Нинова скочи: Родители, вижте "Берлинале" и какво ни чака, ако не прогледнем

Битката за децата и семейството е кауза, заяви тя
27 фев 2023 14:30, Александър Попов
523
Нинова скочи: Родители, вижте "Берлинале" и какво ни чака, ако не прогледнем
Снимка: БГНЕС

Корнелия Нинова коментира завършилия кинофестивал "Берлинале" и наградата на осемгодишно дете в категория без полова идентичност.
 
"Скъпи родители, не пропускайте новината, че дете грабна наградата от "Берлинале" за най-добро актьорско изпълнение. Не се знае обаче дали е за най-добър актьор, или за най-добра актриса. Призът е наречен "полово неутрален". Във филма 8-годишно дете, родено като момче, търси своята полова идентичност и се самоопределя като момиче.

ОСЕМГОДИШНО!!!

Това ни чака. Ако не прогледнем навреме. Знам, че сте затрупани от грижи за работата, за хляба, за сигурността на дома си, но няма по-голяма грижа от тази за децата и семейството. Те са ценност.

Уважавам хората с различна сексуална ориентация. Бих защитавала и техните права, но не мога да се примиря с факта, че се посяга на децата. Водя тази битка за тях от пет години. Много е трудна и неравна. Без вас няма да се справим. Подкрепете ни за Референдума. Нека българският народ реши, иска ли джендър идеология в училищата или не.

Това не е партиен интерес, това не е политическа пропаганда. Това е КАУЗА. Да защитим децата и семейството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


523
Още по темата: Корнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой не притежава тротинетка е червен - герб сдс победа
26
8
 
9
 
! Отговори
АБЕ ГЛУПОСТИ... преди 1 година
На "Берлинале" всичко е театърАма на Соловьов-синчето /глашатаи на ПУТИН/си е сменил пола и се маже редовно с женски хормони за да е красива женска...!!!!!!
25
9
 
8
 
! Отговори
До Йосарян преди 1 година
Какво е важното послание? Бездетната Дончева или едноделната Нинова говорят за раждаемост и младо поколение? Или Кирил Петков, който има 3 деца, но не се занимава в *** пропаганди?
24
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сичко е пазар и демократични евроатлантични цености. Нинова синчето е в САЩ бирник алчен за $.
23
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз не те харесвам, но за това те поддържам. Дръж здраво, защото тук смятам,че си права и те подкрепям.
22
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На осем години, да търсиш своята "полова идентичност" е възможно единствено ако си бил дълго под влиянието на ппсихично болни родители.
21
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възпроизвеждане за плебса не се предвижда. Намаляване на бачкаторите до минимум и замяната им с роботи и изкуствен интелект. Пчелите работнички ще са от среден пол.
20
1
 
13
 
! Отговори
Йосарян преди 1 година
Жалко е, че основно дискредитирани политици говорят за тези огромни и страховити проблеми, и на базата на ниското уважение и доверие към тях обезсмислят важното послание.
19
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре , че бе - сдс за да прегьрнем демократичните ценности
18
7
 
11
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
До преди Петков тази беше голяма "ЕВРОАТЛАНТИЧКА" сега се обръща на опаки. Добре, че си ти да ни го кажеш, дърта *****.
17
7
 
11
 
! Отговори
До 19 преди 1 година
Нинова колко се е възпроизвела ако не е тайна?
16
16
 
46
 
! Отговори
bg преди 1 година
Права е, събудете се !
15
6
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Повечето коментари за срещу Нинова, а проблема е половото възпитание на децата ни, и как ще се възпроизвежда ЧОВЕЧЕСТВОТО в бъдеще!?
14
29
 
16
 
! Отговори
Пфф преди 1 година
Никой нямаше дори и да забележи, ако не беше съобщила. Не, изобщо няма политическа пропаганда от страна на червените партии. Особено са ми интересни бездетни, еднодетни и двудетни двойки, които са се загрижили за деца, при положение, че те самите нямат такива. Съжалявам, но под 3 деца за мен са бездетни.
13
19
 
39
 
! Отговори
клауд архитект преди 1 година
Нинова и Костадинов изглеждат най-адекватни от всички мейнстрийм партии
12
23
 
14
 
! Отговори
Сдс преди 1 година
Навремето на многомилионният митинг на сдс на орлов мост защитихме правото на бьлгария да има - целогодишно банани и кока кола , както и правото на хората да бьдат полово неутрални и да притежават тротинетки
11
30
 
13
 
! Отговори
партиец преди 1 година
На следващите избори 5%, толкова е справедливо за бесепето. А Нинова, докато не унищожи партията няма да миряса. Р.Овч е доказан руски агент за влияние, шпионин и съден за корупция. Магнитски е шамар за политическия елит на България, но явно на Нинова това не и подсказва нищо. Е, аз чакам да останете извън парламента, защото се ненаядохте и окрадохте цялата държава, както и измамихте електората си.
10
7
 
84
 
! Отговори
- преди 1 година
Русия приключи с този въпрос! Мъж, жена, майка баща толкоз! Другото е болест изключение, няма да ги бесим, но няма и да ги толерираме! На общо основание ще се пригодят да живеят в нормално ощество, изгъзиците само в къщи и под юргана -там не ме касаят!
9
4
 
46
 
! Отговори
мдаа преди 1 година
Така е, тук нещо се скатаха и не публикуваха нищо по темата. Ето ги наградите-"Наградата на "Берлинале" за най-добро актьорско изпълнение в главна роля тази година отиде при дете - София Отеро. Тя играе 8-годишно дете, което търси своята полова идентичност. Отличието, което е полово неутрално, замества наградата за най-добър актьор или най-добра актриса. "Сребърна мечка" за поддържаща роля спечели австрийката Тиа Ире за ролята си в "До края на нощта", където играе транссексуална жена".
8
24
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Нинова, ако й наредят още утре ще го приложи това и тук.