Трифонов "за" референдумите, това бил смисълът на демокрацията

Той заяви, че е "за" еврото и иска да защити тази теза
Обновена: 7 юли 2023 16:05 | 7 юли 2023 14:51, Нели Христова
78
Трифонов "за" референдумите, това бил смисълът на демокрацията
Снимка: БГНЕС

Трябва да има референдуми. Това е смисълът на демокрацията. Който го е страх от референдуми, значи или няма аргументи или по принцип е страхливец и лъжец. А конкретно по отношение на този референдум, аз съм "за" това да има евро и ще направя всичко възможно аргументирано да защитя тази теза.

Това заяви лидерът на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов по повод дискусия в Народното събрание за това дали да се проведе референдум за еврото или не.

"Най-големият страх на депутатите. Когато питат хората на избори, обещават всичко, но успеят ли да влязат в парламента, хората престават да бъдат важни и думата “референдум” става много опасна дума. Ние произведохме референдум. Събрахме седемстотин хиляди подписа, гласуваха три милиона и половина души, тогавашните политици заметоха референдума под килима и този референдум стана причината сега да съществува ИТН и аз да продължавам да се боря с вятърни мелници. Е, прозвуча малко патетично, не са вятърни мелници, а са тикви. Може би една тиква и други различни зеленчуци, но битката си е битка, а аз още не съм се отказал", написа още Трифонов в своя пост.  

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
3
 
! Отговори
7 преди 9 месеца
Ооо! Недовлни има!
7
8
 
6
 
! Отговори
Мари преди 9 месеца
Гражданинът Трифонов да си гледа чалгарията. Ако имаше ум, кураж и желание можеше и да се опита да управлява държава. Нали печели избори ? И да престане с темата за референдумите - не желая бабите и ромите да взимат отношение по въпроси, които няма как да разбират. Нищо лично към тези групи. Хубаво нещо е демокрацията, но все пак с мярка. А по темата за тиквите - той и неговите сценирасти, философи и разни други авери са ни презентирали и навирали в очите много по-лоши неща от тикви и зеленчуци.
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"Трифонов "за" референдумите, това е смисълът на демокрацията" - Ето, коригирах ви заглаавието!
5
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Референдумите господа политици се правят преди парламента да обвърже държавата с международен договор, а не след свършен факт !
4
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Спешно заменям рубли за Евро, мноо изгодно..
3
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Селския клоун пак се появи.
2
15
 
9
 
! Отговори
Свободен преди 9 месеца
Голям кеф, голям бой по копейките тези два дни. Определено днес ще се празнува с нещо залежало и скъпо. Наздраве ретарди!
1
8
 
11
 
! Отговори
Арнолд преди 9 месеца
Аста Ла виста референдум бейби