Настимир Ананиев: Държавата е завладяна

"ПП и ДБ ще са платформа за всички, които искат да живеят в законна държава"
Обновена: 11 фев 2023 12:18 | 11 фев 2023 12:08, Йоана Цонева
134
Настимир Ананиев: Държавата е завладяна
Снимка: БГНЕС

“Продължаваме Промяната” и “Демократична България” се обединяват и ще станат платформа на всички български граждани, които имат кауза и искат да живеят в законна държава. Това каза пред Нова телевизия Настимир Ананиев от ПП.

“Ние искаме широко обединение. Да помогнем на всички, които досега са водили битките си сами”, допълни той.

По думите му бившият депутат Иван Христанов е напуснал ПП, за “поеме по различен път”. Той отрече в редиците на партията да има разединение.

Ананиев коментира и санкциите по закона “Магнитски”, които бяха наложени на петима българи. “Целия български народ разчита действията на нашите партньори, но прокуратурата не може да ги разчете. Корупционната връзка Божков - Борисов - Горанов - Арнаудова не може да се види от прокуратурата. Не можем да разберем защо единствено тя не вижда проблема в това”, заяви той. И попита - “Владислав Горанов подкупвал ли е Борисов?”

“Очевидно, че главният прокурор избирателно решава какво да разследва и какво - не”, каза още Ананиев. И даде пример с “Газпром”. “Защо нашият енергиен служебен министър Росен Христов не е завел дело срещу “Газпром” за прекратяване на газа за България? В същото време прокуратурата завежда дело срещу министър Николов за това, че той не е платил в рубли на “Газпром”. Ще бъде ли защитен българския интерес?”, запита Ананиев.

Той бе категоричен: “Държавата е завладяна и който си мисли, че не е - се лъже”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
8
 
! Отговори
Диана преди 1 година
Разбира се, че е завладяна - то преврати не се правят за развлечение, значи...Защо не подадат официално запитване до прокурора за съществуващото положение по отношение на разследваните от прокуратурата случаи, а непрекъснато лаят срещу прокурора насам и натам? Може би в прокуратурата няма достатъчно основания за тези разследвания и затова не ги разследват?! Всичко е възможно, но тези като БСП предпочитат да нападнат прокурора вместо да разберат какво става, явно...
23
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Настимир не става за политик
22
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ананиев, седни! Слаб 2!
21
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама и тия едни говорители са си избрали, само като ги видя тоя НастЮмир и оня неуспелия певец Михалев с маникюра, дет могат да му завидят манекенките, и минавам на друг канал, респективно сайт. Ни мисъл, ни изказ, нищо у тия, като две махленки са.
20
2
 
8
 
! Отговори
Unknown преди 1 година
О чакайте ще има още песни ..... хахахха дори смята да прави няколко албума ...:D
19
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За всеки който не е в управлението на държавата в даден момент - тя е завладяна от други. То това е очевидно. Безсмислено изказване!
18
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя Настимир нещо и той май се опита да прокара един лобистки закон за електронният подпис,уж за доброто на народа,ама пак за лична изгода на една фирма...
17
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не случайно намаляваме със сто хиляди годишно, всяко второ дете, което се ражда е ромче, средната възраст на българина е 45, което не е добре, както се вижда институциите не работят, нямаме образование, здравеопазване и правораздаване, но още има хора, които мислят, че ГЕРБ са управлявали добре, а сме по всичко последни.
16
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това на снимката китайският балон ли е? А целият му народ го видяхме снощи колко е - половината пред президентството, другата половина дежурни да тролят в интернет.
15
7
 
5
 
! Отговори
19, преди 1 година
Гласувай преферинциално за Р.Офч.
14
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
това противно човече приятел на оня с криптобизнеса, който е чист ама се крие в рая на престъпниците с "белите якички" от Америка и Европа - Дубай та този същия ще ни дава акъл и ще казва кой е корумпиран и кой не е ...
13
15
 
2
 
! Отговори
Мдааа преди 1 година
До 1. Същото важи и за ГЕРБ! Другите играчи са БСП, ДПС и Възраждане. ДПС и Възраждане са потенциално опасни за националната сигурност. Значи остава БСП! Или Стефан Янев! Моят избор ще е единия от тях!
12
3
 
30
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Сбе Нистимире по голяма корупция от това че олигарсите ви доведоха на власт о в знак на благодарност закрихте спез звената , има ли? Сдокпга ще донасяте пред САЩ и другите за други , но не и за вашия патрон Прокопиев , Цетан Василев , Баневи , Арабаджиеви , Стайкови и прочие? А съвместното ви участие с Тренчев , щедроте дарения от NEXO?А провалите на Просто Киро и Кокорчо и попълване ошфорните им сметки! Погледни първо себе си и тогава говори!
11
4
 
12
 
! Отговори
! преди 1 година
Завладяна е. Всеки с поне малко способност да мисли трябва да излезе и да гласува. Когато си пасивен, няма как да очакваш положително развитие!
10
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защитника на черепа и останалите олигарси, Насти се изказал. Бившата дружка на Мая Манолова - Галева. Основател на партия Волт - мандато носител на нерегистрираната ПП. Креатури на Радев/Решетников.
9
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече има песен за Киро. Браво на Слави.
8
1
 
24
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
с парапета гея и маги-страл-ката няма как да живеем в подредена държава такиваиндивиди вън от политиката те са вредни за обществото позор са за всички коитогласуват за тях избори до дупка ниска изб активност не се надяваите на нищо
7
4
 
37
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ВИДЯХМЕ ГО ЗАКОНА НА ДБ КАК ОТМЕНИХА КОМИСИЯТА ПО КОНФИСКУВАНЕ НА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТО ИМУЩЕСТВО!! ВСЕКИ КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ДБ Е ДОКАЗАН БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛ !
6
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прокуратурата и полицията изпълняват поръченията на трите шишета!
5
3
 
24
 
! Отговори
гост преди 1 година
Пуснали Тарльо под одъра, той се качил на одъра.