ДПС: Ако стане порочната сватба между ГЕРБ и ПП-ДБ, хората ще нахлуят в НС

Свидетели сме на деинституционализацията на държавата
210
ДПС: Ако стане порочната сватба между ГЕРБ и ПП-ДБ, хората ще нахлуят в НС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ сравни политическата ситуация у нас с кризата от 1997 година.

В декларация, посветена на 34-ата годишнина от т.нар. "голяма екскурзия", която лидерът на ДПС определи като депортация, Мустафа Карадайъ направи паралел с днешната ситуация.

Още по темата
"Това е пълзящ фашизъм за налагане на диктатура на умно-красивите. Обръщам се и към ГЕРБ - тази порочна сватба, ако се случи, ще сме свидетели на онова, на което бяхме свидетели през 1997 - българските граждани ще нахлуят тук в тази сграда", каза той.

"Днес сме свидетели на деинституализация на държавата. "Умно-красивитетът“ днес се опитва да се представя като заместител на държавните органи и институции. От медиите знаем как за някои самонадеяни, самодостатъчни, самозабравили се, овластени нарушители на конституцията на България, на законите на страната, нарушители на граждански и човешки права, няма държавни институции, няма държавни органи и те самите се правят на рамбовци и незаконно арестуват опозиционни партийни функционери и се гаврят с хора в неравностойно положение, а днес се опитват да узурпират цялата власт и да разрушат и службите за сигурност на страната и вече чуваме техните заявки как ще натикат в ъгъла и ще ликвидират опозиционни партии и лидери“, каза той.

"Призоваваме всички национално отговорни партии и национално отговорни български граждани с разум и отговорност да защитим демокрацията, държавността и държавата", каза още лидерът на ДПС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Пп трябваше ДС подкрепят първият мандат. Сега няма да получат нищо повече, а напротив. Но те искат с 60 депутата да дърпат всичките конци. Дано Бойко успее ДС ги озапти или поне им затвори големите усти. Иначе да разтуря и на избори ще ги закопае.
73
2
 
6
 
! Отговори
до СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА преди 11 месеца
Направи едно добро дело в живота си и се хвърли от някъде
72
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И ДА ПИШЕМ , И ДА НЕ ПИШЕМ , ИМА САМО ЕДНА ДУМА ---ПОСОЛСТВОТО !До кога ще имаме национален празник на ''НЕЗАВИСИМОСТТА'' , и от кой сме били ''независими'' , Византия , Турция , Гермния , СССР , или СЕГА КАТО КОЛОНИЯ ???
71
2
 
14
 
! Отговори
Факт преди 11 месеца
Помня преди около 8 месеца като свалиха правителството на Киро, "хората" докарани с автобуси от ДПС и Възраждане протестираха пред парламента. Предполагам Карадъи заплашва със същите тези хора.
70
0
 
3
 
! Отговори
пришълецът преди 11 месеца
Пробрюкаелски, но може и анти-бабите да се включат:)))
69
8
 
7
 
! Отговори
До Зозо преди 11 месеца
Ами довършете започнатото чистене и изчистете и техните наследници, че в ДБ са основно такива, деца на Виши БКП функционери и ДС агенти.
68
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Мдаааа... Изолация не, ами ИЗОЛАЦИЯ. Не ми се вярва да успеят да отиграят ситуацията. Много са зелени, а на по-опитните им партньори от ДБ явно не им се занимава с помирителни дейности - вероятно и те ще предпочетат да се отдръпнат от непохватните слончета в стъкларскя магазин. А межеше вече да имаме кабинет с първия мандат... Жалко
67
8
 
5
 
! Отговори
СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА преди 11 месеца
Братя скоро идва НАРОДЕН СЪД , не ви е нужно мафиотско оръжие , как навремето хората да бранели държавата ? Взимайте всеки нож всяка брадва и не се занимавайте с пленяване - директно убивайте националните предатели , политици, наместници всички до крак.След това ще изгорим военните бази на фащ в България включително и на тази която краде българското злато !!!!
66
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Промяната не е промяна. Бойко не е престъпник. Ще има евро без да сме готови икономически - доста от трудещите се хора ще го отнесат, но чак тогава ще се сетят. Ще имаме администрация която ще е изцяло политически сменена, смятайте каква дупка ще е като виждам колко кадри имат. Не че сега е супер, ама тотално ще блокира. А за корупцията само се чудя никой ли не чу, че пичовете искат да си ходят на островите в Тихия Океан когато приключат след 4 години.... Явно със заплати ще ги купуват. Абе как да не подкрепяш ДБ и ПП. Я какво светло бъдеще се гласи.
65
6
 
7
 
! Отговори
А БЕШЕ ПРО100СТО преди 11 месеца
ПП ДБ ТРЯБВАШЕ ДА ПОДКРЕПЯТ ПЪРВИЯ МАНДАТ НА ГЕРБ/СДС........ И НЯМАШЕ ДА МОГАТ ДА СЕ СЛУЧАТ ТЕЗИ СРЕЩИ И ЗАПИСИ, КОИТО ГИ УНИЩОЖИХА........ АМА ТЕ СА МНОГО "УМНИ".... И МНОГО ЛАКОМИ......
64
2
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 11 месеца
До Анонимен .... 97 лошият комунист Добрев върна мандата .... Върна го, защото нямаше хляб в магазина. Добре, че го върна, иначе щяхме да ви изчистим комунистите до крак по улиците.
63
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До HAHAHH.. Нали тръбите , че сте повече , айде давайте ... И Украйна ще победи ---ВЕРНО ЛИ ?
62
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А защо не се съберете ДПС, ГЕРБ и БСП и да управлявате а, какво чакате, имате гласовете, правете удормата и управлявайте! Нали да си умен и красив в България и за вас трите партии е вредно, така че събирайте грозните и тъ пите и управлявате, какво чакате?! Но да не ви е страх,че чак тогава хората ще ви изгонят с камъни а?
61
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ПреДай България и ПП прави правителство с ГЕРБ е висша форма на оксиморон, къде е промяната
60
3
 
5
 
! Отговори
ПАТРИОТ преди 11 месеца
НЯМА ПО-ГОЛЯМ ПАТРИОТ!!!точка...
59
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тоя е слънчасал, въпреки, че напоследък Слънцето е малко кът!
58
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А защо не се съберете тайната ДПС, ГЕРБ и БСП и да управлявате а, какво чакате, имате гласовете, правете удормата и управлявайте! Нали да си умен и красив в България и за вас трите партии е вредно, така че събирайте грозните и тъ пите и управлявате, какво чакате?! Но да не ви е страх,че чак тогава хората ще ви изгонят с камъни а?
57
14
 
7
 
! Отговори
Алена преди 11 месеца
България изпадна в невиждана политическа криза и единственото решение е обединение в името на народа! Генерал Бойко Борисов подаде ръка! Ако всички доказани демократични лидери, като г-н Борисов, г-жа Мария Габриел, г-н Христо Иванов, Генерал Атанас Атанасов, г-н Кирил Петков се съединят, като юмрук, ще бъдат непобедима сила в битката срещу задкулисието, ДС и техните слуги в съдебната система и политиката!
56
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
България много отдавна е ПРОДАДЕНА , сега заповеди се получават ПЪК , от ПОСОЛСТВОТО , демек - колониите нямат думата !
55
10
 
5
 
! Отговори
HAHAHH преди 11 месеца
Активация точно в момента на даване на мандата и да има правителство с ясни цели и интеграция в ЕС и веднага Радев и цялата руска *** се активира, браво друзя, дерзайте!!11!