"Възраждане": Няма да позволим пропаганда на педофилия и хомосексуализъм

Партията е изпратила писма до институциите
11 юни 2023 18:30, Нели Христова
376
"Възраждане": Няма да позволим пропаганда на педофилия и хомосексуализъм
Снимка: БГНЕС

"Възраждане" няма да позволи пропаганда на педофилия и хомосексуализъм както сред деца, така и сред възрастни. Агресивната рекламна кампания на гей парада в София и събития в него са насочени към децата на България.

Младежката организация на "Възраждане" вече изпрати писма до всички институции, в които настоява поне детската сцена на парада да бъде забранена. Нашите младежи и техни приятели от други български организации вчера спряха прожекцията на филма и ще продължават активно да изразяват гражданската си позиция по темата.

Това съобщиха от "Възраждане" в разпратена до медиите позиция.

"Появилата се информация в последните часове в някои медии не е вярна. На протеста вчера се стигна до словесен сблъсък, след като един хомосексуалист от женски пол блъсна жена, която беше дошла да изрази гражданската си позиция на неодобрение към филма и излъчването му", допълват от партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


376
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
234
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
В събота Копейкин ще си свери часовника. На София прайд ще има 5 пъти повече участници и симпатизанти отколкото на платените митинги на неговата руска пратийка.
233
14
 
11
 
! Отговори
Израждане преди 11 месеца
Няма да позволим нищо друго освен руск-путинска пропаганда, такава, за която получихме инструкции и копейки от посоль Митрофанова!
232
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не подкрепям гей-карнавала, но *** е вредна сбирщина за България.
231
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
TA TE ТАМ СА СИ ДО ЕДИН ТАКИВА ЛЕВИЯ БРЯГ НЯМАЛО ДА ПОЗВОЛЯТ )))
230
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
*** дискриминират всички с различно от тяхното мнение...а това си е фашизъм!!!
229
15
 
12
 
! Отговори
sd преди 11 месеца
Поставете "Възраждане " извън закона! Присъди и затвор за членуване в путинската фашистка партия "Възраждане " ! Децата на oсъдените - в трудово -възпитателно училище, за превъзпитание!
228
11
 
8
 
! Отговори
ББ преди 11 месеца
уау,от кога копейкин и компания оправдаващи и работещи за убийствата на жени и деца в Украина станаха съдници на...различните,налагащи им как да живеят?така хитлер направи "кариера"погребал и опозорил поколения,вменил еврейте за нямащи право да живеят!ен.ч.рят на путин копейкин ще срещне баща на убити украински деца...и ще си плати ...и ще е Справедливо!!!Война е!!!и върнете Ахат и черна овца в Нацонален...спрете цензурата
227
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Някой видя ли вчерашния пост на Байдън в Туитър? Снимка с окачено на колоните на Белия дом знаме в цветовете на дъгата - ЛГБТ и текст:Today, the People's House your house sends a clear message to the country and to the world. America is a nation of pride. https://t.co/ZZS9oTpDww. Америка е нация на Прайда(на гордостта) Възраждане да ходят пред американското посолство да протестират, ако им стиска.
226
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тези "възрожденски" индивиди се държат също като при кампанията за ваксиниране по-рано. Излезе, че ритат срещу, мо се оказаха ваксинирани. Подозрително е с това трескаво викане, да не се окажате, че всичките са п...расти!
225
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
В крайна сметка никой не може да решава за друг с кого да си ляга.. но това още веднъж доказва анти-демократичната същност на ***! Напълниха България с кафеви скинарчета.
224
10
 
8
 
! Отговори
ХАХА преди 11 месеца
Те тия от Възраждане всички в д,упе са правени... Какво ще позволяват и какво няма?... Смешна партийна... Сложени са там за пунта-мара да бъдат клоуни а шефовете им от по-горния етаж да им дърпат конците...
223
1
 
14
 
! Отговори
Демократ преди 11 месеца
Много съм демократичен, но филм за 13-годишни момчета ми идва в повече. След този филм какво да очакваме? 2 2-годишни момчета изкараха заедно лятото?
222
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Кой какво прави и с кого е в спалнята, си е негов проблем. Но когато се касае за децата, е опасно заиграване в България. Българинът за децата си е готов на всичко. Семейството и децата в България са важен фактор.
221
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Копейкин... чиста ли му е работата?? Защото по-тъмничките по принцип са си съмнителни..
220
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И аз съм против обратните, но тия изрaждане няма сила на света която да ме накара да гласувам за тях. Толкоз *** електорат като техния няма никъде.
219
13
 
10
 
! Отговори
Georgi преди 11 месеца
Бай Тошо с Брежнев - може, Костя и Цончо - може, членовете на Възраждане с другите членове, па може, ама за хората не можевярно гейовете са злобни, ей!
218
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
В Глендейл, Калифорния е имало бой заради ЛГБТ учебна програма. На някои хора вече им идва в повече да се 'обучават' децата на тази тема. Протести и в окръг Монтгомъри , Мериленд, в Балтимор, въвВашингтон. Вижте в Ютуб: 'fight over school curriculum' - https://youtube/watch?v=IAGhJ_uU_n0
217
2
 
18
 
! Отговори
Анонимна преди 11 месеца
Има толкова много известни гейове, които си бачкар и са имена, без да пропагандират сексуалната си ориентация и хората ги уважават заради това, че са личности, а по тези прайдове е пълно с мизерници, които няма с какво друго да бъдат забелязани.
216
10
 
4
 
! Отговори
Копейкин тм преди 11 месеца
И в нашта партия има долни леви пидали, обаче никой не се рекламира че е такъв и не си навира пидалството в очите на другите, просто се крият по пидалски свърталища и си правят густото
215
2
 
6
 
! Отговори
А КОЙ ИЗВЕДЕ преди 11 месеца
ДЕПУТАТИТЕ СИ ОТ ЗАЛА, ЗА ДА НАМАЛИ КВОРУМА, С КОЙТО БЕ ИЗБРАН ДЕБЕЛЯН