Настимир Ананиев: Държавата е завладяна

"ПП и ДБ ще са платформа за всички, които искат да живеят в законна държава"
Обновена: 11 фев 2023 12:18 | 11 фев 2023 12:08, Йоана Цонева
134
Настимир Ананиев: Държавата е завладяна
Снимка: БГНЕС

“Продължаваме Промяната” и “Демократична България” се обединяват и ще станат платформа на всички български граждани, които имат кауза и искат да живеят в законна държава. Това каза пред Нова телевизия Настимир Ананиев от ПП.

“Ние искаме широко обединение. Да помогнем на всички, които досега са водили битките си сами”, допълни той.

По думите му бившият депутат Иван Христанов е напуснал ПП, за “поеме по различен път”. Той отрече в редиците на партията да има разединение.

Ананиев коментира и санкциите по закона “Магнитски”, които бяха наложени на петима българи. “Целия български народ разчита действията на нашите партньори, но прокуратурата не може да ги разчете. Корупционната връзка Божков - Борисов - Горанов - Арнаудова не може да се види от прокуратурата. Не можем да разберем защо единствено тя не вижда проблема в това”, заяви той. И попита - “Владислав Горанов подкупвал ли е Борисов?”

“Очевидно, че главният прокурор избирателно решава какво да разследва и какво - не”, каза още Ананиев. И даде пример с “Газпром”. “Защо нашият енергиен служебен министър Росен Христов не е завел дело срещу “Газпром” за прекратяване на газа за България? В същото време прокуратурата завежда дело срещу министър Николов за това, че той не е платил в рубли на “Газпром”. Ще бъде ли защитен българския интерес?”, запита Ананиев.

Той бе категоричен: “Държавата е завладяна и който си мисли, че не е - се лъже”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо снощи протестирахте пред Президенството като Радев е в Брюксел. Вие сте харчи пари на фондове от САЩ Пълен провал
43
4
 
17
 
! Отговори
Жалко преди 1 година
ДБ съсипаха ОДС сега ще разсипят и ПП
42
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Застанаха под юмрука на Радев, за да защитят Малинов, гласуваха за руския резидент, а сега искат подкрепа... простоКировци и шарлаатанчета.
41
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-големия проблем на България не е корупцията и корумпираните политици, а простият и народ. Никога няма да се оправиме.
40
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП и ДБ са изклесяци на Радев, а сега го плюят и протестират срещу него.
39
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да прекършим и прекратим влизането в парламента на Евро гей парадните партии те са вредни и опасни за всички ни особено за дечицата ни!Трябва да ги браними и защитим от тези *** и извратеняци!
38
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво им харесвате на западняците, вече не могат сами да си почистят сами задния двор?! Фалшиви, фалшиви, фалшиви ..
37
2
 
24
 
! Отговори
У бре преди 1 година
А дарения от NEXO ще има ли за изборите ?
36
3
 
33
 
! Отговори
@ @ @ преди 1 година
Прав е , че държавата е завладяна от такива като него. които стават единствено за организатори и водадачи на София прайд !
35
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За каква корупция иде реч при положение, че офшорните банки, които са на Британската корона, като видят Н-броя нули в нечия сметка просто ги зануляват?! Не сме будали, бе! Дори да изчезнем като етнос ЗНАЕМ, че и Западът ще изчезне като коренно население. И ...това ме кефи!
34
3
 
10
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До Анонимен34 Първо, има осъдени за корупция, разбира се...дребни риби, разбира се...Целта е, да се СПРЕ КОРУПЦИЯТА, а при такива размери, каквито тя има в нашата страна, съдът явно не е решение - не можеш да осъдиш целия народ! БСП направи така, че за да оцелееш трябва да лъжеш, крадеш и корупцията завладя почти всеки - далавери, изгоди разни...Аз мисля, че прокуратурата и Бойко търсеха нестандартни методи за овладяване на корупцията, а ти само помисли кой мъти водата за да лови рибите, знач
33
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ердоган да пуска варварите!
32
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зпадът УМИРА ЕТНИЧЕСКИ и да, ще удържи Пирова победа над Русия, след които подобно на Пир ще се срине. От мюсюлмански бежанци западна нация не става. И...много се кефя!
31
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държавна корупция е да накараш премиера на една ИЗПАДНАЛА ПОСТСОЦИАЛИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА да ти даде пари за outlet самолети със сро на производство НЯКОЙ ДРУГ ПЪТ.
30
5
 
10
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До До Реалист Явно много избирателно помниш! Сигурно си забравил как беше забранено да се пътува на Запад, как добрето ни зависеше от решенията на Москва/Варшавски договор и всъщност това "добре" се срина така, че зейна една много дълбока пропаст между истинското положение и това което ние сме си мислели...Всичко е било един сапунен мехур, смеш.ко! Румънците само заяото са по-честни хора ни изпревариха с невиждана скорост, при нас БСП въдвори лъжата и кражбата в национална политика...
29
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 34: КОРУПЦИЯТА НАВСЯКЪДЕ В ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ В ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА. В слабите държави е за лично ползване.
28
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разбира се, тя прокуратурата си работи както трябва, а защо за 30 години няма осъдени за корупция е истинска енигма. Може би в България няма корупция.
27
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Настимир Ананиев: Държавата е завладяна" От кого кажи. ============="ПП и ДБ ще са платформа за всички, които искат да живеят в законна държава"===========Урааааааа.
26
7
 
10
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Така е! Затова на 2 Април трябва да я изчистим от безродните брюкселски петоколонници!
25
15
 
8
 
! Отговори
До Реалист преди 1 година
Аз много добре помня времената в които бяхме пред Румъния и това бяха времената преди ГЕРБ, а освен това при ГЕРБ намаляхме с милион, което е национална катастрофа. Заради ***, неграмотни и проcти същества като теб, България няма да я има не след дълго.