Деница Сачева за записите: Казаното от Кирил и Асен е скандално

Няма повече място за толерантност и компромиси, посочи тя
Обновена: 27 май 2023 19:12 | 27 май 2023 16:27, Красимир Ангелов
106
Деница Сачева за записите: Казаното от Кирил и Асен е скандално
Снимка: БГНЕС

"Болни фантазии, болшевизъм, злоупотреба с властта за лични цели, липса на елементарна човешка етика. Нищо от това, което чух в записите не е нормално. А не малка част от разказаното в него е и лъжа".

Това написа депутатът от ПГ на ГЕРБ Деница Сачева по повод на скандалните записи, които бяха разпространени през вчерашния ден.

Ето и коментарът на Сачева без редакция.

"Казаното от Кирил и Асен е скандално и обидно за:

Още по темата
1. Жените. Представени като плачливи и нерешителни. За партия, която никога на ключови позиции не номинира жени, вероятно това е нормален стереотип. Но за жените от ГЕРБ – не са познали.

2. Демократична България. Представени като интелектуални маргинали, към които ПП нямало смисъл да се присъединяват, защото като гледали залата и те им се виждали малко, а пък левите повече. Затова решили да намигат към избирателите с леви убеждения.

3. Румен Радев. Представен като човек, който прави ала – бала с изборите. И не само. Цялата машина работила за тях. За какво говорят всъщност Кирил и Асен?

4. Държавната администрация и хората, работещи в регионалните структури из цялата страна. Хиляди хора трябвало да бъдат уволнени до крак. Дори и незаконно. Заиграването с лявото явно е отишло чак до болшевизъм. Няма хора - няма проблем. Между другото, ако кастингът на новите шефове на агенции ще е като този с напусналите ИТН - хайде, няма нужда!

5. МВР. Представено като инструмент за правене на избори. Трябва да правим местни избори с наше МВР, казва Асен Василев.

6. Посолствата. Които и да са те. Представени като задкулисни играчи и определящи шефовете на служби у нас.

7. Европейски лидери. Представени като хора, които са готови да нарушават правилата. Не заради какво да е. Заради Кирил и Асен. Това даже Стивън Кинг не може да си го измисли.

8. Националният съвет на Продължаваме Промяната. Поставени в ролята на зрители и слушатели на един изключително бездарен самодеен театър, в който мечтите, подхранват илюзиите и вместо да ухае на светло бъдеще, вони на вкиснато.

9. Избирателите на ПП. Защото те изобщо не фигурират в този разговор. Нито какво искат те, нито за какво се борят. Те са просто хората, които са осигурили терен за шашми. Нищо повече. И тъжно, и срамно, но факт.

Няма повече място за толерантност и компромиси. Да, България е на кръстопът. Раздирана от хибридни атаки и зловещи опити за промяна на геополитическия ни избор. Да, има крехко разбирателство за съдебна реформа и промени в Конституцията. Да, на ръба сме да изпаднем от бъдещето на Европа и света. Да, далновидното решение днес е да има редовно правителство. Но, стабилно редовно правителство. Стабилното редовно правителство изисква ясно отчитане на вота на хората - първата и втората политическа сила трябва да споделят отговорността на управлението.

Политическите лидери нямат място в бъдещ кабинет. Дълголетието в политиката и в историята се осигурява със смели решения. Ала-балата е най-краткия път към презрението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Шепне и да дават оръжия и самолети на украйна и да изгонят руските дипломати. Шепне и да държат украинското знаме отзад за красота.
81
2
 
0
 
! Отговори
Bg izmet преди 10 месеца
МУТРОФАНОВА И ШЕПНЕ ВАВ УХОТО НА ТАА
80
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен Боко няма "как да развали седянката", защото неговият мандат беше върнат (изтече). Сега други определят правилата!! Аман от вас самозабравили се герберунгели! Не се върти света около вас, нито пък България!
79
1
 
0
 
! Отговори
Ко ко преди 10 месеца
Нека и друг да крадне. Защо само ние?
78
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Крадеца вика:Дръжте крадеца! Тия маскари до вчера канеха другите маскари да ни прецакат заедно. Са видиш ли, те са правите. Ай да ви ууууууу......
77
5
 
5
 
! Отговори
мак преди 10 месеца
Колко време е обмисляла тези точки? Видна герберка, ама друг път. Пародия, а не политик. На идола й също имаше скандални записи, обиди по адрес на президента, народа, журналисти, опоненти, ало ваньо и подобни, ама не изхвърча като мръсно коте, нали. Дори не помня да се е извинил. сачевица се изложи яко.
76
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Боко. разваляй седянката и на избори!
75
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това за посолствата и задкулисието е ясно и на децата.ЕС се е покварил,покрай Урсула имаше скандали с ваксини и др. Нооо,най-ама най-интересно е това с ала-балата на изборите.Явно изборите се фалшифицират и то с помощта на президента.Той също играе с а мериканците,другото е за парлама на глупаците.А борбата е само за власт и пари
74
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Разбира се, че ги избират по грозота. Грозната жена е отчаяно предана, хубавата сще въоръжена и може сама да си пробива път. На грозниците не им пука да бъдат безпринципни, така или инсче няма какво да губят.
73
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Имам чувството, че в герп лелките ги избират по грознота ..... Всички са вампири.
72
1
 
2
 
! Отговори
😀&#1 преди 10 месеца
Истината боли!
71
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вие сте ала-бала.Нямало място за политически лидери в управлението,а всички от ГЕРБ сте поставили Гаргамел на командно дишане,во главе с вожда.
70
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
'Румен Радев. Представен като човек, който прави ала бала с изборите' -- и заради когото 3 г сте никой щото той постоянно вдигаше юмручето срещу вас, а сега го защитавате. ясна е работата
69
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Социологическите проучвания трябва да се забранят преди избори защото хитро посочват на хората за кого да гласуват.
68
6
 
11
 
! Отговори
Някой преди 10 месеца
Амаааууу, ти кажи какви си ги вършила преди, колко ти са праведна. Разкажи, как обираше *** в хотелите, и как мачкаше чаршафите с тях. Всички сте за затвора.
67
1
 
11
 
! Отговори
Закривай преди 10 месеца
Кажете сбогом на ЕС. И не питайте защо? Само Станишев знае. Да ви звездички майката.
66
7
 
5
 
! Отговори
Мдаа преди 10 месеца
Да погледнем от хубавата страна , резидента копейкин и *** ще разводнят и без това обърканите им подръжници , и за когото от тях да гласуваш получаваш Митрофанова.
65
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пуснахме шегички и на тях няма реакция. Умна нация.
64
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Призовавам за ПРЕВРАТ в политическите партии ГЕРБ и БСП в името на държавата. И пълна подкрепа за ПП. Цел заличаване на корупцията и нейните членове.
63
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тази трябваше вече да излежава активна присъда за затвор!!!!! Това е също скандално.