Димитров: Пътищата са два - ГЕРБ, ДПС и БСП или ПП и ДБ

Опонентите целенасочено спират съдебната реформа, Еврозоната и Шенген, заяви той
1 фев 2023 10:05, Йоана Цонева
97
Димитров: Пътищата са два - ГЕРБ, ДПС и БСП или ПП и ДБ
Снимка: БГНЕС

БСП, ГЕРБ и ДПС целенасочено спират съдебната реформа, Еврозоната и Шенген. Това ще доведе до нова политическа ситуация. На тези избори не очаквайте резултати, подобни на предишните. Това заяви в ефира н БНР депутът от "Демократична България" Мартин Димитров.

По думите му ГЕРБ, ДПС и БСП са разкрили картите на лидерката среща, Според него за това ще бъде понесена отговорност и ще промени политическата обстановка в България. Пътищата са само два. Единият е ГЕРБ, ДПС и БСП, а другият - ПП и ДБ. Това развитие дава сериозен шанс за ПП и ДБ да се представят над очакванията на следващите избори, поясни народният представител.

Още по темата
По отношение на преговорите между ПП и ДБ за съвместно явяване на изборите, Димитров посочи, че разговорите продължават и не трябва да се слага каруцата пред коня, докато не се изчистят всички детайли.

Депутатът заяви, че служебните правителства на Румен Радев стават все по-колебливи и негигурни. Рисковете стават все по-големи. Ситуацията от избори към избори се променя, защото хората стават все по-тревожни, допълни той.

Мартин Димитров съзря директен саботаж относно Еврозоната, който е дошъл от ГЕРБ, БСП и ДПС, "Възраждане" и "Български възход". Според него тези партии са се наговорили предварително и не са участвали в две комисии. "Демагогията е много голяма, защото ако ги питате - ще кажат, че това им е огромен приоритет, обаче като опрат нещата до гласуване - ги няма и то организирано", коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако Нинова не ''легне'' на герб и ДПС , ще гледа НС от Витоша !
50
3
 
5
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Много ви харесвах. Но много лъжете и крадете повече от всички.
49
10
 
4
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Не знам докога този народ ще позволява Бойко Борисов да бъде какъвто и да е фактор в политиката. В друга нормална държава Борисов нямаше да припари до власт, а щеше да бъде изгонен с камъни. Аз твърдя, че докато Борисов не бъде осъден и не влезе ефективно да лежи в затвора, нищо в България няма да се промени. Или защо да го съдят и да влиза в затвора, най-добре да се намери някой от някоя психиатрия и да го гръмне и да не го издържаме години наред и в затвора.
48
6
 
5
 
! Отговори
МалтинчУ, преди 1 година
Всички изброени сте на хранилката в Козяк! Само играете куклен театър и отдалеч се вижда,че сте кукли на конци всичките!
47
4
 
2
 
! Отговори
Весел преди 1 година
Да, това е най-лошото, че пътищата само два....
46
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП са такова дъно, че даже ДПС са за предпочитане
45
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 44.Миме Еврозоната е убийство за българите не за вас политици измамници, които чакате да прилапате парите на гражданите. Всички държави в ЕС първо влизат в Шенген зоната и чак след това в Еврозоната, само вие работите на обратно за да откраднете парите на гражданите.И защо Швеция, Дания, Чехия, Полша Унгария не приемат еврото първи две от 20г са в Шенген зоната, те по ли са страхливи от нас как мислиш а Миме
44
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПеПе си заминава. Дойдоха, оцапаха пейзажа в кафяво и сега остава да си заминат. Тоя филм сме го гледали много пъти в българската политика.
43
4
 
17
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 1 година
Мартичо, на тия избори ще имате по малко дупетати от ДПС. А ДПС ще са втори или трети, зависи от резултата на Възраждане. Българите няма да гласуват пак за продажници като вас.
42
2
 
11
 
! Отговори
Егати лъжите? преди 1 година
Новата опашата лъжа е,че ГЕРБ се "страхували" от Еврозоната? По-голяма тАпня не могат ли да измъдрят? Че нали точно ГЕРБ ни вкараха в чакалнята, и в Банковия съюз! А с огромната инфлация, която ни натресоха Харвардските Шарлатани ,ни отдалечиха!
41
1
 
1
 
! Отговори
Болшевишка работа преди 1 година
БГ-то е затънало в безнадеждна любов към болшевизЪма! Пълно ретро! Всички партии искат само първия мандат и нищо по-малко! След което ще се разправят с противниците! Нещастници!
40
2
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ИЗБРОЕНИТЕ ПАРТИИ СА АНТИБЪЛГАРСКИ И ИЗОБЩО НЕ ТРЯБВА ДА СА В ПАРЛАМЕНТА! ТЪЙ, ЧЕ ТЕ ИЗОБЩО НЕ СА ДОБЪР ВАРИАНТ ЗА БЪЛГАРИЯ!
39
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мартинчоооо.....ти като скача 2020 на прощадите България с ГЕРБ я приеха в банковия съюз...та такива ти работи Мартинчооооо! Тези глупости, които ги говорите хващата лапнишарани преди 2-3 години, вече НЕ! Сменете си реториката....инак льошо!
38
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че те ПП и ДБ не отидоха днес да гласуват за Съдебната реформа. Тия само викат ГЕРБ това, ГЕРБ онова. Не гласувайте за нас, а гласувайте против ГЕРБ. А вие какво ще направите. Това с гласуване против нещо го видяхме докъде води. НАЙ-ВИСОКАТА инфлация в Европа. Ако махнем Венецуела дето са в криза и под ембарго от години, както и Йемен дето са във война, ние сме трети по инфлация НА ПЛАНЕТАТА! Но иначе гласувай за ПП
37
0
 
12
 
! Отговори
Надблюдател преди 1 година
Колко време МаЛтинчо е в политиката, и не можа да порасне ? Ами ГЕРБ ги няма вече две години в управлението, бе? Две НС поред, защо не ги приехте тези закони ? Или бяхте заети да "чегъртате" Специализираните Съд и Прокуратура, по нареждане на мафията? И не бяха ли точно ПеПе-тата и ДеБе-тата тези, които управляваха с БСП ? Много му е къса паметта на МаЛтинчо!
36
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен 8 преди 1 година
Няма с кого да управлявате подмяната няма какви пропаганди говорите опомнете се господине в изолация сте
35
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Пътищата са два" е куха седесарска постановка. Има трети. По-читав.
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ала бала, ще са с близък резултат и ще сме на избори след лятото.
33
2
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
АБСОЛЮТЕН ЛЪЖЕЦ! ЩОТО ТЕ ВИНАГИ ЩЕ СЕ ОБЕДИНЯТ С ГЕРБ СТИГА ДА ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА УПРАВЛЕНИЕ С ТЯХ! ПРАВИЛИ СА ГО И ПРЕДИ!
32
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
мисля че пътя е Възраждане