Малинов: Софиянецът да реши иска ли промяна

Одобрява кандидатът Васил Терзиев
3 юли 2023 19:02, Росен Стойчев
61
Малинов: Софиянецът да реши иска ли промяна
Снимка: БГНЕС

„Кандидатурата на Васил Терзиев е на бъдещ кмет на София. Аз съм убеден, че той ще спечели“, каза в ефира на БТВ политологът Светослав Малинов.

Още по темата
Според него е постижение три партии да издигнат общ кандидат.

„Този кандидат има способността да обединява. Аз виждам неговият произход, но миналото му за мен не е травматично. Той ще трябва да се справи с този проблем. Включително и с това извинение, което направи“, добави политологът.

„Изборът ще бъде между това дали иска, или не иска софиянецът промени“, обясни той.

„Живели сме в София през последните години.Аз съм впечатлен от бизнес успехите на Васил Терзиев, но той трябва да внимава. Идеята, че уменията за бизнес успех са умения в политиката не е вярна. Силните му места са очевидни и ще привлече част от избирателите, но за другите трябва да работи“, коментира Светослав Малинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 12 преди 10 месеца
А бре, льoльo! Ти за плана Мусман чувал ли си? София е градена по образец на Виена, с намерението да се разрасне до 300 000 жители, а след това около нея да бъдат създадени градчета-сателити с облик на жилищни райони. Чувал ли си изобщо какви поразии са сторили новите управляващи след 1944 г.? По-добре си мълчи и не се излагай.
15
1
 
15
 
! Отговори
Байнооооо, преди 10 месеца
Какви бизнес успехи на Васил Терзиев? Той е завършил БИЗНЕС АДМИНИСТРАЦИЯ в БЛАГОЕВГРАД !!! Прословутата компания, която бе продадена за много милиони, с чий труд е разработена? На IT-специалисти, назначени на добри заплати и затова старали се, защото са си въобразявали, че в тази компания е бъдещето им. И какво им се случи? Изритани на улицата без обезщетения, а милионите, взети за разработения с техния труд бизнес са отишли в джоба на Васил Терзиев и още неколцина като него!
14
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Всички достойни комунисти дружно под земята!
13
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Девизът на Терзиев е нисме в комунизма и комунизма е в нас.
12
0
 
8
 
! Отговори
СОФИЯНЕЦ преди 10 месеца
Не искам промяна.Искам да си е все същото
11
0
 
9
 
! Отговори
Нелепо участие преди 10 месеца
При Цецка Ризова. От Малинов и не бива да се очаква, кой знае какво. Поредния от добре заплатените клакьори на кандидата намерили терен за изява в тази удобна медия. Слагат му думи в устата, лъскат му имича, неглежират белите, които са на творили преките му роднини. Ужас! Какво ли чака София, ако това нефелно и дезориентирано момче стане кмет!
10
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сега ни трябва внук на Тодор Живков за премиер.
9
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Да живее Софийския комсомол.
8
0
 
15
 
! Отговори
Да се докаже първо преди 10 месеца
Наплю дядо си, баща си и чичо си. А на всички е ясно, че те стоят за първите му успехи. Да, може и явно има учения да запази наследеното. Но към човек, който плюе близките си така аз няма как да имам уважение. А за кмет в млад и зелен. Да поработи някакви обществена длъжност, да стане районен кмет, да видим как се справя, пък ще го изберат, ако се докаже, че работи за общественият интерес. Всички от пп искат рязко да станат или министри, или еврокомисари, или кметове на София.
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ако това е"промяната"-отрочето на хората който разкостиха България-ДС да стане кмет-благодаря,по хубаво да ни клатят хората на Лойко!
6
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Нане ---- ох, сладур.. "софиенците" изкарваме над половината БВП на територията! Демек плащаме ти всички социални услуги! Капиш?
5
1
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 10 месеца
щом го издига парапета дб и бонев няма да стане ще го използват а те щеси правят каквото са си наумили 30 години видяхме на какво са способни
4
1
 
6
 
! Отговори
София днес преди 10 месеца
От къде си? От София!! Ооо честито и от кога?
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Каква промяна е това, ДБ са в общинският съвет още, докато се казваха реформаторски блок имат с множество кметове на райони и винаги са подкрепяли всички предложения на ГЕРБ единодушно. ПП-то ги видяхме. Две години плюха против ГЕРБ, корупцията и нагласените обществени поръчки, а сега все едно тези неща не съществуват прегърна се с ГЕРБ и проблема е решен. Единствено Спаси София имаха шанс, като независим ли до момента, но хвърлиха 16 години труд и последователност с лека ръка зад гърба си.
2
10
 
6
 
! Отговори
Нане преди 10 месеца
Цялата мизерия в България се дължи точно заради софиенците, защото целият ресурс данъци от цяла България се налива там,за да живеят тия, що годе рахат, за сметка на цялата останала страна.... ===)))
1
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Софиянеца мрази комунизма, хора са били убивани в лагери.