Борисов: Хаос, разруха и застой

Очаква ГЕРБ да победи
27 фев 2023 20:15, Росен Стойчев
329
Борисов: Хаос, разруха и застой
Снимка: БГНЕС

 Преди две години направихме най-трудното – прокопахме планината, така че това, което можете спокойно да обещавате, е, че в най-съкратени срокове ще го направим пак, защото това щеше отдавна да е готово. Застоят, разрухата.

Още по темата
Това, което направиха със Севера и Северозапада, спирането на „Хемус“, спирането на Велико Търново – Русе, спирането на практика на работенето в региона, продължиха да обричат този край. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Враца, обяви БГНЕС.

Искам да ви напомня, че на последния Европейски съвет, когато приемахме бюджета, на България бяха дадени 2 млрд. евро повече и когато не останах доволен, ме извикаха и казаха, че България получава най-много“, отбеляза Борисов и допълни, че са отпуснати на България още 200 млн. евро.

Той посочи, че две години няма нито стотинка по европейските фондове. „Голям срам за България – две години умните и красивите нямат План за възстановяване“, каза лидерът на ГЕРБ.

„Хаос, разруха, застой. Аз не съм имал досега по-лесна кампания“, категоричен е Борисов.

Той се обърна към кметовете с думите: „Осветлението не можете да си платите общините.“

Най-реалистично е ГЕРБ да бъде първа политическа сила, заяви председателят на ГЕРБ.  

Ако не се стегнем като народ да се излъчи правителство, да се мобилизираме да покрием дупките, няма шанс да влезем в еврозоната“, каза ръководителят на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сащ не изповядват човешки ценности, те се управляват от олигархия.
189
4
 
3
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 1 година
Гледайте гостуването му при Цветанка Ризова от 17-ти. Тотално се изложи в цялото интервю но най-голямо впечатление ми направи в изказването му от 14:30 мин. "" Американците искат този закон да го има, ще го подкрепиме !!! WTF!!! Аз немога да го коментирам, коментирайте го вие !!!
188
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен--------Римският Папа разделя целият свят на две между Испания и Португалия което е в основата на преследванията срещу Чарли Чаплин в САЩ........Какво психо англо месо те гони?...................Англия след дъжд качулка от задни позиции се разселва по света без разрешение от Папата
187
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така ще бъде -- в момента най-важната задача на българите е вкарването в затвора на американските агенти-диверсанти, а не да бъдат допуснати пак да формират правителства. И ти си един от тях, мястото ти е в затвора. Можеш да си говориш за победа, но пътят ти води към затвора.
186
3
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 година
Хаоса,разрухата и застоя са твое лично дело...буда,ти закриваше училища...ти продаваше животите на предците ни на скрап,тръби от Напоителни системи продавахте с Харизанов...имаме памет,живеем в информационен и селските ти манипулации....в махалите на доган...в гетата,които създавахте за да ви гласуват за...сандвичи!!!Бог да пази САЩ и Свободният Свят!Справедлив и Свободен...или сбогом ***!!!
185
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тиквата ще завърши жалкия си живот в килията!
184
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
6 процента от земната твърд е чернозем и той е в България, Украйна, Русия и Канада. Старите българи са знаели, че земята е най- голямото им богатство. Слугинчетио, дето чупиш кръст в коментарите, никой няма да ни спасява повече, чупката в кръста е излишна. Най-много да дойдат турците и никой, ама никой няма да ги спре.
183
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Земеделието в Англия е 0.7 процента от БВП, в Германия 1.7 процента. Не е така в Южна Европа. Апропо, гладът в Англия в исторически план и месоядството поради предимно пасищата в страната е в основата на агресията и масовото разселване на англичаните по света. В България гладни години не е имало, може и да има, обаче.
182
2
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 година
Бог ни дава животите като Свободни!нима ще продължите да продавате Божията благословия срещу 50 лв,,служби,бизнеси основани на грабежи,отказ от елементарни човешки,ограбени от животите ви,България не е фактор в глобален,желан ПР на путин е,за това работи дпс-гроб...да сме.... Мали!САЩ ще ги превърне в предупреждение,да се оплачат на путин!Бог да пази САЩ и Свободният Свят!Справедлив Свят или ...м.йната му!!!
181
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ББ, свободният свят се закача към ШОС. Консорциумът на потребителите става все по-беден. За оранжериите в Англия трябва много газ. Не е так на юг. Какво може да се отглежда в земята на Англия? Те, милите, затова са се пръснали по цял свят, защото на Албинона няма какво да се яде.
180
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ББ, споко, не сме към Русия, към Турция сме прикачени.
179
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В един хубав момент Европа ще стане излишна просякиня на световната сцена.
178
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този който управлява сега трябва да връща заемите на боко тиквата без да може да взема нови . ЕС вече сви икономиката ни и ще продължава тоест трябва да се вдигат и данъците . Кой ще ги направи тия работи боко тиквата ли ? Ще искат власт без отговорност .
177
2
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
"победа",руски енич.ри няма начин да победят България и да я сервират на масата на убиеца путин!да си купиш някакви гласове и да ривеш ...ама съм първи...не те прави победител,а и до изборите има достатъчно време Свободният Свят да спре воденето под стой като в руска казарма да ти гласуват!...а може и пред някой Строг и Справедлив Съд в САЩ...за заплаха САЩ!!!...война е хора!!!раша обяви война на Света ни,дпс-гроб ги обслужват!!!
176
0
 
3
 
! Отговори
Хаос, разруха и заст преди 1 година
Борисов, човеците не служат на ничий интереси, освен на своите собствени. И нека сред нас, животните, цари пълно единодушие и сплотеност в борбата ни за справедливост.
175
0
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 година
играта "високи цени"са руска опорка изпълнявана от дпс-гроб!държите всичко...и търговци и регулатори...можеш да заблудиш манетата в гетата,"младежкото ти с георг"...нечовешко име,всяваха паника във ФБ с цените на горивата ,изкупуваха и правеха скечове с "опашки,докато лУкойл им помагаше с вдигането,хората не са слепи...слепий ми и алчен ен.чарю!!!факти който и амеба може да провери!Българи...амеби ли сте!тиквата обижда интелекта ви с елементарни лъжи!по..руски
174
1
 
6
 
! Отговори
ББ преди 1 година
крадецо имаше цялата власт и подкрепа на зависимият от русия ЕС,с парите си купуваше...любовници на възраста на дъщеря ти,чешеше си егото как си минавал юнкер,меркел и вебер с...200,как България била "лош матрял",лош матрял са мутрите ти,които назначи за прокурори,съдии,кметове,"бизнесмени",САЩ те видяха...Бог да пази САЩ и Свободният Свят!!!
173
1
 
2
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Анонименизраждане-еничари.е,финансираните от русия през грабежи на ковачки и пеевски от ЕС и Българите са пътници,война е,коалицията да работим за рубли продавайки България и Свободният Свят...сте пътници,това е само началото,болни ,алчни,безбожници ви грабят от десетилетия...като дпс-гроб..."бизнеисмените им"тровещи ви грабещи ви,вдигащи цените за да ни озлобямат и настройват...за да им служите за да могат да продължат!!!нямат шанс,не се позорете за 50 лв на пеевски-ковачки и не гласувайте
172
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми кво - 12 год го градихте туй. Въпроса е, че вие "градихте", а ние ще го плащаме.А се надат и нови "сметки" да ни стоварят. Айййй сиктир беееее - неояли се!
171
8
 
7
 
! Отговори
Юри Гагарин преди 1 година
Стола на Путин се клати вече яко. А когато Путин пръдне, Бойко се н*сира!