"Възраждане" събрали близо 350 хил. подписа за референдума

Костадинов вярва, че до 10 април ще събере нужните 400 000 подписа
2 мар 2023 20:21, Йоана Цонева
159
"Възраждане" събрали близо 350 хил. подписа за референдума
Снимка: БГНЕС

Инициативният комитет на "Възраждане" е събрал близо 350 000 подписа а в подкрепа на референдума за запазване на българския лев като официална валута до 2043 година. Това написа във Facebook лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Той посочи, че тази седмица са събрани 44 000 подписа. Така общият брой на събраните подписи до момента възлиза на 344 хиляди. Костадинов подчерта, че от стартирането на подписката за изминали седем седмици.

Още по темата
Костадинов е оптимист, че се ще в оставащите 5 седмици до 10 април, когато изтича крайният срок, Възраждане ще е събрало нужните поне 400 000 валидни подписа, за да бъде референдумът задължителен.

Референдум ще има, и ще го спечелим, категоричен е той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 65. Ще ме извиняваш, но този възглед не го разбирам. Днес използваш партийната субсидия изцяло за свое лично облагодетелстване, утре идваш на власт, и по тази логика всичките пари на българския данъкоплатец ти стават лични джобни. В кой извратенн мироглед, това е ОК? Нали уж се борим с Буци, който крадеше и с дупарюгата си? С кое Костя е по-добър?
60
12
 
10
 
! Отговори
Петя преди 1 година
Този лъжец Копейкин ,,загрижен" за България и българския лев може ли да ни обясни без да лъже,защо всички в България се продава с цената на еврото ,но българския лев.Примвр- в Европа ако дадена стока струва 50 евро в България е 100 евро а някъде и повече?.Защо бе лъжецо Копейкин ?А бе хора как не ви писна да ви лъжа,толкова ли не можете да мислите
59
5
 
4
 
! Отговори
До 63 преди 1 година
Не ме притеснява толкова факта че някой взема пари. Нека да взема. Партиите получават законни субсидии. Важното е да се върши работата и да се изпълняват обещанията заявени пред избирателите.
58
7
 
7
 
! Отговори
Нане преди 1 година
хиспаня, франсето и жабарите са пред тотален фалит, кат гърчулята... Магарето нали знаете за какво го канят на сватбата.... ===)))
57
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хора, Възраждане е новата Атака. Както гласувахте с плам за Волен преди години, защото беше много вървежен и радикален, така сега е Костя. Гледайте едно видео на Господари на ефира през 2018, което разследва как Копейкин си е купил къща за 300 бона и нова кола на жена си с първата партийна субсидия, до която се е добрал. В момента, в който се види с малко власт, ще надмине дори и Волен по простотияяя. Време е да спрем да настъпваме една и съща мотика.
56
11
 
16
 
! Отговори
Нане преди 1 година
Браво... Възраждне, ще спечвлят изборите... ===)))
55
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
нема да стане - американските пари пак ще свършат черната работа- после ще си ги изкарат многократно - нали всеки нормален вижда че последните 30 години е така- а българина се оказа измито канчи като укрите
54
10
 
16
 
! Отговори
Ямболски цървуль преди 1 година
Никакво евро!
53
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки който реши да подписва такова нещо е добре преди това да прочете и да се запознае лично с плюсове от еврото и общността. Иначе слагате подпис под нещо, което някой може да ви заблуди.
52
9
 
17
 
! Отговори
Сиренето преди 1 година
По-добре 30 лева, отколкото 10 Евро.....
51
5
 
9
 
! Отговори
Патриотар преди 1 година
Лев, е Лъв на руски!
50
10
 
13
 
! Отговори
до 32 преди 1 година
Германците печатат парите бе пич. Само те и дъчовете са на плюс от еврото. Всички други са вътрешно отделение, най-много французите
49
19
 
24
 
! Отговори
Патриот преди 1 година
Само заради Българсия лев ще гласувам за Възраждане. Няма да предадем Левски и Ботев, кото умряха за България и нейната идентичност и суверинитет!
48
24
 
11
 
! Отговори
Днес по Хоризонт преди 1 година
казаха, че над половината подписи, са фалшиви!
47
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изпринти си бланката от сайта на възраждане, подписваш ти и който още иска , и изпращаш на указания адрес. Проста работа. Мисля ,че има и електронна петиция.
46
2
 
12
 
! Отговори
Срещу валута преди 1 година
ако няма произведен продукт, значи е измама!
45
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това, което Хитлер не успя да направи с оръжие, г-жа фон Лейн и бригада ще го направят чрез ЕЦБ.
44
10
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
ха ха ха !...На пук нашебеците:- Напред,"Възраждане" !...Господ да ви даде едно рамо,а ние ще ви подкрепим с достойнство !.......Избършете сополитеси,антивъзрожденски подметки!...Пясъчния часовник се обърна!....."И така,бавно и полека,народа порасна ..след няколко избора"..Мърдане нема !..
43
3
 
1
 
! Отговори
Салито преди 1 година
Белканто колко ефро шъ зима джилязото
42
5
 
8
 
! Отговори
ИКОНОМИЧЕСКО ПОЯСНЕН преди 1 година
ДО ЛИЦЕТО ОБЯСНЯВАЩО ЗА ДИГИТАЛНИТЕ ПЛАЩАНИЯ И ВТС. СБДС СА ЦИФРОВИ, НО БАНКОВИ ВАЛУТИ С КОИТО ЩЕ СЕ КОНТРОЛИРА НАСЕЛЕНИЕТО. ЩЕ ИМАТ ВРЕМЕВА ТРАЙНОСТ, ОГРАНИЧЕНИЕ ПО РАЙОН, ЩЕ ИГРАЯТ РОЛЯТА НА КУПОННА СИСТЕМА, А КРИПТОТО И ПО СПЕЦИАЛНО ВТС И ЕТН СА НЕЗАВИСИМИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВАТА, МЕЖДУНАРОДНИ СА И МОГАТ ДА СЕ СЪХРАНЯВАТ И В СТУДЕН ПОРТФЕЙЛ. ТАМ Е СПАСЕНИЕТО, В ЗЛАТОТО СЪЩО.