Арабаджиев: Няма трудности с листите

Очаква се да бъдат обявени скоро
24 фев 2023 19:02, Росен Стойчев
21
Арабаджиев: Няма трудности с листите
Снимка: БГНЕС

Това, което се опитваме ние от "ПП-ДБ" да кажем, е, че не се явяваме на избори за първи път, въпреки че за първи път се явяваме заедно, но хората знаят какво ще получат, ако гласуват за нас. Ние ще защитаваме правосъдната реформа и най-накрая антикорупционната комисия да заработи, което спъва може би последните парламенти.

Още по темата
Ще  настояваме максимално бързо да бъдем приети и в еврозоната, и в Шенген - така Искрен Арабаджиев от Коалиция "Продължаваме Промяната - Демократична България" коментира в студиото на БНТ с какви очаквания тръгват към поредните предсрочни парламентарни избори.

"Смятам, че няма проблем с листите. Следващите дни ще излезе окончателната информация какво е разпределението, къде са водачите на ДБ и къде са водачите на ПП", подчерта той.

На въпрос как са разпределени хората, Арабаджиев отговори така:

"Взехме резултатите от последните избори и казахме - стремим се да има такова разпределение, което да отговаря на силите в последния парламент. По същия начин и за водачите на листите - видяхме къде са най-активните хора, съобразихме се с желанието на някои от колегите и всички си стиснахме ръцете. Ще настояваме не само предизборно, но и след изборите да си спазваме коалиционните договорености".

Ние сме демократични партии, които имат устав и съобразно него са взети решенията. В рамките на ПП в устава е разписано, че изпълнителният съвет на партията определя водачите, допълни Искрен Арабаджиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
ШАРЛАТАНИТЕ ИДАААТ БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП са продажна корпоративна формация, чиято цел е да унищожи ГЕРБ и си присвои наготово, всичките постижения на ГЕРБ-СДС. ДБ са Софийска бутикова партия, която се финансира с мръсни пари.
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шарлатаните от ПП първо се приключиха към БСП, окрадоха програмата й, част от гласовете й, сега се залепва за ДБ. Опитват се да крадат от платформата на ГЕРБ чрез ДБ, с която партията на Борисов членува в ЕНП. Можем да си представим, каква ще е съдбата на ДБ.
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
6 ПП. Амин.
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мижав интерес към листите на шарлатаните и псевдодемократите от ПП,ДБ.
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А тоя бабуин кой е?
9
0
 
5
 
! Отговори
и те така преди 1 година
точно защото народа знае какво ше получи от вас за това ше изгубите изборите . видехме ви и дипломите и английския и въртенето на кран и барането на парапета .
8
6
 
3
 
! Отговори
Ефрейтор преди 1 година
Сигурно тези от ПП и ДБ нямат проблеми с листите. Проблеми с подреждането на листовете за изборите имат тези от коалицията на Герб минус СДС. Те все искат да управляват, а пък обикновените българи хвърляха домати и яйца по институциите, известни като МС на Бойко Борисов и НС на партията му. Все пак, така и не разбрах, коя му е партията. Тази на Герб минус СКД или на бившата му БКП. Със СТОЙНЕТО, българите празнуват поредния провал на мутрата.
7
1
 
12
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Мбого добре се знае какво се получава от симбиозата нежду Партията нс провалите и Донос България- защита на олигарсите които ги доведоха на власт , нарушения на Конституцията и законите , неизгодни сделки , афери след афери , "парапет гейт" , увеличение на вноските по външния дълг , двуцифрена инфлация , попълване на ошфорните сметки , съдебна реформа с искане за послушен главен прокурор и прокуратура в изпълнителната власт , доноси и оплюване срещу несъгласните! Жалко ако ги изберете!
6
1
 
11
 
! Отговори
про100 Киро иКокорчо преди 1 година
Патриоти са - душа дават за наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струват,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?Продават си и душата.
5
1
 
12
 
! Отговори
скъсан чорапогащник преди 1 година
Не ни занимавайте с вашите простотии и лакърдии...учителите няма да гласуваме за вас! ЗАКРИВАЙТЕ СЕДЯНКАТА !!!!!!!!!!
4
1
 
10
 
! Отговори
Ехааа...Якооо... преди 1 година
Борбата за кокала продължава...удари под кръста и ритници под масата...Аматьори !
3
1
 
11
 
! Отговори
Ал.Дунчев преди 1 година
Не им вярвайте...тия са ШАРЛАТАНИ !!!
2
1
 
10
 
! Отговори
ха-ха-хи...вЕЕЕрваме преди 1 година
ДъБъткойни+ПП"Шарлатани"=ИзуйГащи
1
1
 
10
 
! Отговори
ха-ха-хи...вЕЕЕрваме преди 1 година
ДъБъткойни+ПП"Шарлатани"= изуй ***