Петков за бъдещите премиери: Невероятни таланти!

Съединението е възможно, смята той
Обновена: 6 юни 2023 13:39 | 6 юни 2023 13:31, Камелия Цветанова
195
Петков за бъдещите премиери: Невероятни таланти!
Снимка: БГНЕС

Съединението е възможно, когато най-талантливите заработят заедно, за да изведат България напред. Това заяви за бъдещите премиери, които ще се сменят на ротация през 9 месеца Николай Денков от ПП и Мария Габриел от ГЕРБ.

"Непрекъснато обсъждаме, че България е страна, която има много проблеми за решаване, но по-рядко говорим, че България е страна с много възможности и аз дълбоко вярвам, че България има светло бъдеще", каза той.

Според него във всяка страна има талантливи и можещи хора и това, което те правят, определя развитието на страната.

"Има и страни, където топ талантът излиза извън България и много от талантите в Силициевата долина са от Европа. Днес съм оптимист, това че Денков ще води правителство за първите 9 месеца, а Габриел за вторите 9 месеца ми дава надежда. Не знам дали всички осъзнават, че Денков е учен, от чиито трудове са използвали много други учени. Освен това той има административен опит като заместник-министър и министър. Габриел е невероятен талант и се е доказала в Европа", посочи Петков.

Той призова депутатите да ограничат острото политиканстване.

"Аз бих се радвал новините от НС да са скучни в следващите месеци – без скъсани ризи, без скандали, а да отраят поредния приет закон по Плана за възстановяване и устойчивост, за реформа в съдебната система, за институционална реформа. Време е да свършим работа, да докажем, че България може да е справедлива страна без корупция и всеки може да живее нормален живот", посочи Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още по темата: Кирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Е сега ако се окаже виновен за пране на пари в Барселона тиквонии кой ще го арестува :D
114
3
 
1
 
! Отговори
anarchy in UK преди 11 месеца
You are calling me Gavrilova, because you want to inscribe Williams crimes on anti-williamsovists and S Oliver again, noone had ever before attempted to inscribe crimes on S Oliver, as he is a child, you are attempting to inscribe your libian crimes on us, who are children.
113
3
 
7
 
! Отговори
anarchy in UK преди 11 месеца
Вие не сте отрязали брадите на тези, които се правят на царе, искате да режете косите на тяхните противници, вие сте царисти, а не лекари
112
2
 
3
 
! Отговори
anarchy in UK преди 11 месеца
Вие ме наричате нон стоп с нейното име, само защото според вас лекарят трябва да е с къса коса, но това не е вярно, освен това не занимавайте цялата Земя с менталните си проблеми
111
2
 
3
 
! Отговори
anarchy in UK преди 11 месеца
Този хвали Гаврилова, гавриловите пропоненти, които трябвало да ме обидят с нея, понеже в Англия ходели с дълга коса мъжете!!Offenders! I've heard you
110
0
 
19
 
! Отговори
Мунчо преди 11 месеца
Един цирков артист можеш да го наречеш "талант". Но премиер... стига бе, това е несериозно...
109
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Гений до гения,клета майко Българио!
108
1
 
27
 
! Отговори
не може да бъде! преди 11 месеца
Малко спорно е това за невероятните таланти.Но това което е полезно,е че родителите -сегашни и бъдещи вече знаят в кой университет не бива да си пращат децата да учат!Както е казал Уйлям Ф.Бъкли-младши - през 1969- и неговото изявление беше цитирано от г-н О.Минчев и няколко наши медии- "Предпочитам да ме управлява някой от първите 400 имена в телефонния указател на Бостън,отколкото някой завършил който и да е факултет в Харвард!"
107
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Гений невроятен гений са особенно Габито
106
3
 
29
 
! Отговори
баце преди 11 месеца
Драйфа ми се. Точно този да приказва неща в които очевадно не вярва.
105
3
 
29
 
! Отговори
Вьзмутен преди 11 месеца
Махай се измамник предаде избирателите
104
2
 
24
 
! Отговори
Дедо Кольо преди 11 месеца
от село да сложат там, много по-добре от вас ше се опрай, келешове!
103
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Протеста от 2020 първоначално беше спонтанен. На народа му писна от мафията, после се внедриха, така наречените умно красиви от преДай България, които са най-твърдото ядро на статуковото и авери на Баце още от времето на реформаторите, изкопаха и Кирето хората им повярваха за пореден път. Дългоочаквана от десетилетия, лелеяна и бленувана мечта на българите: Мутри вън от държавните институции и долу ръцете от съдбата на България за съжаление беше предадена именно от тези фалшиви политици
102
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Депутатите нали полагат клетва да спазват закона и да служат на народа? Какво се случва, като я нарушат? Едно нищо! Чухме ги, че за тях спазването на закон и конституция няма знамение стига да могат да се постигнат целите.
101
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ПреДай България и ПП прави правителство с ГЕРБ и ДПС е висша форма на оксиморон, къде е промяната
100
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Целта е народа да разбере, че изборите тук вече са нещо немислимо и ненужно, трябва да се примирият с факта, че не те избират.Ротацията всъщност е подмяна на изборните резултати, демонстративно фалшифициране на вота на избирателите.
99
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Киро е много надрусан днес, супер много му личи и не само кристали, някви по силни неща
98
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Мдаа, и министрите са ви брилянтни, на МВР-то кадър на Пеевски, на земеделието на ДПС. Между другото и кариерата на Надежда Йорданова тръгна именно от бастиона на ДПС МРРБ
97
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тъжно ми е за гласоподавателите на ПП-ДБ, докато протестираха срещу мутрата ги хвърляха, като агнета зад колоните на МС сега вождовете им ще се коалират с мутрата. Къде ли ще хвърлят гласоподавателите си след това? В Украйна?
96
3
 
11
 
! Отговори
Ала-бала преди 11 месеца
Кире, я обясни за 'ала-бала', че това ще да е някаква интересна алгебра, която не се изучава в училищата. Малко да вдигнем нивото по математика, оттам нямаме спиране.