ДПС: Ако стане порочната сватба между ГЕРБ и ПП-ДБ, хората ще нахлуят в НС

Свидетели сме на деинституционализацията на държавата
210
ДПС: Ако стане порочната сватба между ГЕРБ и ПП-ДБ, хората ще нахлуят в НС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ сравни политическата ситуация у нас с кризата от 1997 година.

В декларация, посветена на 34-ата годишнина от т.нар. "голяма екскурзия", която лидерът на ДПС определи като депортация, Мустафа Карадайъ направи паралел с днешната ситуация.

Още по темата
"Това е пълзящ фашизъм за налагане на диктатура на умно-красивите. Обръщам се и към ГЕРБ - тази порочна сватба, ако се случи, ще сме свидетели на онова, на което бяхме свидетели през 1997 - българските граждани ще нахлуят тук в тази сграда", каза той.

"Днес сме свидетели на деинституализация на държавата. "Умно-красивитетът“ днес се опитва да се представя като заместител на държавните органи и институции. От медиите знаем как за някои самонадеяни, самодостатъчни, самозабравили се, овластени нарушители на конституцията на България, на законите на страната, нарушители на граждански и човешки права, няма държавни институции, няма държавни органи и те самите се правят на рамбовци и незаконно арестуват опозиционни партийни функционери и се гаврят с хора в неравностойно положение, а днес се опитват да узурпират цялата власт и да разрушат и службите за сигурност на страната и вече чуваме техните заявки как ще натикат в ъгъла и ще ликвидират опозиционни партии и лидери“, каза той.

"Призоваваме всички национално отговорни партии и национално отговорни български граждани с разум и отговорност да защитим демокрацията, държавността и държавата", каза още лидерът на ДПС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** народ, слаба държава! Чета коментарите и не се чудя защо сме на дъното на Европа! Щом има хора като болшинството от коментиращите тук, които за две-три хиляди лева на месец предават България, то си заслужаваме съдбата! Тези платени кремълски *** са най-гнусната *** на обществото ни.
53
7
 
7
 
! Отговори
Затвор преди 1 година
за този подстрекател! Незабавно! Кремълско-турските слуги Карадайъ и шефа му Доган спешно в прокуратурата!
52
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да, 97 лошият комунист Добрев върна мандата заради загубеното обществено доверие въпреки, че повечето му съпартийци бяха против, а добрите Демократи са ТЛ стиснали кокала здраво без значение измамите и на ушиването на клетва, закон и конституция.
51
6
 
6
 
! Отговори
Мдааа преди 1 година
ГЕРБ,ДПС,БСП,ИТН,Възраждане,Радев и Гешев водят държавата към диктатура, хиперинфлация и фалит. Вече на всички стана ясно че не желаят нормална правова и работеща държава в ЕС. Сега разбрахте чисто на бяло кои са от дълбоката държава и статуквото !
50
4
 
2
 
! Отговори
до 55 преди 1 година
яко дрога си вземал
49
3
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Хахахаа и Мустьо /Мустафа/ се включи в руското реване :))))))) ДПС-Мултигруп-КГБ
48
8
 
9
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Не знам дали ще нахлуят, но за останалото е прав - ако не нахлуят, ГЕРБ + ППДБ ще имат пълната власт да наложат полицейщина, тормоз и убийства на неудобни, защото е ясно, че Киро и Асен са тотално обезличени и безхарактерни мошеници, а Боко е просто изгладнял вълк в овча кожа, който се промъква в кошарата. А покварата на умно-красивите жълтопавети е явна - обявиха, че който не е с тях, е враг на Държавата, и чакат само мандат от Борисов, за да започнат гоненията на неудобни.
47
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те се стреснаха от убийството на Къро, помислиха си, че сме станали всички ***...хахахахаха :))) Споко тур*ета, вас за сега нема да ви пипаме, удобни сте ни :)))
46
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ердоган затвори вратата за ДПС към Турция , гласували са против него !!!
45
2
 
10
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
Бранителите на резидента изскачат от всякъде, първо Гела, сега и КарадаЪ..все защитници на демокрацията хахаххаха
44
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДПС е неконситуционна партия и го знаят.Затова те искат да изчистят проблема като има ВНС и там да прокарат федерализъм и турски за администрацията.На практика България освен в институционален ще е и в териториален разпад.
43
11
 
10
 
! Отговори
Аха добре преди 1 година
Щом проруските и протурски мекерета запяха в един хор (това са едни и също сили, желаещи неуспеха на България в ЕС), значи пп и герб са на прав път. ДПС са създание на ДС да се контролира етническия вот, който по дефолт е отивал при СДС и България щеше да е поне 10 години по-рано в евроатлатническите структури. Каквито са и хора като Радев, една спирачка на страната ни. Не знаят къде искат да ни натикат, но получават пари да не е в ЕС и в белия свят. Вижте хала на руснаци и турци и сами решете!
42
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Русия ни закрепости!Е нали атлантиците били ''повече'' в Бг ???
41
14
 
9
 
! Отговори
Глупости преди 1 година
Глупости говори този. И той в руския сценарий. Ало, уважаеми, прекалявате с плюенето, пресолявате манджата. ПП продължават да имат подкрепата на хората. Цялата помия, която изливате, ви се връща.
40
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо ДПС гласува против Ердоган , на изборите в Турция , а преди това за изборите в България , Ердоган ги дари със 6-7 % ?
39
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пази Боже сляпо да прогледа и ДПС да ни учи на морал! Няма такава наглост! След като тридесет години ни грабиха и с БСП, и с Царя, и ГЕРБ, сега да ни дават акъл си е безпардонен цинизъм!
38
5
 
15
 
! Отговори
НЕ ВИ ЛИ ПИСНА??? преди 1 година
ВРЕМЕ Е ДА СЕ НАХЛУВА!!!ТАЯ ПРОСТОТИЯ ДОГОКА ЩЕ Я ТЪРПИМ??????
37
2
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ТЕ ХОРАТА ТРЯБВА ДА НАХЛУЯТ АКО БЕШЕ СТАНАЛО И С ГЕРБ+ДПС! ЩОТО ГЕРБ ОБЯВИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ, ЧЕ НЯМА ДА УПРАВЛЯВА С ДПС НИКОГА!
36
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човекът е прав защото това противоречи на всякакви морални норми.Единственото подобно гнусно нещо за което се сещам е изказването на Симеонов за болните деца. Не можеш да лъжеш хората по такъв брутален и гнусен начин.
35
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Г-н Карадайъ , болката Ви е за това , че не сте поканени на ''сватбата '' , където ще се разпределя БАНИЦАТА от ЕК на ЕС за България , ЛИ ?