хората виждат кой се бори за тях! Ама ти продължавай в същия стил не те спирам, още пи ясно за хората!
68
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възраждане са Утайките на обществото за по-добро бъдеще.
67
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще гласувам за Възраждане и точка. Тоя под мен и да реве, и на челна стойка да застане, Възраждане събра доста симпатизанти. Чиста българска партия.
66
1
 
3
 
! Отговори
Възраждане преди 1 година
Ха ново 20, сега Турция била помогнала. Абе ще си кажете вие
65
1
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
А бе айде да го махнат най-после Гешев, за да се види, че нищо няма да се случи след това в тази скапана държава. Защото големият проблем е в матр'яла.
64
6
 
14
 
! Отговори
Тия са позор!!! преди 1 година
Няма по-точно определение за тези родоотстъпници "долнопробни лицемери и пропаднали типове", даже е меко казано. Това токсично образУвание ДъБъ и шарлатанското ПП са специални продукти на Козяк, с цел България да бъде довършена.
63
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Възраждане до 67 - Да Русия спечели във войната 1877- 1878 г и помогна да се създаде 3-та Българска държава , но след 7 години ни изостави за да настъпят съседите но добре че турците са хитри и не искат да имат граница с Русия не влязоха пак а даже застанаха на наша страна във войната със Сърбия .Понякога трябва да се казват нещата без заобиколки .
62
4
 
4
 
! Отговори
ГЕРБ = ДПС преди 1 година
ВЪЗРАЖДАНЕ Е ЕДИНСТВЕНАТА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ И КОЙТО ОЩЕ НЕ ГО Е РАЗБРАЛ Е ИЛИ АБСОЛЮТЕН СЛЕПЕЦ ИЛИ ПО ВДЛЪБНАТ И ОТ ЛЕГЕН.