Деси Радева призова за психиатрично лечение на лидерите от ПП-ДБ

Преди всичко, сме човеци и трябва да си помагаме, написа тя
Обновена: 31 май 2023 10:17 | 31 май 2023 10:17, Нели Христова
473
Деси Радева призова за психиатрично лечение на лидерите от ПП-ДБ
Снимка: БГНЕС

Съпругата на президента Десислава Радева открито призова за психиатрично лечение на лидерите на ППДБ.

В линия си профил тя написа следното: Преди да споделя поста на Irini, ще пусна малка обява: познавам хора, които дават уроци по български език - лексика, граматика, синтаксис и всичко, свързано с него (българския). Познавам и психиатър (г-жо Гълъбова, Вас визирам), който работи с различни разстройства на личността - от халюцинации за евразийски попълзновения до "аз съм избрания". Ако някой има нужда - на лични. Защото, преди всичко, сме човеци и трябва да си помагаме.

Под снимката на която се виждат Кирил Петков и Асен Василев тя добавя: Снимката е за разкош, а и за да съм в крак с "промененото" време. И сега... обещания пост: "Аз пак се обърках, приятели. Нали преди година ППДБ викаха "Мутри вън", когато се бореха с Борисов и подкрепяха Радев? Защо днес пак викат "Мутри вън", когато се борят с Радев и се опитват да се коалират с Борисов? Кои, за Бога, са мутрите? Или да не търся логика и здрав разум?"

Преди ден отново в личния си профил тя написа следното: "Знаете ли, че в Османската империя за главни ибрикчии са избирали главно еничари?! Сигурно и любов е пламвала."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


473
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
8
 
24
 
! Отговори
Хахахахахахахахахаха преди 10 месеца
А ние открай време призоваваме да си затваряш устата и да спреш да използваш държавни пари за да си развяваш фустата... ама не слушаш! Дори само лицето ти е неприятно.. та чак гнусно!
14
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нали мъжа ти ги намери тез психари? Гледам и теб те е открил. Има талант човека.
13
5
 
31
 
! Отговори
Деси преди 10 месеца
Тя не беше ли любовница на женен мъж, уреждана от него на благи службици? А мъжа ѝ не беше ли оставил жена и две деца, за да заживее с любовница?
12
6
 
24
 
! Отговори
Да правят кабинет преди 10 месеца
Герб и ппдб и да се свършва с тази радевщина и митрофанщина в тая държава . На изборите Митрофанова призова да се гласува за възраждане но това не беше проблем ! Не беше ли намеса на посолство във вътрешната политика ? Просто Радев до такова ниво на зависимост от Русия е докарал България че няма откопчване . Вижда се как всичките служби започнаха да работят и срещу ПП и срещу Герб само и само да няма евро атлантическо правителство
11
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Спомням си в началото каква чалгарка излеждаше Деси, все едно от някой битак са те извадили, сега вече си "дама", след като Радев ти чете конско...хахахахаха :)))
10
6
 
14
 
! Отговори
Кучката на Радев преди 10 месеца
Една жена "Деси" казва ли се, хаир няма от нея.
9
8
 
25
 
! Отговори
пффф преди 10 месеца
Десиии...гледай си шопинга и не се меси там дето не ти е работата.Като не са ти ясни някой работи по-добре си замълчи щот тез дет са за психиатрично лечение според тебе мъжът ти ги натресе на нас българите.Това означава ли че и Руменчо е за психиатър?
8
8
 
30
 
! Отговори
Таа па преди 10 месеца
Що не се скрие
7
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Съгласувано ли е с посолството? Съгласувано ли е? Май вървим към импийчмънт на мъжа ти, та си леко припотена.
6
9
 
41
 
! Отговори
Ха ха!!! преди 10 месеца
Ако я видите колко изкуствено се държи при Карбовски преди няколко години ще разберете кой има нужда от лечение. То е едно превземане, фалшиви маниери... Странен поглед. Простакесата га яде салам с филия с мас не беше толкова отворена.
5
15
 
42
 
! Отговори
Тази пикла преди 10 месеца
в качеството си на каква се изходи?
4
8
 
36
 
! Отговори
Зозо преди 10 месеца
А Десо шимейлъ колко баджанаци навърза? Че и Рундю го ожениха по партийно поръчение :))))))))))))))))))))))))))))))))
3
34
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Браво, не че съм и фен, но е така!
2
20
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ааааа, не, не!!! Не психиатрично, защото тогава няма да носят съдебна отговорност! Направо разследване за национално предателство и пандела!!!
1
0
 
59
 
! Отговори
Момо преди 10 месеца
Циркът вече е тотален!