Атанасов: Радев щеше да ни набие, има кампания за дискредитиране на ПП-ДБ

Президентът не искал да има правителство
170
Атанасов: Радев щеше да ни набие, има кампания за дискредитиране на ПП-ДБ
Снимка: БГНЕС

„Снемането на имунитета на Бойко Борисов зависи от него. Тук има специфика. Делото се влачи от три години. По закон максималният срок на разследване е 2 месеца. Това е от делата на трупчета. През този период от време Бойко Борисов нямаше имунитет. Това е целенасочена атака срещу Борисов и е атака, която цели да се провали втория мандат за съставяне на правителство“, коментира пред bTV съпредседателят на „Демократична България“ Атанас Атанасов.

„Има кампания за дискредитиране на втората политическа сила, организирана от кохортата на президента. Какво е това отношение на президента? Държавният глава, който ни е поканил да ни връчи мандата, щеше да ни набие и ни изгони.

„Ето ви папката, но да ми я върнете празна“ – това не е това работа, г-н Радев“, посочи Атанасов.

Още по темата

„Ние не сме перална машина. Борисов нека се бори и защитава. Дали и какво има в папката за „Барселонагейт“ – аз не знам. Аз съм сигурен, че ако Борисов нямаше имунитет, вчера още щяха да го арестуват, за да се нагнети обстановката и да не се позволи на ГЕРБ да даде подкрепа за втория мандат“, подчерта той.

„Гешев и Радев работят да не се създаде правителство. Служебната власт има интерес да продължи до местните избори, тъй като има замисъл в президентската институция една част от служебните министри да бъдат издигнати от инициативни комитети за кметове. Всеки политически проект, създаден от президент, катастрофира“, каза Атанасов.
„Аз знам, че никой не е съгласуван с никое посолство. Не му работа на шефа на ДАНС да критикува политиците. Той в Народното събрание си отряза главата“, добави той.

Според него е нормално парламентарна сила да обсъжда по какъв начин ще упражнява властта.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
5
 
20
 
! Отговори
Наско пекенеза преди 11 месеца
Да бе има кампания, вия си я правите пък после, други са ви виновни. Малко е да ви набие...
63
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Благодарете се че ви е приел. Ама закона го задължава. Президента за разлика от вас има достойнство.
62
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
боя ви е най малкото което заслужавате
61
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тези вчера призоваха на протеста им за кръв и взимане на властта със сила, за майндан.
60
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Радев - оставка
59
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И да ви набие(накуп заедно) може и да ви надхитри също може, такова ви е нивото, затова. И изцъклeнa креатуро, виж него и после виж себе си и ще се депресираш - той поне е истински генерал, а ти... не знам какво да кажа, дребен си не само на ръст.
58
1
 
10
 
! Отговори
До 69 преди 11 месеца
НИЩО, ПОСТИГНАТО С КРЪВ, НЕ ВОДИ ДО ДОБРО!!! НЕ МОЖЕ НИКОГА СЪС ЗЛО ДА СЕ ПОСТИГНЕ ДОБРО! ВСЕЛЕНСКИ ЗАКОН.
57
5
 
11
 
! Отговори
До 60 преди 11 месеца
БСП и ЕвроЛивица са две РАЗЛИЧНИ ПАРТИИ И УЧАСТВАХА ОТДЕЛНО В ИЗБОРИТЕ. НО СИ ПРАВ, ЧЕ ИКОНОМИКАТА НИ ВЕЧЕ Е СВЪРЗАНА С ЕВРОПА И ОТТЕГЛЯНЕТО НИ ОТ ЕС И НАТО ЩЕ ДОВЕДЕ ДО НЕВИЖДАНА МИЗЕРИЯ.
56
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Напразно е този рев! Всеки който си разчертае схема на говоренето и действията на ИТН, ПП и ДБ през последните 2,5 години, ще се убеди, че написаното тук не е вярно и няма нужда ДБ да се оплакват от домашно насилие от страна на президента /ха-ха/. Тезата "еди кой си нека се бори и защитава" е много удобна преди местни избори. Впрочем, имам своя версия за "успешната борба с корупцията" в Румъния. Само и единствено в Румъния. Не е ли съмнително?
55
5
 
18
 
! Отговори
Коментар преди 11 месеца
Както се дакараха ППтата да ги свалят от власт, така и сами си направиха харакири никога повече да не я помиришат. То просто просто, тъпо та чак вдлъбнато.
54
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
На тебе ако ти изкарат кирливите ризи Атанасов, нема да си намериш място по света, ама нали си от ДС, ще го покрият това нещо :)))
53
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Бе мършаци на шорош и козяк,не разбрахте ли ,че номера ви няма да нине .В момента народа буквално кипи и въпрос на дни е същия тоя народ да изригне и с колове и брадви ще ви пометем.Тоя път сатанистки шорошки кърлежи няма да ви се размине.
52
3
 
5
 
! Отговори
До 54 преди 11 месеца
А той докосна досега?! Има доста дела на трупчета. Защо чак сега?! Не ми харесва това. Никак! Ни ми харесват и Осемте джуджета - прокуратурата там работи като мафиотска структура. Това е ужасно, срамно и Недопустимо!
51
11
 
10
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 11 месеца
РАДЕВ ПИДРИЛАТА ЩЕ ЯДЕ КАКАЛАШКАТА СЕГА.ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ИМА. И ЩЕ РАЗКОСТЯТ КРАДЛИВИЯТ ПРЪДЛЪЙВ ЛАЙНЯЙН ПЕЛЗИДЕНТ. ДЕТО НЕ СТАВА ОТ НЕГО И ПАЗАЧ РЕДНИК. МЪМЪТИ ЛРАДЛИВА БОРСУК КОКАРДЖАНОВ.........УУУУУУУУУУУ ДОЛУ РАДЕВ *** ТАКЪВ
50
11
 
10
 
! Отговори
Царя е гол преди 11 месеца
Няма да е далеч деня, в който Европа и САЩ ще ни ударят икономически(както Турция) заради заиграването ни с Русия! Като поогладнеем, като пофалират малко фирми, като се поизтеглят европейските пазари и внос, тогава ще се сетим, защо чак БСП се нарече ЕВРОЛевица и как се мъчеше да спаси народа от глад! Тоягите ще са за русофилите, защото не сме видели на границата с Русия, бежанска вълна за работа и просперитет, както и по добър живот! Те хубу ппдкупват президентство и партии, а народа?
49
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Значи е допуснал грешка. Трябваше да ви набие.
48
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Вашите думи и вашите действия ви дискредитират, по-точно показват какви сте всъщност. Сбогом, ченгенета.
47
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И какво се оказа драги зрители? Че и ППДБ са проксита на ГЕРБ. Както и Възраждане между другото. Няма спасение.
46
3
 
10
 
! Отговори
БАНко преди 11 месеца
СЛЕД КАТО РЕАЛНО , СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ РАЗСЛЕДВАН ..... НЯМА ДА СИ ДАДЕ ИМУНИТЕТА ???!!!
45
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
АмГъл кво пак храчи? Ще пере ли Бойко или ще го чегърти?